Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
"A megemelt feszültség és magasabb működési frekvencia gyorsítja ezt a folyamatot.""
Így van. Én minden procit úgy állítok be, hogy all core turbo, és ameddig lehet csökkentem a feszt. Nem éreztem még egyáltalán a hátrányát annak, hogy a 9900k minden magja all core mellett 4.7 GHZ - en futott, de igazából ha lejjebb vettem mondjuk 4.3 - ra az órajelet ott sem volt kézzel fogható különbség. A nagyon magas órajelek általában a régebbi architektúrával rendelkező procik ideiglenes mentsvára ( sandy pl.), önmagában ugyanis az órajel még nem jelent sokat ( most a sokat emlegetett Battlefield 5 64 fős multiját hagyjuk, ahol a minél több szál, magasabb órajel érvényesülhet). Egyébként olyan játék, ahol nagyon érezhető a HT jótékony hatása egy 6 mag 12 szálas proci esetében az az AC két utolsó része, megmondom őszintén több nem is jut eszembe, legalábbis azok közül amiket én ismerek vagy játszottam velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- D5 top - Heatkiller, EK
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest