- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
Igen, ezeket a kártyaolvasókat kerestem, de rossz kulcsszavakkal, és nem jött fel az ebay-en a kis csapóajtó mögötti foglalatba való. Amiket most belinkeltél, simán mehetnek bele a csapóajtó mögé, nem kell neki a moddolt BIOS?
A modem a feles méretű foglalatban meglepett, azt hittem, hogy maga a modem az alaplapba van beleintegrálva. Akkor ezek szerint csak a modemnek az aljzata van ráépítve az alaplapra. Soha nem jöttem volna rá, hogy a Bluetooth-t is a kijelzőnél kellene keresni. Már az is meglepő volt, hogy azok a recés műanyag betétek tulajdonképpen nem arra valók, amire én gondoltam, hogy a nyitásnál legyen valami jobb fogás, hanem alatta van a wifi antenna. Mivel a fém fedélen nem nagyon mennek át a jelek, így műanyag betétet kapott.
És emlékeim szerint a hővezető párna/szalag angol elnevezésibe is belefutottam már külföldi fórumokon (a gap-pad ismerős), de nem volt kép mellé, így valószínű, hogy akkor nem is néztem neki utána jobban. Na most már ezt is tudom. Akkor azt kellett volna megkenni talán a pasztával. Vagy az csak simán, magában érintkezzen a felületekkel?
Viszont most látom, van hővezető ragasztó is, akkor a fazon aki szétszedte a hőelvezető csövet és az érintkező felületet, ilyent használhatott, nem pasztát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest