Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Még mindig szívok azzal a hibajelenséggel, hogy szobabicajos edzésnél hirtelen leesik a pulzusszám. Másnál nem jelentkezik ez a hiba? Reditten olvastam, hogy mások is panaszkodtak rá, de ők arra, hogy irreálisan magas 200+ értéket mutat. Nálam pont az ellenkezője van, hirtelen leesik az érték.
Elindítom a beltéri kerékpáros edzést. Az elején szépen mutatja is a reálisnak tűnő pulzusszámot. Szépen megy is felfelé a terhelés hatására 130-160-as tartományban is akár. Aztán kb. 10 percnyi edzés után hirtelen leesik a pulzusszám 50 körülire, majd megy tovább lefelé és meg se áll 40-ig, ami nyilván nem valós érték.
És ez azért szívás, mert az óra az elégetett kalóriát a pulzusszám alapján határozza meg. 130-160-as pulzusszámnál kb. 3x annyi az elégetett kalória, mint 50-esnél, és ezért fals edzés adatokat generál az Huawei Health számára.
Ilyenkor csak az segít, ha leállítom az edzést, és újraindítom az órát. Utána megint jó lesz a pulzus érték. A legújabb 11.0.11.6 firmware van fent, és nem is talál újabbat. Más edzéstípusnál nem tapasztaltam ezt, csak a beltéri kerékpározásnál."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Usgyi
aktív tag
válasz pècsimunkás #598 üzenetére
Nekem mindig kapcsolgat, csak időnként zavar, el tudom viselni . Éjszakára kikapcsolom, sport nincs, így kb 2 hetente töltöm. Nekem ez megfelel, mikor vettem az órát az volt fontos számomra, hogy azért 2-3 naponta ne kelljen már töltögetni.
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
pècsimunkás
addikt
Èn a munkahelyen gombnyomásra nèzem az időt, ha nem dolgozom, akkor felemelèssel.
Vezetès közben meg ha sötèt van, akkor ne zavarjanak módban van az óra, világosban viszont nem.
Átlag 10-12 napot simán bír egy töltèssel egyébként.
Jó vètel volt ez az óra!Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Usgyi
aktív tag
Kétlem, hogy egyedül lennél a véleményeddel, mindenki úgy használja, ahogy neki jobb. Engem az zavart, hogy vezetés közben állandóan kapcsolgatta a kijelzőt. Kipróbáltam én is a gombnyomásos ébresztést, de engem nagyon idegesített, hogy mindig gombot kell nyomni ha csekkolni akarom az időt,így inkább elviselem a kijelző kapcsolgatást és gyakrabban töltöm...
-
Spec
őstag
válasz SoldierL #594 üzenetére
Biztos egyedül vagyok a véleményemmel, de én a kézfelemeléses képernyő felélesztést szinte azonnal kikapcsoltam, mikor megvettem az órát, mert egyszerűen idegesített, hogy ha kicsit mozgattam a kezem, hadonásztam, stb. ki-be kapcsolta a kijelzőt, ha akartam, ha nem. Az always-on óralapok meg bénák, így azok is kiestek.
Nálam maradt az, hogy ki van kapcsolva a kijelző, és a felső gomb megnyomására aktiválódik. Kicsit macera, de már megszoktam. Így viszont a kijelző idő szinte alig meríti az órát. Kb. hetente szoktam csak feltölteni, úgy hogy majdnem minden nap viselem szinte egész nap, és minden nap trackelek vele valami sport tevékenységet is."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Zsolt7981
tag
válasz SoldierL #594 üzenetére
Én is energiaigényest használok, de nem vettem észre, hogy olyan nagyon sokat fogyasztana. Más összehasonlítási alapom nincs (vásárlás óta ugyanaz a számlapom van), tehát nem tudom, hogy milyen a nem energiaigényes. Hétvégente szoktam tölteni, és vasárnaptól vasárnapig fixen 30-32 százalékig merül le, szóval a hirdetett 10 nap meglehet. Edzeni nem szoktam vele, de ezen kívül minden be van kapcsolva, rengeteg a hívásom és az értesítésem, a képernyő 10 másodpercre van állítva.
Nekem ez így teljesen korrekt, mondjuk a sebessége lehetne jobb is (kézfelemelés után kb 1-másfél mp, míg feléled a képernyő), de ezzel együtt tudok élni.
-
SoldierL
senior tag
Vannak olyan óralapok amik energiaigényesek. Általában azok amik k@rva jól néznek kis és mozgó animáció is van bennük. Sajnos általában ezek nagyon meritik az aksit. Bárcsak ne ezek tetszenének nekem a legjobban Amikor az órán, óralapot váltasz kiirja felül a nevét és, hogy “energiaigényes”(ha az).
Engem még az bosszant, hogy vannak olyan óralapok még amik um. “Lustán” lassan villannak fel csukló mozdulatra. Nem értem, gondolom számít a grafika. -
kp78
addikt
válasz SoldierL #590 üzenetére
Ezt kipróbálom
Mi az, h energiaigényes?
Én a nemrégiben (2 hónapja) linkelteket használom.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
SoldierL
senior tag
Ti használtok “Energiaigényes” óralapokat? Mennyire készíti ki az aksit?
-
SoldierL
senior tag
Utána olvastam, hogy kell belőni a magasságmérőt. GOOGLE EARTH! Kikeresed ahol vagy, oda viszed az egeret és a jobb alsó sarokban kiírja a magasságot.Ezt az értéket beállítod az órán és kész.
-
kp78
addikt
Én is lőttem már be hegytetőn az ottani magassági kiíráshoz, amihez képest ~50 m-t csalt, de másnap már megint ugyanennyit csalt.
Tiéd megőrizte a kalibrációt és azóta is jó?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! A magasságmérőt, hogy lehet normálisan bekalibrálni?
-
t a r k
csendes tag
válasz Black_Raven #580 üzenetére
Esetleg érdekel egy ilyen szíj? Nekem van.
-
N_A_S
veterán
NFC fizetés végül nem lesz aktiválva update-el? Mintha régebben lett volna erről szó. Ezt a GT3 Pro már tudja esetleg?
https://tinyurl.com/phnas
-
N_A_S
veterán
válasz Black_Raven #580 üzenetére
Ja az ára úgy nézett ki hogy a 6xxx Ft-nak a fele volt kb a szállítás
-
Spec
őstag
Nekem ezekkel a fém óraszíjjakkal mindig az a bajom, hogy ha nem vagyok benne 100%-ig biztos benne, hogy valami minőségi nemes acél és/vagy nemesfém anyagból készül, akkor tuti ziher, hogy pár nap után kib*ssza a bőrömet.
Meg hát ugye az ilyen órát az ember leginkább aktivitás követésre használja, ami során általában verejtékezés van valamilyen szinten. Az elég jó hatékonysággal kezdi ki az ilyen "kétes eredetű" anyagokat. Én emiatt gumi szíj párti vagyok ezeknél az óráknál.
Amúgy jól néz ki, kíváncsi vagyok a használati tapasztalatokra hosszabb távon...[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
Újabb fejlemény erről a problémáról... Azt hiszem rájöttem mi okozza a gondot. Ugyebár én a bal kezemen viselem az órát, és így a nyomógombjai a kézfej felőli oldalra esnek. Na mármost, ha szobabiciklizek, akkor ahogy fogom a kormányt, egyes esetekben olyan pozícióban törik meg a csuklóm, hogy a kézfej nekinyomódik a gomboknak, és feljön az a menü, amikor pause-olni lehet az edzést. Valószínűleg ha úgy nyomódik meg, akkor pause-olja is, és mikor visszatér, akkor kezdi rosszul mérni a pulzust.
Külön kipróbáltam, hogy manuálisan lepause-oltam, majd elindítottam, és azonnal elkezdett leesni a pulzus meredeken, egészen 45-50-ig. Sajnos ez valami hülye bug lehet."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
Tegnap is produkálta. Nekiálltam a szobabringás edzésnek, és az elején még látszólag jól is mérte, aztán kb. 5 percnél hirtelen leesett a pulzus olyan 140-ről 45-50-re, és nem is mert feljebb. Próbáltam megmozgatni, de semmi. Újra indítottam, de az se segített, utána ugyanúgy szarul mérte és 45-50 körüli értékeket mutatott. Aztán teljesen leállítottam, vártam fél percet, majd bekapcsoltam. Utána megint jól mért, és végig is tudtam vele csinálni a 40 perces edzést. Nem értem miért csinálja ezt
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Pár napja kezdtem el használni az órát szobakerékpáros edzésekhez. Azt figyeltem meg, hogy ha nem indítom újra az órát az edzés megkezdése előtt, akkor elkezdi pontatlanul mérni a pulzust. Szépen elindul lefelé és meg se áll olyan 40 körüli ertékig, ami nyilván nem valós érték úgy hogy közben meg kiköpöm a tüdőmet.
Ha újra indítom, és utána kezdem az edzést, akkor szépen mutatja a pulzust végig 140+ értéken, ami már sokkal hihetőbb.
Más is tapasztalt már hasonlót?
Már vagy 2 éve használom az órát. Eddig szabadtéri futást, sétálást, és benti futópadozást trackeltem vele, ezeknél nem tapasztaltam ezt a hibajelenséget. Ez valami bug, vagy mi lehet az oka?[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Alapból kb. 30 óra fér rá. Rájöttem arra, ha kb 20 körűl tárolsz nem lassul be egyik óralap felvillanása sem. Gondolom ha tele rakod a RAM belassul/megtelik. Ez nincs témán.
-
zsebszi
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a noi ora fem szíjárol? Gondolok itt arra, hogy milyen anyagbol van a szij? Fem allergiasoknak jo lehet?
-
Soká
senior tag
Ha már számlap... ti tudtok olyan számlapról, amit mondjuk, hogy idősebb, szemüveg nélkül már gyengébben látó usereknek terveztek?
Olyanra gondolok, ami nem csak az időt mutatja, mert azok a számok általában elégséges méretűek, hanem olyan informatív számlapra, amin a lépésszám, pulzus, hőmérséklet, stb adatok is látszanak a szokásosnál nagyobb betűmérettel?
Amúgy, miután a grafika része a munkámnak, gondoltam, hogy csinálok magamnak számlapot a játék kedvéért, de még nem néztem utána, hogy mi szükségeltetik egy facemaker letöltéséhez és használatához?
Ha valamit megtervezek vektorgrafikusan, abból hogyan lehet számlapot készíteni?
Jártas ebben valaki? -
kp78
addikt
válasz SoldierL #557 üzenetére
Az első négy sorban lévők nekem mind kedvencek
De most egy ideje ez az egyszerű fekete van beállítva.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
őstag
Na ma ellenőriztem a frissítést és megkaptam a 11.2.11.6-ot.
Changelog:
Ez a frissítés javítja a rendszer stabilitását bizonyos helyzetekben.
[Optimailzálások]
Bizonyos helyzetekben optimaizálja a rendszer stabilitását.* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Usgyi
aktív tag
Én nem állítgattam semmit és azt tapasztalom, hogy jól működik. Időnként 1-1 szakaszt le szoktam fejben számolni és a lépések száma stimmel azzal, amit az óra számolt.
-
SoldierL
senior tag
Én nem tudom ez az óra mit számól de brutális lépés mennyiségeket mutat. Mit állítok be rosszúl?
-
pècsimunkás
addikt
válasz Packersbay #559 üzenetére
Ami a kèpen van: "Futuristic Premium"
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Packersbay
tag
válasz pècsimunkás #558 üzenetére
Ezt milyen néven találom meg?
Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
-
SoldierL
senior tag
Nektek melyik a kedvenc óralapotok?
-
Usgyi
aktív tag
A napokban jelzett nekem is. Sok változást nem vettem észre.
-
ttt1
őstag
Nekem most 11.0.11.6-os van rajta, nem tudom mikor jött, de most telepítettem.
-
Usgyi
aktív tag
válasz pècsimunkás #552 üzenetére
Meglátjuk, még meddig kapunk rá frissítést. Szerintem lassan megszűnik a támogatása, bár szerintem jól és stabilan működik a jelenlegi szoftver is.
-
SoldierL
senior tag
Akkor maradok én is a gt2 pro-nál. Köszi a válaszokat!
-
Gordiann
őstag
válasz SoldierL #547 üzenetére
Nekem GT2 Pro van.
Néha vágynék okosabb dolgokra, viszont az a durva, hogy 2 év alatt még mindig gyönyörű az óra és a zafír miatt olyan a kijelző mintha új lenne. Ezt nem adnám semmiért mondjuk.
Illetve annyit néztem, hogy appok tekintetében nem nagyon fejlett a GT3 sem, alap dolgok nincsenek meg ugyanúgy, ami miatt fontos lenne az okostudás (mint pl. messenger app).
Szóval így egy szavazat a GT2 PRO-ra. -
őstag
válasz SoldierL #547 üzenetére
GT2 Pro:
Pro: Titán váz, kerámia alsórész, zafír üveg
Kontra: Truseen 4.5 érzékelők, lehet nem nagyon lesz már rá sw frissítás, értesítésben nem mutatja a smiley-kat (már ha ez fontos)
Megjelenés: Elegáns/sportosGT3:
Pro: Gyorsabb proci/rendszer, apple szerű ikonos menü (ha valakinek ez bejön), Truseen 5.0 érzékelők
Kontra: Acél váz, műanyag alsórész, sima üveg óralap
Megjelenés: SportosVéleményem: A kettő között vacilláltam én is. Végül a GT2 Pro-t vettem, mivel szerintem ez elsődlegesen egy óra, így a kinézet nekem fontosabb volt, értesítések erre is megjönnek, hanghívás megy ezen is, bár ez nekem nem fontos.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
SoldierL
senior tag
Ti melyiket választanátok?
Gt 2 pro vagy Gt 3(sima)? -
Soká
senior tag
A titántól mint fémtől azért ne várjatok csodákat. Nagyjából olyan mint a korracél. Ráadásul a titán olyan mint az alumínium, a felületén kialakul egy vékony oxidréteg. Amit a gyakorlatban anodizálással "gyorsítanak" fel. Vagyis az óránk tokjának a színe az nem a titán valódi fém színe, hanem egy mesterségesen kialakított oxidréteg, ami a legkülönbözőbb színű lehet. Vagyis ha megkopik, akkor látszani fog a kopás helye.
Azt meg lehet oldani, hogy sérülések esetén újra legyen csiszolva és eloxálva a tok, de a gyakorlatban az óra szétszedése, újracsiszolása, felületkezelése olyan meló, ami miatt nagyon nem éri meg, legfeljebb csak annak, aki ezt magának tudja megcsinálni. -
N_A_S
veterán
válasz Alteran-IT #544 üzenetére
A tok a titán, a hátlap kerámia. Az a hátlap amit 4 csavar rögzít a tokba. A titán ház sajnos nekem is le van ütve 1-2 helyen, de nem hiszem hogy arra szól a garancia.
kp78
nem vagyok nagy ALI-s, általában más rendeli meg nekem, de az Official Store-t csak nem írhatja ki bárki, én ebből indultam ki. SIKAI cuccom már volt (aliról), és amit eMAG-ról linkeltek az is az, ezért próbáltam valahogy kikeresni Alin, mert gondoltam hogy kb fél áron fent lehet ugyanaz. De a fotó nem egyezik 100%-osan az Ali-s fotókkal, mert ha jól megnézitek lejbi képét ott a szíjból pár szem szélesebb ahol magával az órával találkozik.https://tinyurl.com/phnas
-
Alteran-IT
őstag
A hátlap alatt melyiket cserélték neked? A kerámiát, vagy a titán valamelyik részét? Mert nekem a gyűrű és a titán találkozásánál kicsit megütődött (a vicces az, hogy most keményebb műanyagtól), plusz egy helyen a saroknál kezd leperegni ez a titán színű festék, ami szerintem kicsit gáz, azért is kérdem, mit cserélnek, mert ha esetleg ez is benne lenne a gariba, akkor elvégeztetném, elvégre nem véletlenül fizet pluszt az ember a prémium anyaghasználatért.
