- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
válasz
szabochris #98 üzenetére
Biztos,hogy nem írja ki a nevet ami a telefonon van?
-
kutyesz71
tag
válasz
szabochris #98 üzenetére
Szia,
Próbáltad az óra kedvenc névjegyeihez hozzá adni a számokat? Egyenlöre 10 számot tud kezelni ha jól emlékszem. -
szabochris
aktív tag
Sziasztok!!
Az óra csak a tel.számot írja ki hívásnál, a nevet nem.
Mi a megoldás? -
Parallaxis
addikt
válasz
szabochris #96 üzenetére
Aksi kuka..
Állj el a vásárlástól, ha netes rendelés volt és rendelj egy újat.
Ha meg normál vásárlás, akkor szerviz. -
szabochris
aktív tag
Helló!
Vettem egy ilyen órát. Az elején minden oké volt, de most egyik pillanatról a másikra 5-6 órán belül lemerül, akkor is ha hozzá se érek.
Volt már gyári visszaállítás, minden, de maradt ugyanez. Az óra 1 hetes. Mi lehet a gond???
-
tomimidi2
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. GT2 Pro tulaj lettem, de megőrülök a Heath fele kínai - fele magyar kommunikációtól.
A Huawei azonosítóban az ország/régió Magyarországnak van megadva. A teló nyelve is magyar. Láttam több screen itt, ahol teljes magyar volt pld. az óraszámlapok menüpont is. Mit kell még állítanom, hogy magyar legyen a szoftver?
Segítségeteket, tippeket köszönöm!
-
Sustanon 250
friss újonc
Pont be mondtad a frankót hogy csak akkumulátorban gyengébb a Samsung óra De azt elfelejtetted közölni hogy a prémium minősége az órának egy rakás szar akkor hogy tudod összehasonlítani egy Huawei watch gt2 pro val ahol Premium minőségről beszélhetünk és nem kerül anyiba mint egy szamszung!
-
Isaac76
tag
Nem tudom volt e már,de én letöltöttem amit javasolt , végigmentem a lépéseken és voila működik a custom watchface felrakása
https://www.youtube.com/watch?v=7Z0VKqa5jyY&ab_channel=VelianSpeaksTech -
sharp4
őstag
Valaki próbálta már a squash funkciót? Van lehetőség eredmények mentésére?
-
soundman1
senior tag
Úgy látom a Watch GT1-emnek továbbra se lesz meg az utódja. Nekem az óra kinézetű band tudás elegendő kicsit drágábbért. Nincs más elvárás, ezért vettem meg a GT1-et. Még az Amazfit Gtr2 tesztre leszek kíváncsi,hátha össze tudtak hozni egy GT1 stabilitású, de jobb tudású órát olcsóbban, mint hüvelyék.1 hetes üzemidővel létezik a Huawei Honor óráin kívül alternatíva?
-
Fall-N
veterán
válasz
Schuler888 #85 üzenetére
Szerintem sem. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Én szeretem és gyűjtöm is a hagyományos órákat, de van egy Amazfit Bipem az értesítések miatt, amit munkában hordok. Amúgy nincs rajtam. Ezzel ébredek is, mert ez csak rezeg, nem veri fel az egész családot.
-
Az amit te mondasz az nem horgászat, hanem horgászatnak álcázott vedelés.
Nem csak olyan horgászat létezik, hogy naphosszat ülsz/fekszel a tóparton és várod a halat. Meglepő, de még annak is van kalória fogyasztása, de nem rájuk gondoltak amikor a horgászatot beletették a mérhető sportok közé.
Egy aktív pergető horgász egy nap alatt simán összegyalogol akár 20 km-t is, és 200-300 alkalommal dobja el/tekeri vissza a csalit. Ki lehet próbálni egy 10-12 órás pergetést, a végén már nem emeled fel a kezedet még a sörödért sem, garantálom.
A tengeri horgász egy jobb napon úgy el tud fáradni a halak fárasztásában, hogy estére a lábán nem tud megállni (nem a sörök miatt) -
A horgászás alatt mit mér? Mennyi sört ittam?
-
doooo
veterán
válasz
Schuler888 #63 üzenetére
"nem gondoltam 5 evvel ezelott, hogy ez lesz 2020ban az aktualis "utod", csunya vicc. Plane ennyiert."
Vicc, vagy sem, már úgyis mindegy, több nem lesz. Aki még utoljára benevezne egy Huawei órára (akármennyire is "okos"), annak ez az utolsó lehetősége. -
Gubu0101
veterán
Az lenne az innováció,ha a tudással egyenes arányban növelnék az üzemidőt is.
Általában ha valaki keres órát,akkor kijelenti,hogy nem szeretné naponta, 2 naponta töltögetni.
Én szokásaim mellett az Active 2 elmegy ~3 napot a GT meg jó másfél hetet ment 1 töltéssel,akkor nem kellett figyelnem,hogy hova rakom le épp.
Most azzal kezdem,hogy óra le és rá a töltőpadra.
Nem volt még Apple órám,talán majd akkor kipróbálom,ha lesz hozzá iPhone-om is. -
Noukoum
veterán
válasz
Essentials #76 üzenetére
De pontosan akkora újítás az ha kisebb tudáslistával kapsz nagyobb üzemidőt, mintha nagyobb tudáslistával kapsz kisebbet. Vagy nálad az az innováció amit kizárólag az apple csinál pont?
-
Essentials
aktív tag
Minden gyártóval kapcsolatban vannak negatív, pozitív tapasztalatok, ( semmi sem fedhetetlen ) én nem innen közelítettem meg a dolgot, nem személyes véleményt írtam, hanem a rövidebb akkumulátor idő miértjét. Meg azt hogy szerencsére rengeteg okosóra típus közül válogathat az iPhone user is, nem kötelező megvenni a Watch-csot, iOS-szel 99%-ban kompatibilis minden. Forditva már más a helyzet, a Watch csak szifonnal kommunikál. Mivel te a 4-ed óta nem vagy hajlandó almás készüléket venni a rossz tapasztalat miatt, ezért az Apple Watch egyébként is tágytalan számodra még akkor is, ha kiadnának egy Huawei okosóra szintjére butított eszközt hasonlóan két hetes üzemidővel! Arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy amelyik terméket az üzemidejével reklámoznak a viselhető piacon, az a tudáslistájáról azonnal árulkodik, és igazából egy visszafele biciklizés az én szememben. Az innoválás, technológiai újítás nem ott indul hogy készítünk egy olyan terméket, ami hosszú üzemidőt kap a gyenge tudáslistának, és hardver alkatrész minőségnek köszönhetően.
-
Tschubi
tag
Ez most komoly, hogy egy Hublot-t hasonlítasz össze egy pár tízezer Ft-os okos órával? A Hublot szerintem nagyon nem használati tárgy. A Watch GT-t meg nem mondanám okos órának. Mondom ezt úgy, hogy nekem a testvére, a Magic Watch van. Pár napja vettem és fogok rá fóliát is rakni, mert kell.
-
Gubu0101
veterán
Nekem is van fólia és most jön a tok.
Kell is, mert pár éve vett Casio órámat az első nap véletlen megkarcoltam,pont középen,annyira zavaró volt hogy kb 1 hónap után el is adtam.
Most nem szeretnék így járni,sajnos a munkám is olyan,hogy könnyen megvan a baj,ha nem figyelek -
helixP
nagyúr
Enyémen tempered glass van és meg nem mondod. Mondjuk olyan a kialakítása.
-
-
Bennyboy
őstag
válasz
Essentials #64 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, h az ostoba jobb. Számomra nem megengedhető ha egy okos eszköz, legyen az bármi, egy napot sem bír töltés nélkül. Igazából a 2 nap is kevés és hiába tud mindent, ez nem kárpótol. Teljesen egyértelmű, h nincsenek egy súlycsoportban tudásszinten de nekem nem is ez a lényeg, ezért sem én vagyok a célcsoport és engem már régen elvesztett az apple (új iphone 4-em beszart miután lejárt a gari). Az ára közel sem tükrözi a minőséget amire olyan nagyon büszke az apple. Magyarul túlárazott majdnem minden terméke. Én éppen ezért cseréltem a gear s3-amat (hiába volt tök jó) mert nem volt szükségem telepíthető appokra, hanem az üzemidő volt fontosabb. Ez nyilván az én véleményem.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Essentials #67 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy az Apple Watch is csak relative sikeres, mert keves iPhone user vasarolja...ezert is tartanak mar jelenleg 3 (ar)generaciot a piacon. Emellett erosen kotodik az iPhone okoszisztemahoz. Nem azert veszik mert olyan tokeletes lenne, hanem annak ellenere veszik, hogy tobb komoly hibaja is van, de bevallaljak ezt a kompromisszumot, mert mas orakat nem engednek ennyire beintegralni ebbe a rendszerbe, okoszisztemaba.
-
Essentials
aktív tag
válasz
Tigerclaw #66 üzenetére
Nincs téves út, az Apple így döntött, ezt az utat választotta, az órái pedig ilyenek. Amelyik iPhone usernek ez nem jön be, vagy kinézetre nem jön be az az 1 féle dizájn ami a választékban kapható, az tud magának szebbet, vagy hosszabb üzemidejűt választani az okosórás választékból butított funkciókkal, lassabb működéssel, darabosabb scrollinggal, gyengébb kijelzővel, vagy kisebb tudással. Vagy rosszabb esetben ezek összességével! Az Apple sosem akart mindenkit kiszolgálni, minden termékkategóriájában megvan a sajátos elképzelése, ami nyilvánvalóan opciók hiányában nem fedi/ nem fedheti le az összes igényt. Pld a legolcsóbb telefonja legkisebb tárhellyel itthon 180e Ft-nál kezdődik. A tablet ugyanebben a vonatkozásban 137e Ft-os alapárról indul, a belépő okosóra 120e Ft. Ha az árakból indulunk ki, már ott is látszik hogy ez a vásárlók javának a köszi, tartsd meg kategória. Ne akarjunk úgy csinálni, mintha ők arra törekednének hogy mindenkinek gyártani akarnának valamit. Mégis az iPad a legnépszerűbb tablet, mégis az Apple Watch a legnépszerűbb okosóra, mégis az Airpods a legnépszerűbb füles, és az iPhone-ok a TOP10 legeladottabb telefonok listájában mindig 4-5 helyet bitorolnak bármilyen intervallumos összehasonlításban amellett hogy a világ legnépszerűbb telefonja mindig egy valamilyen iPhone.
Ennek fényében miért változtatnának?Jony Ive egyébként évek óta nem vesz részt termékfejlesztésben, és egy ideje ki is lépett az Apple-től. Az iPhone 11 Pro Max pedig a piac egyik legnehezebb telefonja.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Essentials #64 üzenetére
Lehet hogy jobb user experience lenne, ha az Apple is visszalepne kettot es par feature-val kevesebbel de ketszeres uzemidot kapna. Vagy ha nem felnenek attol, hogy egy nagyobb akku miatti +1mm es 30-40g novekedes dealbreaker lenne a vasarloinal, mikozben az analog orak joval nehezebbek ebben a meretben. Ez ugyanaz a teves ut, amit a Macbookokkal jartak be, ahol inkabb kidobtak a technikat nemi vekonyitas konnyites miatt, amire senkinek se volt szuksege. Jony Ive-nak valami betegsege lehet, hogy neki minden tul vastag es nehez.
-
Essentials
aktív tag
Bocs az elütésért, mozgàsban vagyok.
-
Essentials
aktív tag
Ugyanakkora aksi van mindegyik okosórában nagyjából.( 400-500mAh) Viszont a tudáslista tökéletesen pedig fedi az üzemidőt. Az Apple is tudna 2 hetes üzemidőt nyújtani, ha lebutítaná az óráját Huawei okosóra szintre, visszafogná az integrációt, és belepakolna egy silányabb kijelző egy gyengébb hardverrel. Ne akarjuk mar azt bizonyítani, hogy az ostoba jobb! Szebbnek lehet szebb valakinek, ez szubjektív, de a képessegek nem azok! Sajnos a jelenlegi technológia itt tart. Ha fejlett órát választasz, a tudása, kijelzője, integrítása növekedésével csökken az üzemideje is. Lehet csinalni 1 hónapos üzemidejű okosórát is, csak mondom, azonban a gyártó marketinggel ellentétben számomra ez nem erény, hanem egy jelzés arról, hogy mire képes, vagy inkább mire nem! Ha valakinek egy csuklóra szerelhető szàmítógépnél az üzemidő a legfontosabb a tudást, minőségi belső komponenseket hátrébb tolva, az kérdezze meg magától h biztos szüksége van-e ilyen termékre! Illetve ha valakinek lemegy a torkán hogy a Huawei pld 120 ezrért ad egy jobb anyaghasználatot azonos tudàsszinttel mint a 40 ezres órái, az mitől korrekt, és legfőképpen mitől Pro? Ilyenkor érdemes elgondolkodni az illetőnek azon is, hogy nem lenne-e elég neki egy 120 ezres sokkal szebb analóg óra ( ha már ez az egsik érv mellette ) , vagy egy 30-40 ezres okoskarperec, ami tudásban nagyon hasonlö szintet képvisel?
-
Schuler888
senior tag
Jah, csak ebben semmi kiemelkedo szepseg nincs, hiaba nyaladzik vastagon szedve tobbszor is a gyonyoru szot a szerzo
a fel evtizeddel(!!!) ezelotti huawei watch, amit volt szerencsem hasznalni siman szebb volt, mint ennek a nagyon dicsert "keret nelkuli" kijelzoje, amin azert korben ott egy fel merfold fekete sav, ami elobbinel faltol falig kijelzo volt, a tudasrol nem is beszelve, nem gondoltam 5 evvel ezelott, hogy ez lesz 2020ban az aktualis "utod", csunya vicc. Plane ennyiert.
-
Talán azért tesznek rá zafír üveget, hogy két-három év múlva amikor eldobod, akkor is karcmentes legyen, és ne ábrándulj ki belőle vagy ne dobd el fél év múlva mert két kurva nagy karistolás van a kijelzőn egy rossz mozdulat miatt.
Egy órát folyamatosan a karján hord a gazdája, kitéve mindenféle külső hatásnak. Ütődik, karcolódik stb. Volt már jónéhány (nem okos) órám az életben, de 20 éve már kizárólag zafír üveges órát veszek, akkor is ha csak két évig lesz nálam. 15 évig hordtam az egyiket, makulátlan üveggel dobtam ki. Előtte nem zafíros óráim voltak, de pár hónap után már mindegyiken volt pár karc, ami baromira zavart.
Íme a fiam egyik nem zafíros órája kb. 5 év használat után: -
CB
senior tag
Azt nem értem, miért kell zafírüveg olyan órára, amit a tulaj 2-3 év múlva kihajít. Egyrészt az akku fel fogja adni, másrészt maga az óra elavul.
Mindkettőben segíteni fog a gyártó.....
Ha 20 évre terveznénk egy ilyen órával, még megérteném ezt a zafírüveg-kerámia kombót, de így.....? Jól néz ki.....Ameddig az utódja meg nem jelenik a piacon... -
Prime110
aktív tag
Ami inkább már "csak" 49.990.- szóval pláne nem.
-
dionaea
őstag
A teszt szerint 2 hetet megy el az óra. Nem értem más gyártó miért nem tudja ezt vagy legalább a 4-5 napos üzemidőt. Nem értem a működésben mi a nagy különbség ami miatt a Samsun órái 2 napot ha tudnak. Hogy van az hogy egy Frontier tud hozni 2 napot közben egy T rex meg. 20 napot 390Mah vs 380mah. () ha jól tudom)
-
gidion90
tag
Nem értem, mindnehol azt írják külföldön, hogy EKG-t is tud mérni. Nem értem akkor a tesztírót.
-
laci666
senior tag
Nagyon szép lett
Úgy látom meg van Samsung Gear s3 Classic-om utódja. -
Badboys
őstag
Zárt rendszer kuka. Mint ismerjük a huawei üzletpolitikáját kb.1 év és leszarják. Lehet annyi sem kell mert földbe döngölik. Megérdemlik. Sok emberrel kicsesztek 100 ezres készülékeket egyik napról a másikra ki írtak 1 évesen.
-
FattyDove
őstag
"egy automata óra pedig mindig érték lesz"
Legalábbis addig, amíg az emberek képesek sznobizmusból fizetni a semmiért. Sosem értettem, hogy miért képesek egyesek több ezer dollárt kiadni egy teljesen haszontalan kiegészítőért. Egy alap órának pontosan annyi gyakorlati haszna van, mint egy nyakkendőnek.
-
Az applewaccs annyira NEM működik androiddal, hogy a leggagyibb noname kínai "okosóra" (és itt tényleg valami ipari hulladék borzalomra gondolj) is többet tud nála androidos telefonnal.
De ezt az iUserek mindig elfelejtik (vagy fogalmuk sincs róla), hogy a waccs androidon legfeljebb kutyát dobálni jó. -
plaszy
őstag
Ha lemegy 25k-ra, akkor érdekes lehet...
-
Mr.Silkó
veterán
Ennyiért inkább az AW SE. Az üzemidőn kívül mindenben veri, a dizájn meg ugye szubjektív.
-
joey04
titán
majd bezuhan ennek is az ára, mint minden huawei terméknek.
-
doooo
veterán
A páréves Gear S3-am is nagyjából ennyit tud. Ja nem, abban van wifi is...
-
juuzer
addikt
Ennyiért szerintem inkább a Withings Scanwatch, vagy egy Galaxy Watch Active 2
Kár érte, pedig nagyon szeretem a Huawei óráit. (Jómagam is egy Watch GT Gen1-et használok)
Meg mondjuk érdekes, hogy már a Gt2e-ben is az A1 dolgozik meg úgy az 50-60 ezer forinttal drágább GT proban is.
Megértem, hogy elég ez a chip, de nekem akkor is fura. -
Kinder
senior tag
Tudom, "fújj apple", de az SE ezt agyonveri tudásban, és 2 év múlva sem 1 Ft-ot fog érni.
Igen, a forma szebb, de a többi "tudása" ennyiért ma már nagyon drága. -
törölt tag
Nem ertem miert nem tesztelitek le IOS alatt hogy mukodik. Alapnak kene lenni hogy iPhone felhasznalok is tudjak mire szamithatnak ha ilyet vesznek.
-
mateo91
tag
Tehát semmivel sem tud többet az 54ezer forintos Magic Watch 2-től.
:D
-
Bennyboy
őstag
-
Gauguin
tag
Garmin Venu, kb. ugyanennyiért, Garmin háttérrel, 5-6 napos üzemidővel, szintén amoled.
Érdekes nyitóár.
-
atike
nagyúr
Gyönyörű az tény. De a hiánylista számos, és ezért az árért (szerintem) kevés az, hogy milyen jól néz ki.
Az értesítések kezelése már rendben van? Azaz egyértelmű a küldő app és nem csak az üzenet eleje látszik...?
-
Fall-N
veterán
Ez sem egy jó ajánlat. Főleg ha az USA huzavona miatt majd nem gyárthat semmit a Huawei amiben amerikai liszenszen alapuló alkatrész van (SoC például). Akkor gyorsan vége lesz a támogatásnak. Sajnos efelé mutatnak a történések.
Egyébként sem jobb ajánlat, mint bármelyik Amazfit óra vagy valamelyik Samsung modell.
-
Mimus
lelkes újonc
" a GT 2 Pro megijesztett az erdőben egy csapat nyugdíjast, amikor elhaladtam mellettük" 😂
-
gery2123
őstag
Vastagon fogott a toll az árképzésnél az biztos, de hol nem fog vastagon mostanában...
-
Ezek az okosórák hiába okosak soha az életben nem lesznek olyan szépek mint egy automata óra, privát véleményem
-
Bennyboy
őstag
Kezd elszállni nagyon az ára ahhoz képest, h szinte alig van előrelépés a GT2-höz hasonlítva.
-
Hallosz
senior tag
A Samu Tab 7 és 7+ teszt mikorra várható? Az sokkal jobban érdekel.
-
WildSeven
tag
MENNYI?!
Vicc kategória egy "buta" okosóra ilyen áron, a galaxy watch 3 jelenleg ~116k, milliószor ennyi tudással, csak akkuban gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- UFIX mikrózható telefon / tablet kijelző melegítő zsák szervíz kellék
- Új Marketing Egyedi VIP Telefonszám Sim kártya Könnyű szám
- Micro USB töltőkábel használt 490 ft új 990 ft + 295 ft házhoz!
- Cicás Emoji szivecskés szív Power Bank 2600 mAh hordozható töltő! 5V 1A + 295 ft házhoz
- TP-Link M5360 3G Mobil Wi-Fi és 5200 mAh Power Bank egyben! Wifi Hotspot Router TPLink TP Link töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest