Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Tmilan13 #507 üzenetére
Nekem iPhone 13 Pro Max-on működik mégis.
Belépsz az appba, lehúzod, hogy befrissítse az órát, majd belépsz az alváshoz, ott elkezded jobbra balra nyomkodni a napokat, hogy lementse, 10-ból 1-nap amikor nem menti le nekem.
Bluetooth-on azt kell látnod, mintha kétszer csatlakozna a telefon az órához.
[kép]
Időjárást úgy lehet naprakészen tartani, hogy nem zárod be az appot (ios-on amúgy sincs értelme), hanem hagyod a háttérben futni, különben ha kilövöd az appot, akkor már csak az értesítések fognak érkezni az órára, de az óra nem tud visszaküldeni adatot.
Sajnos az IOS eléggé zárt rendszer, én január óta használom így az órát és nekem ez nem probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest