Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Nekem ezekkel a fém óraszíjjakkal mindig az a bajom, hogy ha nem vagyok benne 100%-ig biztos benne, hogy valami minőségi nemes acél és/vagy nemesfém anyagból készül, akkor tuti ziher, hogy pár nap után kib*ssza a bőrömet.
Meg hát ugye az ilyen órát az ember leginkább aktivitás követésre használja, ami során általában verejtékezés van valamilyen szinten. Az elég jó hatékonysággal kezdi ki az ilyen "kétes eredetű" anyagokat. Én emiatt gumi szíj párti vagyok ezeknél az óráknál.
Amúgy jól néz ki, kíváncsi vagyok a használati tapasztalatokra hosszabb távon... -
Alteran-IT
őstag
És hogy, mi lett vele, a titán sérült meg, vagy csak a festékréteg? Érdekelne, mert néha én is odaverem
#409 N_A_S: A szervízből végül mi lett, cserélték, vagy csak javították? Bolton keresztül küldted, vagy egyenesen a Huawei-hez?
#435 Smith2007: Én is odaszoktam verni néha, de egyre jobban vigyázok rá, úgy simán nem is látszik rajta semmi, de ha kicsit jobban megnézem, bizonyos fényviszonyok mellett látszik, hogy pl. ahol a pánt van, ott a külső sarok részeknél mint ha a festék bizonyos pontokban meg lenne peregve, ugyanis fényesebb ott az óra, nem pedig olyan mint máshol, másnál mennyire bírja a festés? Illetve valaki tudna ajánlani rá jól bevált tokot védelemre? Főleg hogy még csak egy hónapja van meg
-
Black_Raven
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- gerner1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest