Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cuccos19

tag

válasz Tim82 #134 üzenetére

Igen, ezeket a kártyaolvasókat kerestem, de rossz kulcsszavakkal, és nem jött fel az ebay-en a kis csapóajtó mögötti foglalatba való. Amiket most belinkeltél, simán mehetnek bele a csapóajtó mögé, nem kell neki a moddolt BIOS?

A modem a feles méretű foglalatban meglepett, azt hittem, hogy maga a modem az alaplapba van beleintegrálva. Akkor ezek szerint csak a modemnek az aljzata van ráépítve az alaplapra. Soha nem jöttem volna rá, hogy a Bluetooth-t is a kijelzőnél kellene keresni. Már az is meglepő volt, hogy azok a recés műanyag betétek tulajdonképpen nem arra valók, amire én gondoltam, hogy a nyitásnál legyen valami jobb fogás, hanem alatta van a wifi antenna. Mivel a fém fedélen nem nagyon mennek át a jelek, így műanyag betétet kapott.

És emlékeim szerint a hővezető párna/szalag angol elnevezésibe is belefutottam már külföldi fórumokon (a gap-pad ismerős), de nem volt kép mellé, így valószínű, hogy akkor nem is néztem neki utána jobban. Na most már ezt is tudom. Akkor azt kellett volna megkenni talán a pasztával. Vagy az csak simán, magában érintkezzen a felületekkel?

Viszont most látom, van hővezető ragasztó is, akkor a fazon aki szétszedte a hőelvezető csövet és az érintkező felületet, ilyent használhatott, nem pasztát.

Új hozzászólás Aktív témák