Mondjuk még nem vészesek, illetve csak közelről észrevehetők a dolgok, de úgy jó lenne tudni, hogy mit cserélnek ha küldöm garanciába, most majdnem az lett belőle, mert nem akart működni a bluetooth hívás (csak a telefont hangosította ki), aztán egy újraindítás után megjavult, azóta működik, bár a legújabb szoftverfrissítést valamiért még nem kaptam meg, pedig már tudok róla egy ideje.#540 kp78: Te csak a vásárlói véleményeket nézed? Mert ha van 2-3 ugyan olyan és az egyiknél van vagy 200 vásárló, akkor nyilván azt veszem, főleg ha sok a pozitív vélemény, de alapjában véve ott a vevői védelem, így meg szoktam kockáztatni a vásárlást, maximum ha nem olyan a minőség, visszakapom a pénzem 90%-át vagy teljes egészét úgy, hogy vissza sem kell küldeni, csak megfelelően kell bizonyítani, hogy nem a leírásnak, illetve a képeknek megfelelő az áru.
Vannak egyébként rossz eladók, akik sunyik és mondjuk akciós idő alatt árult árut nem küldenek el, mert ugye csak a rendeléssel nő nekik fent a rendelési számláló, így inkább visszautalják a pénzt, de legalább megmarad a pénzed, viszont van olyan is, hogy visszatértem egy bolthoz egy vásárláson keresztül, tehát rámentem a linkre és a vagy 300 értékelésből vagy 7 maradt, illetve lett, mint ha nullázódott volna, pedig emlékszem, hogy amikor megrendeltem, elég értékelést néztem, aminél képek is voltak, szóval néha csalóka az aliexpress, de bármi gond van, ott a vásárlói védelem. -
kp78
addikt
Én a vásárlói vélemények számát / átlagát szoktam elsőre nézni, ezen bolt neve nekem semmit sem mond.
Akkor véleményed szerint megbízható?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz SoldierL #539 üzenetére
"Felemelés a felébresztéshez" opció van az Egészség app órabeállításaiban.
Finomhangolás nincs.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
0 és 4 vásárlói értékeléssel ennyiért én nem rendelnék innen.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Kéz felemeléskor, a képernyő érzékenységen nem lehet valahol állítani? Egyes óralapoknál valamelyest késve villan fel az óra. Ezek szerint számít, hogy milyen óralap van beállítva gondolom mert az egyszerűbbeknél egyből felvillan. Szóval erre csak ki/be opció létezik?
-
N_A_S
veterán
válasz Alteran-IT #518 üzenetére
MediaMarkton keresztül ment a dolog, cirka 3 hét alatt új akku, új hátlap, softreset
-
SoldierL
senior tag
Nekem frissült. Semmi változás
-
SsPL711
őstag
válasz pajorgergo #534 üzenetére
Nálam is
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
őstag
Tesóm órájára jött frissítés: 11.2.11.6
Az enyémre rákeresve semmi, még 11.2.10.8-on vagyok* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
t a r k
csendes tag
Én is eljutottam erre az Ali-s linkre, de őszintén nem bíztam benne, hogy pont jót tudok venni, annyira katyvasz az egész oldal (sok infó össze-vissza keverve). Gondoltam, ha magyar oldalról rendelem, akkor élhetek a visszaküldés jogával, ha valami nem stimmel a színnel pl.
Ja, és az enyém a szerszám nélkül állítható szemes. Így nem kell plusz 1-2 ezre fizetni az órásnak.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Ez ugyanaz, mint a korábbi linken lévő?
Tehát anyagában fém, színében titán?
Ali-s ár kicsit pénztárca barátabb, ha ugyanaz.Space grey 1 vagy 2 van neked?
2-nél látom nem kell extra csavarhúzó a szem kivételhez.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
lejbi
tag
[link]
Én innét vettem 1 éve, állandóan hordom, de még nem kopott még észrevehetően[ Szerkesztve ]
Üdv: Lejbi
-
t a r k
csendes tag
-
-
SoldierL
senior tag
válasz pajorgergo #521 üzenetére
Közbe talátam a telón egy olyat, hogy beállitások, általános, appfrissítés a háttérben. Nekem ott minden ki volt kapcsolva. Bepipáltam a huawei egészséget most jónak tűnik.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz SoldierL #519 üzenetére
Nálam a 13 Pro Max-on, csak akkor tud futni a háttérben a Health ha nem zárom be, csak elrakom a háttérbe, így tud szinkronizálni folyamatosan az órával.
Sajnos az IOS nem igazából baráti a 3. féltől származó appokkal kapcsolatban, meg valahogy rá kell hogy vegyen téged, hogy mindenképpen Apple Watch-ot vegyél -
Alteran-IT
őstag
válasz SoldierL #519 üzenetére
Nekem androidon megoldja, ha a telefonon van internetelérés, ha nincs és kapcsolok, pár percen belül magától frissít, csak ha azt nem akarom kivárni, akkor szoktam az órán rámenni az időjárásra és akkor le is frissíti. Lehet az iphone-nal ilyen hülyén működik, vagy altatja az alkalmazást vagy ki tudja.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Nem értem, hogy miért nem frissül az időjárás az órán? Azt irja, hogy lépjek be a huawei healt alkalmazásba. Ez után egy darabig megint jó, de nem dolgozik a háttérbe az alkalmazás. Helymeghatározás “mindig”-re állítva mindenhol. Nem értem így mi értelme van az órán az időjárás jelentésnek, mivel elő kell venni a telefont és belépni az alkalmazásba és ez után mutatja az órán is. (iphone) Muszáj mindig belépni a telefonon? Miért nem oldja meg a háttérben a szinkronizálást nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
És hogy, mi lett vele, a titán sérült meg, vagy csak a festékréteg? Érdekelne, mert néha én is odaverem
#409 N_A_S: A szervízből végül mi lett, cserélték, vagy csak javították? Bolton keresztül küldted, vagy egyenesen a Huawei-hez?
#435 Smith2007: Én is odaszoktam verni néha, de egyre jobban vigyázok rá, úgy simán nem is látszik rajta semmi, de ha kicsit jobban megnézem, bizonyos fényviszonyok mellett látszik, hogy pl. ahol a pánt van, ott a külső sarok részeknél mint ha a festék bizonyos pontokban meg lenne peregve, ugyanis fényesebb ott az óra, nem pedig olyan mint máshol, másnál mennyire bírja a festés? Illetve valaki tudna ajánlani rá jól bevált tokot védelemre? Főleg hogy még csak egy hónapja van meg
-
SoldierL
senior tag
Tehát iphone 13 pro max van nekem és ha feltöltöm a telót 100%-ra és belépek a huawei healt alkalmazásba mondjuk óralapokat keresgélni, képes leszivni egy fél óra alatt 94%-ra. Ez azért durva szerintem. Ha nem nyitom meg az alkalmazást telón akkor nem meríti még szerencse. Érdekes. Gondolom nagy különbség van ha csak a háttérben fut az alkalmazás vagy ha benne vagyok. Van erre valami magyarázat?
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Nekem a Huawei egészség alkalmazás kegyetlenül szívja a telefeon aksiját, ha belépek.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok kaptam karácsonyra egy ilyen órát. Nagyon bejön, mi watch lite volt ez előtt. Lenne pár kérdésem;
ma járok a 6. Napnál és 32 % az aksi úgy, hogy minden be van kapcsolva. Ez jónak mondahtó? Nyomkodtam, töltögettem rá óralapokat stb. Ti mit kapcsoltok ki ill. mit hagytok bekapcsolva?
A huawei alkalmazásban a telefonon folyamatos helymeghatározás és az összes egészség alkalmazást hagyjam bekapcsolva? A helymeghatározás ha pl. kikapcsolom nem követi az időjárást város szerint?
Tehát arra az optimális beállításra lennék kiváncsi ami alatt a legtöbb akku időt ki tudnám hozni. Ha leválasztom a telefonról meddig mutatja a pontos időt? (tudom ez kezdő kérdés de mindig meg akartam ezt kérdezni sosem volt tiszta)[ Szerkesztve ]
-
Kisbatyu75
tag
Nem tud valaki valami jó akciót erre az órára?
mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
Tmilan13
újonc
válasz pajorgergo #510 üzenetére
Így sem jártam sikerrel. Az alvás menüben továbbra sincs adat. Annyi van, hogy van egy olyan fül bal fent, hogy ismeretlen eszköz és ott van az alvási idő. Lásd a mellékelt fotón.
[kép] -
pajorgergo
aktív tag
B lehetőség még, hogy Appba belépsz, jobb alul "Én" , majd Beállítások, és ott az Adatok kézi szinkronizálása
Nekem is vannak napok amiket nem ment le, de egyre ritkábbak. -
Tmilan13
újonc
válasz pajorgergo #508 üzenetére
Köszönöm! A Bluetooth kapcsolat az órával jó. Ezt kifejtenéd bővebben - ,,belépsz az alváshoz, ott elkezded jobbra balra nyomkodni a napokat, hogy lementse, 10-ból 1-nap amikor nem menti le nekem” - mert nekem semmit nem ment le.
Alább látható.
[kép][ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
válasz Tmilan13 #507 üzenetére
Nekem iPhone 13 Pro Max-on működik mégis.
Belépsz az appba, lehúzod, hogy befrissítse az órát, majd belépsz az alváshoz, ott elkezded jobbra balra nyomkodni a napokat, hogy lementse, 10-ból 1-nap amikor nem menti le nekem.
Bluetooth-on azt kell látnod, mintha kétszer csatlakozna a telefon az órához.
[kép]
Időjárást úgy lehet naprakészen tartani, hogy nem zárod be az appot (ios-on amúgy sincs értelme), hanem hagyod a háttérben futni, különben ha kilövöd az appot, akkor már csak az értesítések fognak érkezni az órára, de az óra nem tud visszaküldeni adatot.
Sajnos az IOS eléggé zárt rendszer, én január óta használom így az órát és nekem ez nem probléma. -
Zolás
addikt
-
Tmilan13
újonc
Sziasztok!
Nemrég én is tulaja lettem egy Huawei Watch GT 2 Pro-nak és olyan problémám lenne, hogy a Huawei Health appban az alvás menüpontban nem jelenít meg alvási adatokat. Maga az órában az alvás menüpontban írja, hogy pl. 8 óra 26 perc az alvás idő és, hogy ,,további részleteket talál a Huawei Health alkalmazásban” de nem jelenít meg semmit ott. Ebben tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm!
Ui.: iPhone 13-al használom az órát. -
Füleske
addikt
Ha az AOD - ra gondolsz, az beállítás kérdése és nem számlap függő. Beállítások/kijelző/folyamatos megjelenítés - nél kiválasztod az AOD számlapot, és koppintásra fog előjönni a "rendes" számlap.
Az AOD számlap és a "rendes" számlap két külön dolog. AOD számlapot csak a telefonon levők közül választhatsz, rendeset meg a Huawei Health alkalmazásban adhatsz hozzá. -
Usgyi
aktív tag
Azt hiszem itt írta valaki, hogy létezik olyan számlap, ami kijelzőre koppintással ébreszti a kijelzőt. Ha van ilyen számlap, ezeket megtalálom külön csokorba szedve valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest