Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacentos
tag
Most vettem észre legalábbis én eltűnt a fejegységen a háttér kiválasztási lehetősége. Jelenleg a telefonon lévő háttérképet tükrözi vagy sima sötét.
Amikor megjelent az új osztott képernyő akkor volt vagy 4-5 lehetőség. Nálatok is ? -
blueye
veterán
Mostanában nem jelzi nekem az érkező viber üzeneteket pedig nem állítottam el semmit, nálatok OK?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Fermata Auto app nem jeleníti meg, csak a belső tárhelyet az Andorid Auto-n keresztül.
Miért nem látom vajon a YouTube, belső böngésző, stb.... részeit? -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Adott egy gagyi, de amúgy egész jól működő kínai MP5 kütyü, ami tudja a wifis AA kapcsolatot.
Ami a probléma (és egyben nem értem az összefüggést), hogy ha a mobilon utazás közben megszűnik a mobil internet, akkor egy idő után eldobja az AA kapcsolatot is.
Ez vajon mitől lehet? AA hibája, a telefonom hibája, vagy az MP5 hibája?
Mert, ha nem is kap adatot pl. a Waze vagy Online rádió, ettől az AA kapcsolatnak még nem kellene megszűnnie.
Másnál nincs ilyen probléma?-= Pancsermeste® =-
-
blueye
veterán
Az Android Auto (legfrissebb verzió) mostanában nem jelzi nekem felugró ablakkal az autóban (RAV4) az érkező viber/messenger üzeneteket mióta Xiaomi Watch 2 Pro órát használok, nálatok OK? Olyan mintha az óra olvasottnak jelentené a rendszernek akkor is ha nem néztem meg rajta.
Ezen kívül nagyon rapszodikusan kezeli az éjjeli/nappali módot akármire is állítom a fejlesztői menüben. -
zsoltip
őstag
válasz zsoltip #1108 üzenetére
Adott egy remekül hangzó leírás "Screen2 Auto NON-ROOT Guide" ami viszont az AA naprakészre frissítésénél megbukik, mert kikerül az AA app listából a S2A.
Kinek mivel sikerül manapság a videó nézés lehetősége AA-n?
Az előttem szóló által említett Carlinkkel is tettem egy próbát, de egyelőre semmi sem működik, ez sem. -
Optika01
tag
Sziasztok! Adott egy új generációs C-HR, ami tudja a vezetékmentes AA-t. Csatlakozás rendben, waze rendben, online tartalmak rendben. Viszont úgy tapasztalom, ha megy a waze és mellette valamilyen online tartalom (rádió, Youtube Music), és a navi mondja az instrukciót, akkor gyakran kilép az AA alkalmazásból, de a BT kapcsolat megmarad. Ez két C-HR-el és két telefonnal (Samsung) is előfordult gyakran. Ha az autó FM rádiója megy a hátérben akkor nincs ilyen probléma, jól működik az AA és a waze is. Tapasztalt már ilyet valaki? Esetleg valamilyen beállítás kérdése lenne?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Optika
-
energomatt
senior tag
válasz Optika01 #1112 üzenetére
Szerintem attól, hogy gyárilag tudja, legfeljebb megspórolsz egy külső gyártótól származó kütyü alkalmazást, ha vezeték nélküli kapcsolattal hajlandó vagy szenvedni. Ezek sohasem működnek tökéletesen. A vezetékes összeköttetés sokkal biztonságosabb, jóval ritkább hibázásokkal.
-
Optika01
tag
válasz energomatt #1113 üzenetére
Értem amit mondasz, de céges KIA-ban tökéletesen működik, így jó lenne ha a saját Toyota is tudná, ráadásul másnak Toyotában is működik, tehát valszeg beállítás lenne, csak nem tudom milyen . Ezért szeretnék megoldást, és nem lemondást a dologról
[ Szerkesztve ]
Optika
-
erzol
őstag
Sziasztok!
A napokban cseréltem le egy samsung galaxy note 20 ultrát s23 ultrára.
Eddig rendben működött AA alatt a wazeben a sebesség túllépés jelzése miközben lehalkította a zenét. Most ez megszűnt működni.
Vissza tudom hozni valahogy ezt a funkciót?
Újratelepítés nem segített.
Köszönöm! -
Arellig
tag
Sziasztok,
sajnos a cegunk elkovette azt a hibat hogy lecsereltuk a keszulekeket androidra…
ami a probleman hogy a kocsiban nem latszik a Teams ikon… pedig a telefonon a munkahelyi profilban benne van es hasznalom… /mondjuk eleve nem ertem ezt az ertelmetlen dolgot hogy miert ket fulon alkalmazasok a privatra es munkahelyire/ de mindegy is. Hogy tudom a Teamst latni a kocsi kijelzojen?
azt mar probaltam hogy a maganra is letoltottem a teamset de ettol meg nem latszik az ikonja a kocsiban…
valakinek valami tipp?!
koszi -
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Android autoval, a tunein rádios alkalmazásnak működnie kéne?
(Androidos kinai csoda Z-LINK-n keresztűl) -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Környezet:
Skoda Octavia 4
Android Auto 12.06...
Android 13 alapú MIUI 14.0.4 rendszerű telefonTovábbra is keresem a lehetőséget arra, hogy
A.) a telefon kijelzjét tükrözzem, ergo minden ami történik menjen át AA-ra.
B.) videó lejátszás VLC, YouTube, RTL+, és böngésző appok által AA kijelzőn.Amit próbáltam:
Fermata, Carstream, Screen2Auto, AA mirror, AA mirror plus, AA stream, Headunit reloaded emulator.Addig eljutok, bár ezek közül sem mindegyikkel, hogy jelenjen meg az AA app listában.
De ténylegesen működni egyik sem működött.Telepítést natívan, és King intslaller használtával is futtattam, valamint az AAAD által is megtettem már.
Tudtok segíteni? Esetleg javasoltok egy szakit ehhez, ha az kell?
[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
válasz zsoltip #1128 üzenetére
Én úgy tudom nem kell root. De nem is biztos hogy működni fog. Sajna 14 droid óta senkinek nem megy a 13 as is problémás sok telonal. Szerintem nagy mokolas kellene és nem lesz stabil ha össze is jönne.ez egy nagy szemétség hogy megszűntek a tükrözést és nincs más mint ez az elavult AA. Vagy head unit csere egy droidosra. Én csak a performance monitort szeretném futtatni obd adatok a kijelzőn de azt sem engedi a droid.
-
espi38
őstag
Sziasztok! Vettem egy kínai fejegységet amiben van vezeték nélküli android auto.
Lehet, hogy android autonal megszokott dolog, hogy ha csatlakozik automatikusan a telefonhoz a Google maps is elindul. Engem ez zavar ezt esetleg nem lehet kikapcsolni, hogy ne induljon el automatikusan a térkép? Segítő válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
whitemulti
csendes tag
Sziasztok
Abban kèrnèm a segítsègeteket, hogy adott egy Nissan Qashqai j11 2018as már a modell frissített verzió. Eddig semmi gond nem volt az Android autóval. Redme note11el. Lecserèltem a telefont egy Redme note 13pro pluszra. Összekapcsolódik de az autó kijelzője fekete. A zene számokat lejátsza. Egy 5 perc után megjelenik valami a kijelzőn de semmire nem reagál, így ha telefonálni szeretnèk le kell húznom a telefont az usbről. Ha veszek egy adaptert az megoldja a gondot?
Pl egy ilyet
https://www.laptophardware.hu/android-auto-es-apple-carplay-wireless-vezetek-nelkuli-adapter-autoba-android-es-apple-kompatibilis-egyben-smart-box-100-31815.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw-O6zBhASEiwAOHeGxRw8uZ-dENipL-eKBDscCMts1wdxhVuzYnFnvOtV1F3WFabkT5pkOxoCzSAQAvD_BwE
Más kocsiba simán megy a 13pro plusszal. A Qashqai ha a règi telefonnal csatlakozók azzal sincs gond.
Köszönöm előre is a segítsèget
-
Skylukos
tag
Sziastok!
Működik már xiaomi hyper os. meg android 14 alatt rendesen az android autó vagy még ne kockáztassak a hyper os telepitéssel. -
ka64
tag
Sziasztok!
Androidauto + waze kombó valahogy nem jól működik. (Mindkettőből a legújabb verzió.)
Olyan, mintha nem lenne gps jel. Több száz métert téved. Waze a telefonon jó. Androidauto + google maps szintén jó.
Két autóban (Ford, Renault) ugyan ez a helyzet. Másnál nem jelentkezik a hiba? -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
valaki ki tudta már kapcsolni azt, hogy a hang ne menjen az AA-ra? Baromira bosszantó, hogy nem tudom azon hallgatni a zenét, amin szeretném.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ferrari0819
tag
válasz Speeedfire #1138 üzenetére
Én a hívásokkal vagyok így, ahogy kikapcsolom a Bluetooth beállításnál a hangot vagy a hívás opciót a következő autó indítástól kezdve nem akar automatikusan csatlakozni az autóhoz. Ahogy visszakapcsolom a Bluetooth beállításnál az opciókat megjavul. Egyenlőre nem találtam rá megoldást sajnos én sem de baromira bosszantó számomra is.
-
tgeri
tag
válasz ferrari0819 #1139 üzenetére
Ezzel én is küzdök. Sok helyen olvastam külföldi fórumokon, hogy nem lehet átállítani. Pl. AA navigálok, család az autóban, közben jön egy hívás cégeswn: headset-en akarnám felvenni mindig...
-
Speeedfire
félisten
válasz ferrari0819 #1139 üzenetére
Borzalom, hogy nem lehet állítani. De emiatt nem akarok iphone-t venni.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
pocok1970
tag
Üdv a fórumtársaknak!
Egy ideje szenvedek azzal, hogy a Waze kijelezze a Ford sync 3.4-nél az utasításokat a sebességmérő melletti kijelzőn. Régebben kijelezte,de egy idő után ez megszünt. Csak akkor hajlandó,ha csináltatok előtte gy útvonalat Google maps-al. Ha Waze-vel kezdem a tervezést, akkor a kormány mögötti kijelző csak villan egyet és csak az aktuális helyzetet hajlandó mutatni. Van akinek működök ez vagy mondjak le róla?[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok inkább?
Carlinkit 5.0 (2air) vagy AAWireless? -
pitiless
senior tag
válasz MunezXBK #1144 üzenetére
Ezt azért ennyire kategórikusan nem jelenteném ki. Van néhány hely, ahol nekem megszakad a kapcsolat és kolléga is ugyanezt mondta, hogy van néhány hely, ahol fixen szakad. Én inkább olyan 90%-osnak mondanám. De bőven használható. Nekem Citroen Berlingoban, neki Suzuki Vitarában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest