Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
válasz koxmatyi #422 üzenetére
Nekem volt ilyen. Aztán elmentem egy sétára, amit rögzítettem az órával, és azóta hellyel-közzel jó. Néha így is beszámol olyat, amit nem kéne, de sokkal tűrhetőbb lett a szám amit mutat. Nem tökéletes, de a kezdeti napi 27k lépésről lement 6-7k körülire, ami már inkább hihető.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Black_Raven #140 üzenetére
Most települ a frissítés. Aztán majd tesztelem.
Csináltam szabadtéri séta edzést, ott pontosan számolt. Viszont napközben olyan számok jöttek ki, amire büszke lennék, ha én lettem volnaCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Black_Raven #138 üzenetére
Nem, még mindig a régi van fent. Nem is értem, hogy miért.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Kicsúsztam a szerkesztési időből, de nekem még nem akarja. Naprakész a régivel.
-
Zolás
addikt
válasz Black_Raven #135 üzenetére
Köszi, rakom is fel.
-
Zolás
addikt
válasz Black_Raven #132 üzenetére
Erre várok én is, hátha a frissítés helyreteszi. Csak a lépésszámláló hibás, egyébként maximálisan elégedett vagyok.
-
Zolás
addikt
válasz Black_Raven #130 üzenetére
Igen, nekem simán tripláz is. Viszont nem talál frissebbet a 11.0.5.32-nél. Neked már frissített erre az újra?
-
Zolás
addikt
válasz beastars #118 üzenetére
Én is így jártam, 82 lépésre 347 jött ki. Várok egy újabb firmware-t, hátha helyreáll.
-
Zolás
addikt
Egyre érdekesebb ez a huawei app. Direkt nem xiaomi órát vettem, mert a zepp app egy rakás .... De hogy ez is.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Utánaolvastam, elég sok panasz érkezett az órával kapcsolatban a huawei fórumain, nagyon sokat számol. Vezetés közben is, sőt a telefonos alkalmazás duplán számol, ha a zsebedben van a telefon, azt hozzáadja a kezeden lévő óra számaihoz. Szóval az óra szerint 550 lépést tettem, az alkalmazás szerint 728. Egy kicsit kiábrándító egy ilyen kaliberű órától.
-
Zolás
addikt
válasz pajorgergo #107 üzenetére
Ezen a samsungos dolgon meglepődtem rendesen. A huawei hátsóajtós frissítésnél gondoltam, hogy ez lesz a háttérben, de hogy a samsung is ilyen...
Másnak is triplán számolja a lépéseket? Mióta felraktam a kezemre nem mentem 150 lépést se, és lassan meglesz a 600. Ez majd beáll?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Nemrég szereztem be egy ilyen órát. Elsőre nem akart menni a társítás (xiaomi MI9), aztán valahol olvastam, hogy a play storeból nem frissít az alkalmazás. Az alkalmazáson belül is van egy frissítés menü, ahol letölti a friss apk-t. Ezt feltéve rögtön megtalálta a telefon az órát. Ez így elég kalandos, és ha valakinek nincs minimális műszaki érzéke, az nem is fogja tudni használni az órát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest