- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
room303
tag
Feleségem és én is tökugyanolyan SamuS22-t használunk. Az övén megy a hangutasítás a Waze-ben, az enyémen bármit csinálok, azt írja "vezetés közben nem működik". Újratettem a waze-t, frissítettem Google-t, de semmi. Valakinek ötlet?
(Az meg egészen felfoghatatlan, hogy a Google miért nem kezeli a legegyszerűbb magyar hangutasításokat sem, miközben a diktálást hibátlanul érti)
-
tgeri
tag
Így van, az AAWireless most a legszimpatikusabb nekem is, az itt elhangzottak alapján többek között. Már épp rendelni akartam, amikor belefutottam ebbe a picibe, de mivel erről nem találok sok infót megbízható forrásból (hiába olcsóbb meg kisebb), valószínűleg AAW-t megrendelem ma-holnap.
-
rjg
őstag
Igen. Most megkerestem a számlát, tavaly júliusban vettem, akkor nem volt semmilyen alkalmazás hozzá. Egy saját hotspot-ot hozott létre, rádugva egy powerbank-re és úgy lehetett beállítani, mint egy routert.
Szerk: tedd be kérlek az app linkjét, mert ilyen néven nem találom a Playen, de ránéznék. Köszi!
-
blueye
veterán
Az Android Auto (legfrissebb verzió) mostanában nem jelzi nekem felugró ablakkal az autóban (RAV4) az érkező viber/messenger üzeneteket mióta Xiaomi Watch 2 Pro órát használok, nálatok OK? Olyan mintha az óra olvasottnak jelentené a rendszernek akkor is ha nem néztem meg rajta.
Ezen kívül nagyon rapszodikusan kezeli az éjjeli/nappali módot akármire is állítom a fejlesztői menüben. -
Chriss745
tag
Feldugtam a 11Tmet egy laptopra (2.0 port) és lekérdeztem az eszköz tulajdonságait USB Device Tree Viewerrel:
========================== Summary =========================
Vendor ID : 0x2717 (Xiaomi Communications Co., Ltd.)
Product ID : 0xFF40
USB Version : 2.1
Port maximum Speed : High-Speed (Companion Port 2-2 supports SuperSpeed)
Device maximum Speed : SuperSpeed
Device Connection Speed : High-Speed
Self powered : no
Demanded Current : 500 mA
Used Endpoints : 4
Ahogy látod az eszköz SuperSpeed-re (3.0+) képes. Persze Xiaomi összevissza ír mindent, de az USB protokolt a SOC határozza meg, és a Dimensity 1200 még jó hogy támogatja a 3-as szabványt 2021-ben. -
Chriss745
tag
Az hogy a sebesség milyen, az szerintem tök mindegy, itt az a baj, hogy a fejegység megbolondul a 3-as protokoltól, egy USB 2 hubot a kettő közé illesztve a telefon is leskálázódik USB 2 protokolra és azért megy, legalábbis nekem ez az elméletem. Ma is vezettem vele 200km-t, tökéletesen működött, 5 éve nem volt ilyenre példa.

Én 3 Xiaomi telefonnal próbáltam (9, 11T és Note 12), mind a három működik hubon keresztül, az autó pedig Vitara. Azt nem állítottam, hogy magyar nyelven lehet irányítani, az Android hiba, de nekem a hub előtt ha hangvezérlésre nyomtam fagyott, most már nem fagy, igaz csak angol nyelven megy. Amúgy egy Trust 2.0-ás 4 portos hubot vettem, a legolcsóbbat ami tuti nem USB 3-as. -
Chriss745
tag
Én úgy tudom minden USB-Cs teló az USB 3-as, USB-C nem volt USB 2-re. A gyorstöltés is egy USB 3 feature, a szervizes srác is pont azt mondta, hogy a gyorstöltés funkció akasztja ki a fejegységet, és ha a HUB-on keresztül nem megy át, pont ezért segít, ezért csak USB 2-es HUBal működik a dolog.
-
blueye
veterán
Használ vki ilyet?
Carlinkit 4.0 Wireless
Nálam a realme GT 5G-vel simán megy, S22U-val nem ugyanazon az autón, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest