- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Ez egy Motorline kapunyitó, MCONNECT az app, ehhez van google home integráció. De az volt az érdekes, hogy ugyanazzal a telefonnal az egyik autóban ment, a másikkal meg nem...
-
pitiless
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Azt nem, de idegrendszert igen. MCONNECT be van kötve Google Home-ba, elsőre simán vitte. Majd utána úgy gondolta, hogy kérdezősködik kicsit, hogy mit is akarok, majd kioktatott, hogy azt mondom, hogy "Aktiváld a kapunyitást" vagy "Kapunyitás" akkor máris csinálja. Hát nem, egyikkel sem...
-
baitsee23
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
A bal szélső csak egy összesítő - általában. A másik 3-ból az enyém nem full fekete, és a Carplay logo alatt van a pici LED. Egyébként szerintem ugyanaz lehet mindegyik.
-
Dolphine
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Igenis, értettem!

-
$atirka
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Szerintem nem úgy értette.
Amúgy passz, nálam is és szerintem is az a természetes, ha elmegy a mobil hálózat, akkor megmarad az autó és telefon között a kapcsolat. -
Bal0924
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
A kocsi és a telefon összekapcsolásához minek térerő?
-
tgeri
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Ha normálisan működne a hang alapú keresés, az megoldás lenne!
-
Yellow73_a
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Arra gondoltam, hogy az AA tárcsázó appját igazán frissíthetnék, mert jelen állapotában a telefonokon futó google tárcsázónál is sokkal sz@rabb. És nem csak sz@rabb, de a közlekedésre is veszélyes, ha AA alatt próbálsz névjegyeket keresni, mert sokkal jobban elvonja a figyelmet a vezetésről.
Az igazi persze az lenne - amire @adabra által linkelt cikk is rámutat - , hogyha engednék a 3rd party tárcsázókat használni AA alatt.
Nekem az első dolgom volt lecserélni a google tárcsázót True Phone-ra, mert az jól használható, vannak csoportok, egy rakás megjelenítési sablon, stb.
Jó lenne, ha ugyanazt a tárcsázó appot tudnánk használni AA alatt, mint a telefonjainkban -
$atirka
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Lehet az AA támogatás hiányzik némely app-ból, vagy csak egyszerűen valamilyen megfontolásból nem engedélyeznek bizonyos appokat kitenni a kijelzőre, mert esetleg elvonhatják a figyelmet a vezetéstől, mint pölö youtube.
De ez csak az én feltételezésem. -
wolfm87
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
Nyilván. Szóval te biztosan tudod, hogy melyik az a verizó?! Mert sajnos én nem találtam.
-
KáZéé
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Android autot playből downgradeltem stock verzióra, majd frissítettem a jelenlegire, utána kocsival újrapárosít és így működik most.
-
KáZéé
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Elvileg minden meg van adva ami korábban is. Tehát inkább úgy mondom, hogy tiltva nincs semmi. Nem piszkáltam.
-
válasz
energomatt
üzenetére
kösz a segítőkész szándékodat
-
madagaszkar
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Most találtam egy külföldi fórumban, gondoltam kipróbálom. Engedélyezni kellett a fejlesztői beállításokat, azon belül bekapcsolni az USB hibakeresési módot, így működött.
De minden újracsatlakozáskor ki, majd be kellett kapcsolnom ezt, csak úgy csatlakozott.
Valamint mindig rákérdezett, hogy engedélyezem-e ennek a külső eszköznek, hogy hozzáférjen a telefonom adataihoz. Nem tudom, hogy ez mennyire biztonságos, tekintve, hogy egy kínai ESSGOO típusú, androidos fejegységröl van szó. -
nfsu17
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Mert az jóóóó*...mobilnál sem terméket veszel már, hanem xy év frissítési támogatást...mivel már újat úgysem tudnak kitalálni a gyártók.
*mondom ezt úgy, hogy két éves a mobilom sw-e és a kocsié soha nem is volt frissítve -
hrabanc
tag
válasz
energomatt
üzenetére
"Minden tippet, javaslatot már kipróbáltam, sajnos még mindig nem megy. Van valakinek még valami javaslata??"
Végülis ez a stick megoldja a problémát...
-
BütyökLiza
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
Minden engedély megadva. A régi telefon is törölve. Az autó garázsban áll járó motorral.
-
hockeyapu
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Ha meghal a humor, akkor már tényleg nem lesz miért élni !
-
$atirka
őstag
válasz
energomatt
üzenetére

Egy 20 éves Suzuki ignisbe is belefér egy 2 dines carplay-os kínai valami
-
djnice
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Akkor ezek szerint a dugót nem kerüli el...
-
user01
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Play áruház.
Illetve amikor beszélsz hozzá, felül kiírja, hogy mit kell mondani a névjegyekért! -
csgabee
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Valahol olvastam,hogy a kinginstaller feltelepítése után működik a dolog.Gondoltam megkérdezlek Benneteket.Hátha valakinek sikerült feltennie már.
Eddig talán a HERE WeGo: Maps & Navigation ami a legjobban teljesít android autón nálam. -
user01
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Ezért érdemes a navigálás elején az útválasztó ikonnal csekkolni, hogy tényleg odavisz-e, ahova kell.
-
user01
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Passz...
Ehhez valószínűleg a billentyűzeten kell pötyögnöd. Úgy listázza a találatokat.
Vagy esetleg megpróbálhatod a kerülettel együtt mondani, ha Budapesten keresel. -
tgeri
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Ez nekem is örök problémám, igen.
-
user01
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Amikor elkezdődik a navigálás, akkor jobb-felül az "elágazó út" ikonra koppintva adja be az alternatívákat. De ez a fordító apptól függetlenül így működik!
-
tgeri
tag
válasz
energomatt
üzenetére
*a telefonszámon kívül* minden más mező üres.

Sőt, pontosítok: a telefonszámon VAGY az e-mail címen kívül minden más mező üres.Én úgy csinálom, hogy minden kontakt CSAK EGY adat van. Vagy telefonszám vagy e-mail cím. Tehát ha valakinek megvan a céges száma, a privát száma és az e-mail címe, az nekem 3 kontakt:
Gipsz Jakab privát -- telszám
Gipsz Jakab céges - telszám
Gipsz Jakab (mail) - gipsz.jakab@gmail.comÍgy mindig tudom, melyik számról hívott, melyiken hívjam vissza, stb.
A mailt meg azért kezelem külön, mert ugye a címzettnél LÁTSZIK, hogy nálam milyen néven szerepel a telefonkönyvben.
Tehát pl. apám telefonszáma "Apa" néven fut, de az e-mail címe "id. Gipsz Jakab (mail)", mert telefonon hívásnál "Apa"-t akarok hívni, de ha írok valami "hivatalos mailt", ahol őt csatolom, akkor nem szertném azt, hogy a címzett CC-ben "Apát" vagy "Fater"-t lásson.
-
Bferibörs
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Khm,szerintem tudod,hogy miről van szó.🤔😂
Ha nem akkor úgy jártál.😯 -
MunezXBK
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
Elég esélytelen, Android/Google miatt.
-
tgeri
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Elírtam. Azt akartam írni, hogy "szoftveres szempontból mindegy, hogyan néz ki".
Igen, van ahol a dongle a jobb! -
tgeri
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Nekem nagyon szépen működik. Tetszik is, hogy nem dongle alakú. "Nem áll ki", hanem kb. 10cm kábele van és nekem pont van egy kis "polc" ott (Kia Niro) így oda tudom tenni. Műszakilag meg nyilván teljesen mindegy, hogy milyen a megjelenése.
-
blueye
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Ez is egyfajta "dongle"
-
Optika01
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Értem amit mondasz, de céges KIA-ban tökéletesen működik, így jó lenne ha a saját Toyota is tudná, ráadásul másnak Toyotában is működik, tehát valszeg beállítás lenne, csak nem tudom milyen
. Ezért szeretnék megoldást, és nem lemondást a dologról
-
alex devil
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Nyugi, neked nem kell átállítani ha nincs rá igényed.
-
pocok1970
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Közben rájöttem a hibára.
Az AA-nak nem volt engedélyezve helyadat.
Régebben letiltottam,mert a Waze másképp nem mutatta az aktuális sebességet.
Na majd látjuk... -
MunezXBK
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
Waze-hez.
-
pocok1970
tag
válasz
energomatt
üzenetére
A Waze-t telepítettem újra. Régebben ment a keresés...
-
Hansolo67
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
Köszönöm,egy próbát megér
-
blueye
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
5.0-át használtok?
-
BullZeye
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
AA eldobja a címet ha crashel és jó pár hétig nem működött rendesen és crashelt

Problémát megoldotta Google azzal, hogy kijavította a hibát és jött rá frissítés, csak hetekbe tellett nekik.
-
BullZeye
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Csak az a baj, hogy fosul működik, és feleségem se tud anyós ülésen beírni címet.
Pár hónapja még crashelt aztán eldobta a címet út közben, nagyon jó élmény volt, de volt pofája megkérdezni, hogy mi a véleményem AA-ról utána. Leírtam. -
tomtom82
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
feltettem ezt a google verziót is amit írtál. töröltem a gyorsítótárat és keresési előzményt is. az android autot szintén újratelepítettem. csak angoloul beszél továbbra is.
-
tomtom82
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
köszi a válaszod. leirnád milyen google app verzióval megy neked? vagy mi lehet az oka hogy nálam nem megy a kormányról inditva magyarul a hangbemondás?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
Nekem sem mindig jelenik meg, de elengedtem.
-
hotkar
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Poweramp.
Engem a képek nem annyira érdekelnek, mert viszonylag tűrhetően tudok olvasni
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
Jetaudio.
-
kelly416
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Indulj el egy 8-10 órás útra és bírja ki a telód töltés nélkül wireless AA használattal. Nem hagylak gondolkozni, nem fog sikerülni. Akkor meg már kényelmesebb qi padra dobni a telót, mint a vezetéket dugdosni. Megértetted végre a lényegét, hogy inkább win-win a szitu?
-
madkiller
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Ezt nem nagyon értem. Szerintem előnyös , ahogy használom 6 éve van AAs autóm, de vezetékesen nem vitt rá a lélek, mióta wireless a dolog azóta tetszik. Vezeteknélküli teló töltő alapból van a kocsimba és ha hosszabb útra indulok kiveszem a zsebemből és beszállaskor oda teszem. Ha csak 10 percre indulok el sokszor simán a zsebemben marad.
-
kelly416
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Vagy pont fordítva? Csak becsüccsen és van AA, amikor meg tölteni is szeretné a telefonját, akkor csak ráteszi a qi padra és nem kell kábelt dugdosson még akkor sem.
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
cserébe a Carplay elindult, így a youtube fut a navin, ha van elég lefedettség :-) Meg is lepődtem.
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Igen, ez lett volna a következő kérdés...az enyém 8"-os kijelzős, de van ebből nagyobb is, ami 10"-os. ( Peugeot 5008+Xiaomi Mi10 5G az alanyok)
-
lacentos
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Igen mindegyikhez alkalmazkodik.
-
|AP|
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
vadonatúj, gyári Samsung adatkábel. nem szabadna, hogy gond legyen vele
doc: na, ez lehet, erre nem gondoltam, hogy a térerővel lehet összefüggésben. Az viszont szívás, arra nem sok megoldás van
-
alex devil
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Köszönöm, arra magamtól is rájöttem, hogy a mobilommal van a probléma. Azért kérdezem hátha valaki más is járt így és sikerült rájönni mi okozta a hibát.
-
kelly416
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Öööö... fura. Én ma is próbáltam, nem volt ilyen bajom. Igaz, a google frissítéseit törtem egy ideje én nem engedem frissülni.
-
kelly416
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Én vidéken úgy tolom, hogy pl. "Szeged vasútállomás", vagy "Szeged Indóház tér kettő" és megtalál mindent. Szerintem Pesti címnél is úgy csináld, hogy "Budapest, utca házszám" és a találatok közül kiválasztod a jó kerületes címet.
-
BullZeye
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Fél éve még jól működött, most nálam is ezt csinálja. Ha rájössz szólj!

Az biztos, hogy nem a várossal kell kezdeni, mert ignorálja.
-
energomatt
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Bocs... az 531 válaszoltam.
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
A mobilt többször indítottam újra az elmúlt egy hét alatt, mint az elmúlt egy évben.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Egyenlőre megoldottuk azzal, hogy a telóba beléptünk a saját profilomba teljes reset után leszedtük az appot. Ezután az én profilomat töröltük a telóról és átléptünk Apuméba így az app megy neki. Storeban továbbra sem látja ha rákeres csak ha az appos linket megnyitja, de így is azt írja neki hogy nem érhető el az app. Így már csak az a kérdés, hogy fog e neki frissülni de ez majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Le Mans Ultimate
- Anime filmek és sorozatok
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- World of Warships
- WordPress oldal befejezése + élesítése – azonnali kezdés, kiemelkedő díj
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ezért szeretnék megoldást, és nem lemondást a dologról