- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
Srácok! Az létezik, hogy csak fizetős számlapokat lehet letölteni az Egészség appon keresztül vagy csak én vagyok a béna? Ingyenest nem látok.
-
Sziasztok!
Az óra nyelvét át lehet állítani magyarra?
Azt tudom, hogy a Huawei app tud magyarul elég régóta, de magáról az óráról nem találtam semmit. -
atosan
veterán
Szép napot mindenkinek!
Az alkalmazásban van olyan, hogy alvási hangok. Valaki használja? Én nem bírom működésre fogni. Elvileg az órának kellene érzékelnie, mikrofon van benne.
-
Packersbay
tag
Sziasztok! Az értesítések hangját (pl hívás vagy email) lehet módosítani? Ha igen,hol?
-
Usgyi
aktív tag
Nekem is tetszik, csak ott árban van egy nagy ugrás és szerintem ennyivel nem jobb.
-
SsPL711
őstag
Én Watch 3 Pro-ra váltottam, vagyis nem váltottam mert a GT2 Pro is meg van.
-
Freiherr
őstag
válasz
pècsimunkás #484 üzenetére
Gyönyörű. Csak és kizárólag GT3 PRO-ra érdemes váltani innen, de az nem ér kétszeres árat ahogy mondtad.
Ja, sima GT3 helyett vásároltam, ha félreérthető volt. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Freiherr #483 üzenetére
Èn megvettem a Gt2- t, de jobban utánna nèzve, hogy mi a különbség a pro ès a sima között, másnap vissza is vittem.
A zafír, titánium, kerámia kombó mindent visz. Ès tényleg szèp óra. Bőven megèrte a felárat!A GT3 Pro - t nèztem mèg, de egyszerűen a kètszeres- vagy több mint kètszeres árat nem èrt meg az nekem.
A sima Gt3, az pont az anyaghasználat miatt hamar kiesett.
-
Freiherr
őstag
válasz
pècsimunkás #482 üzenetére
Nekem is volt kezemben mindkettő vásárláskor, egyértelmű volt a választásom a GT2 PRO az anyagminőség, kinézet miatt
-
Tiédetis
senior tag
válasz
pècsimunkás #480 üzenetére
köszönöm mindenkinek.
Mivel mai nap 2CHF volt a különbség a két óra között, GT3 lett 46mm-es.
-
Tiédetis
senior tag
Szolgáltatásokban?
Pro folyamatosan mér spo2-t és jelez ha pulzus extrém pocsék?
Igazából nekem a GT2 is megfelelt. Bár tény, hogy nem használtam fóliát rajta és így karcosodott. Ráadásul a végén a csuklóm egy bizonyos pontján kiütést okozott és emiatt már nem is hordtam az utolsó 1 hónapban -
-
Tiédetis
senior tag
sziasztok
behalt a GT2-m, és visszatértést kaptam (180CHF).
Ezen az áron van GT2 pro, vagy kb 10-12CHF-el többért GT3 (nem pro)
Melyiket lenne érdemes venni? GT3-ról nem nagyon látok sok infót -
Füleske
addikt
Koppintásra akkor ébred a kijelző, ha be van állítva valamilyen AOD számlap.(beállítások/kijelző/folyamatos megjelenítés)
Viszont ha be van állítva az AOD számlap, akkor nem működik a csukló mozdulatos kijelző ébresztés, hiába van bekapcsolva.
Tehát koppintás AOD - dal, vagy csukló mozdulat AOD nélkül, a kettő együtt nem megy.
Szerintem nem időzíthető a kijelző ébresztés, viszont ha rátenyerelsz a kijelzőre (látszó számlapnál), akkor elsötétül és az AOD/koppintás se működik, csak gombbal jön elő a számlap.
Szerk: ja igen, van ne zavarj mód, de akkor semmilyen értesítést, hívást sem fog jelezni. -
atosan
veterán
válasz
pajorgergo #472 üzenetére
Értem, köszönöm
Ne zavarj módben gondolom az értesítések sem jönnek? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Tulajdonosa lettem egy ilyen órának. Két kivétellel azt hiszem sikerült mindent beállítanom.
Hol kell beállítani, hogy koppintásra is ébredjen a kijelző?
Csukló mozdulat van beállitva kijelző ébresztésre. Hol tudom beállítani, hogy este 10 és reggel 6 között ne ébrendjen a kijelző?
Köszönöm szépen a segítséget -
Azt nem tudja valaki, hogy hol lehet kikapcsolni azt, ha esetleg elmegyek egy hosszabb sétára, előjön, hogy úgy érzékeli az óra mintha edzenék. Ez nagyon tetszik. Az viszont kevésbe, hogy 1 km-enként el is kezd dumálni jó hangosan és nem tudom hol kell ezt a funkciót kikapcsolni. Nekem elég ha csak rezeg km-eneként. vagy azt se.
-
pècsimunkás
addikt
Rendeltem egy ilyet: [link] .
Ha èrdekel valakit, megírom milyen, ha megjön, ès kipróbálom. -
brucka
tag
válasz
pècsimunkás #456 üzenetére
Aliról rendeltem 22mm-es szíjat, talán ezres sem volt.
Egy próbát sztem megérhet,nekem eddig nincs vele bajom,de csak pár hete van meg.. -
t a r k
csendes tag
Sziasztok. Watch GT 2-ről.váltottam és reménykedtem, hogy az ottani "Urban" számlapot itt is be tudom majd állítani. Hát nem! Minden letöltött számlap megvan a Health appomban (P20 pro-t használok). Au Urban is látszik a GT 2-nél,.de, ha átváltok a GT 2 Pro-ra, már eltűnik. Csak ez, a többi összes marad! Mi a f...? Máshonnan nem lehet valahogy megszerezni vajon?
-
pècsimunkás
addikt
Tudnátok valami jó kis gumi/szilikon/műanyag szíjat ajánlani?
Az eredeti bőrszíjat kímèlnèm, a hétköznapokban nem használnám, csak hétvégén, vagy ha megyek valahová. -
Darth_Revan
veterán
nem ide
-
sgeza
veterán
Az NFC-s fizetés működik ezzel az órával?
-
sgeza
veterán
Köszi a válaszokat mindenkinek!
-
-
sgeza
veterán
Érdemes még ezt a típust venni?
Volt, aki később megbánta valamiért? -
Memphis79
aktív tag
Ugyan mi a f*szért is foglakoznának a szoftver fejlesztéssel,mikor egy nyomorék smile-t nem tud megjeleníteni!
Kicsit /nagyon/ csalódtam bennük... -
t a r k
csendes tag
Üdv! Akkor végül nem érkezett meg a Harmony Os frissítés ezekre az órákra?
-
sgeza
veterán
válasz
Freiherr #441 üzenetére
Sziasztok! Ennél az óránál is figyelni kell, honnan vesszük? Arra gondolok, hogy mobilok esetén vannak olyan boltok, akik valamilyen szürkeimportos megoldással hozzák be, és nincs normális gyártói, csak bolti garancia rá (az adott boltba kell visszavinni probléma esetén, és ők intézik valahogyan a javítást).
Köszi! -
Freiherr
őstag
" csuklóemelésre az óra rendben felvillan, egyszeri alkalommal a képernyő pedig akár 20 percre bekapcsolva maradhat "
Ezt hol lehet állítani? Mert feltúrtam mindent, de ezt nem találtam. -
SsPL711
őstag
válasz
Energie X #433 üzenetére
Hivatalos forrásból az Óratok
Anyaga:
Titánötvözet + Zafír üveg -
válasz
pècsimunkás #430 üzenetére
Hidd el ezt is be lehet verni úgy az ajtófélfába, hogy megkarcolja az üveget, vagy a tokot. Én a Watch GT1-emmel ütköztem neki mindennek. Erre az órára már vigyázok
-
Zolás
addikt
válasz
koxmatyi #422 üzenetére
Nekem volt ilyen. Aztán elmentem egy sétára, amit rögzítettem az órával, és azóta hellyel-közzel jó. Néha így is beszámol olyat, amit nem kéne, de sokkal tűrhetőbb lett a szám amit mutat. Nem tökéletes, de a kezdeti napi 27k lépésről lement 6-7k körülire, ami már inkább hihető.
-
koxmatyi
tag
Küldött valaki mostanában vissza egy gt2 prot ami irreálisan sok lépést számol?
Csak mert vettem egy ujracsomagoltat de kb 6 szoros értéket mutat.... -
kp78
addikt
11.2.10.8 (88,75 MB) frissítés érkezett nálam késő délután.
-
ystuc
tag
Nekem semmi frissítés nincs. 🤷♂️
-
ttt1
őstag
Felraktátok már a 11.0.10.8-as firmwaret? Változott valami? Nekem most a 11.08.26 van fent.
-
válasz
pècsimunkás #410 üzenetére
Jó társaságban repül az idő
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Csak èn képzeltem ma reggel, az eddigi kb 2 órás töltés, 1 óra alatt megvolt?
Vagy csak elnéztem volna az időt?
Mintha lett volna valami frissítés, ès gyorsabb lett a töltés ezáltal
Persze, az sem is lehet, ahogy írtam is, hogy èn néztem el az órát -
N_A_S
veterán
No szervizbe került az órám, egyszer csak azt mondta hogy nem tölt tovább. Volt már valakinek hasonló? Cserélik ilyenkor vagy javítják?
-
O.CS
aktív tag
Az iránt érdeklődnék, hogy mik azok a dolgok amik a GT 3Pro esetében Huawei telefonnal működnek, Iphon-nal meg nem?
-
O.CS
aktív tag
válasz
szabochris #402 üzenetére
A gt3 pro-ban állítólag év végére lhet fizetni NFC-vel.
-
Füleske
addikt
válasz
szabochris #402 üzenetére
Nem.
Az onehop menüpont kizárólag bizonyos Huawei telefonokkal együtt használva jelenik meg, kizárólag erre használható: [link] -
Füleske
addikt
válasz
szabochris #400 üzenetére
Van benne, de fizetni nem lehet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest