Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Nekem ezekkel a fém óraszíjjakkal mindig az a bajom, hogy ha nem vagyok benne 100%-ig biztos benne, hogy valami minőségi nemes acél és/vagy nemesfém anyagból készül, akkor tuti ziher, hogy pár nap után kib*ssza a bőrömet.
Meg hát ugye az ilyen órát az ember leginkább aktivitás követésre használja, ami során általában verejtékezés van valamilyen szinten. Az elég jó hatékonysággal kezdi ki az ilyen "kétes eredetű" anyagokat. Én emiatt gumi szíj párti vagyok ezeknél az óráknál.
Amúgy jól néz ki, kíváncsi vagyok a használati tapasztalatokra hosszabb távon...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest