Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-04-06 13:26:21

LOGOUT.hu

Kedves Coolpad F1 tulajok!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2949) unskillful válasza andras888 (#2948) üzenetére


unskillful
tag

YGDP Tools-al tudod telepíteni. Rootolni ugy tudod, hogy amikor betöltöd a CPB fájlt a YGDP Tools-ba, akkor az kicsomagolja, és felülírod a recovery.img fájlt egy CWM vagy TWRP recovery.img-el. Ezután telepíted a romot,így az már rögtön custom recoveryvel települ, onnan meg simán telepíthetsz egy root.zip-et.
Root pack: [link]
YGDP Tools: [link]

YGDB (Yulong General Download Platform) Tools-os telepítés:
Először is telepíteni kell a Mediatek USB Vcom Drivert a PC-re. Ez egy Preloader driver, akkor aktív amikor a telefont kikapcsoljuk, az akkumulátort kivesszük fél percre, majd összekötjük a telefont a PC-vel. Ebből adódóan az YGDP-s telepítés előtt is ki kell kapcsolni a telefont, és ki kell venni az aksit fél percre. (utána vissza lehet rakni, de a telefont nem szabad bekapcsolni)
Ha a Vcom driver-t telepítetted, akkor telepítsd fel az YGDP Tools-t. A telepítés után elindítod a programot, kér egy belépési kódot, ami 369. Ezután kattints a Config gombra (balra fent), és válaszd ki a készülék típusát: 8297w. Ha ez megvan akkor tallózd be a telepíteni kívánt romot (CPB kiterjesztésű fájl), majd nyomj az "apply" gombra. Ekkor a program leellenőrzi és kicsomagolja a romot. Ha végzett akkor fogod tudni felülírni a Stock recovery-t a Custom recovery-vel. (az YLXZGJ\YGDP\Downfiles\8297W mappában fogod találni a kicsomagolt fájlokat) Ha kicserélted a recovery.img fájlt, akkor a programban nyomj a "Start" gombra, majd dugd rá a telefont a PC-re (a gyári USB kábellel ha lehetséges) A telepítés folyamat végig megy, 100% után nyomd meg a Stop gombot húzd le a telefont a Pc-ről és kapcsold be. Az első indítás nagyon hosszú: 8-10 perc is lehet. Légy türelmes és várd meg hogy elinduljon a telefon. Ha elindult, akkor a legfrissebb gyári CoolUi rendszer fog vigyorogni a telefonodon Kínai nyelven. Állítsd át a nyelvet angolra, majd kapcsold ki a telefont. Lépj be a custom recoverybe a Vol+ és power gombok egyszerre töténő megnyomásával, és telepítsd a 4.4 superSu.zip fájlt a rootoláshoz, majd telepíts egy 4.4.2-es Signed Gapps csomagot. Ezután indítsd újra a telefont. Most már van egy rootolt angol Play áruházas romod. Tedd fel a Titanium Backupot és távolítsd el a nem kívánt kínai appokat.

That's all Folks :)

[ Szerkesztve ]

The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.