- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
O.CS
aktív tag
válasz
Black_Raven #398 üzenetére
Köszi a választ
-
Black_Raven
veterán
Szia! A száraz tények alapján a GT2 Pro lassan 2 éves modell, ezért a GT3 Pro frissebb szenzorokkal rendelkezik, hosszabb a támogatása. A HarmonyOS egy nagyon jól optimalizált rendszer és gyorsabb látványosabb a működése. A funkciólista a bőrhőmérséklettel, az érfalmerevség méréssel, és engedélyeztetés alatt van(EU) az EKG és a Pay amit év végére igérnek. A belső tárhely nettó 25gb. Üzenetekre tudsz előre megirt(50-100)válaszokból válaszolni, vagy emojikkal.Hirtelen ennyi ami eszembe jutott, vagyis sporttal kapcsolatban is többet tud, és sós vizet is birja 30 méterig elvileg.
-
O.CS
aktív tag
Azt meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség a GT2 Pro és a GT3 Pro között?
Azon kívül, hogy más az oprendszer rajtuk.Azért érdekelne, mert pont a felébe kerül a GT2 Pro a másiknak és, hogy megéri-e megvenni a GT3 Pro változatot. -
Beszállok én is a csapatba egy sport kivitellel
Eredeti pótszíjat hol lehet kapni és mennyiért?
-
RedCactus
senior tag
válasz
Istikee007 #392 üzenetére
Akkor nem próbáltad teljesen lemeríteni és úgy feltölteni?
Mindegy is, remélem a másikkal már nem lesz ilyen gond. -
RedCactus
senior tag
válasz
Istikee007 #382 üzenetére
Mi lett végül? Visszavitted vagy megjavult?
-
pogi1
tag
Sziasztok!
Kerestem de nem találtam leírást hogy mi a különbség a sport és a classic modellek között? -
Istikee007
tag
válasz
Istikee007 #380 üzenetére
Most 100%-ról 30 perc alatt ment le 3%-ot , úgy hogy nem volt a kezemen se, értesítéseket se kapott.
Úgy néz ki ezt a példányt vissza kell vinnem. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Istikee007 #380 üzenetére
Kb 2 óra alatt van feltöltve. 10-20%- ról 100-ig.
-
Istikee007
tag
válasz
Redchucky #379 üzenetére
Sziasztok!
Nektek mennyi idő alatt töltődik fel az óra?
Nekem 3 óra után jár 75%-nál, nulláról.Lehet az akkumulátor lesz a ludas. Tegnap vettem MediaMarkt-ban 99%-os volt a töltöttség bekapcsoláskor. A frissítések feltelepitése és pár beállítás után le is ment az akkumulátor állapota 70%-ra. Gondoltam a frissítések nagy igénybe vették, de ezután is gyorsan ment lefelé, anélkül hogy sok mindent csináltam volna vele kb 10 percenként 1%.
A [redditten] találtam ez a cikket. Most abban a folyamatban vagyok, hogy feltöltöm max-ra és majd tesztelem. Ha nem jó akkor viszem vissza, csak gondoltam hátha találkozott valaki ilyennel.
-
Redchucky
aktív tag
válasz
pajorgergo #378 üzenetére
Attól függetlenül én szeretem
Köszönöm a választ.
A health appot hagyd futni a háttérben és akkor megmarad a kétirányú kommunikáció. -
Redchucky
aktív tag
válasz
pajorgergo #375 üzenetére
Szia, magsafe töltővel nem próbáltad a töltést?
-
Black_Raven
veterán
válasz
pajorgergo #375 üzenetére
Szia! Ha a Névjegyzék és a Hívásnapló engedélyezve van az Egészség appnak, akkor írja a Hívó nevét akkor is, ha nincs az órán beállitva a 10-ből egy sem. Legalábbis droidon így műxik.
-
pajorgergo
aktív tag
13 Pro Max-al használom január óta, ha kilépek a Health appból akkor az óra nem tud adatot küldeni a telefonnak, viszont az értesítések megérkeznek az órára, valamint ha hívnak kicseng.
Híváskor ha nincs benne a 10 címjegyzékben az aki hív csak telefonszámot fog kiírni.
Emaileket nem fogod végig olvasni, van hogy csak a tárgyat írja ki, néha még az email első pár sorát.
Ékezetek legalább vannak, emojik helyett viszont csak egy * jön.Ezeken felül szerintem baromi jó az óra, gondolkoztam Apple Watch-ra cserére, de egyszerűen nem tudom melyik funkciót használnám ki ténylegesen azok közül, amivel többet tudna.
Amire nekem kell egy okosóra (idő kijelzés, időjárás, lépésszám, pulzus, folyamatos véroxigénszint mérés, alvás figyelés, értesítések és hívások jelzése) arra teljesen tökéletes és szerintem elég jó vétel.
Én a sajátomat valamikor tavaly vettem 63e-ért. -
Füleske
addikt
Attól függ, mire szeretnéd használni.
Fizetés NFC - vel ugye nincs.
IOS, Huawei, Honor telefonnal nem fog menni a moddolt Health. (ha nem akarsz custom számlapot, akkor mindegy)
AOD számlap csak gyári lehet. AOD - ot szerintem muszáj használni, mert a számlap megjelenítés forgatásra kiszámíthatatlan működésű, és koppintásra előjövő számlap is csak AOD - dal van.
A menü logikátlan, de nem kell sokat matatni.
Az appgallery egy vicc.
10 szám a hívásokhoz nagyon kevés.(ez szerintem érthetetlen, hogy miért csak ennyi lehet)
Ezektől eltekintve nem tudom, mi lehetne jobb egy okosórában, akár pár év múlva. A telefonálás kiváló, az okosóra funkciók jól működnek. -
Garada
őstag
Sziasztok!
Médiában elég jó áron van most ez a ketyere. Mennyire használható IOS mellett? Szenved valami hátrányt az ember ha nem androidos telefonnal szeretné használni? Elég régen jelent már meg a termék, helyállt még 2022-ben is és egy pár évig? Alapvetően az anyaghasználata az ami teljes mértékben megfogott, elég jó áron beszerezhető de szoftveres oldalról azért vannak kétségeim. 50k körüli akciós áron pedig kategória bajnok lenne szerintem. Köszi!
-
SsPL711
őstag
válasz
pècsimunkás #370 üzenetére
Jó, de honnan indítottad a hívást?
Telefonról, óráról esetleg egyéb módon? -
thebiker
tag
válasz
hashpoque #363 üzenetére
Szia,
Ez sajnos ahogy látom a Huawei óra "hibája" vagy egy funkciója
attól függ honnan nézzük. Én is végig próbáltam pár S22XX telefont és a Huawei GT2 Pro árát de nem találtam megoldást.
Arra gondoltam, hogy valamilyen ütemezővel lehetne leválasztani az órát a telefonról amig mondjuk a kocsi BT kihangosítóját észleli.
XDA-n körbe néztél már?
-
hashpoque
tag
Sziasztok! Van valakinek ilyen jellegű hibája:
Az óra Huawei telefonnal tökéletesen működik. Samsung S22plus és Xiaomi 11-el próbálva viszont nem. A fő probléma, hogy a Bluetooth kezelésbe valahogy beleszól az óra, így a kihangosítókkal, fülesekkel probléma adódik.
Ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz és párhuzamosan egy kihangosító vagy BT füllhallgató is, akkor a következő hiba jelentkezik:
A hívás indításakor nem a BT fülhallgatón, hanem a telefonon lehet beszélni, és kézzel kell a hívóképernyőn BT gombbal átkapcsolni a fülesre. Ugyanezt tapasztalom az autós kihangosítóval is.
Bizonyos kihangosítókkal az is előfordul, hogy az órán akarja a beszélgetést.
Megjegyzem, ez nem csak Huawei watch GT2 Pro vel GT3 Pro-val van így, hanem egyéb noname kínai órákkal is hozza a hibát.Tehát ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz , akkor minden egyes hívásnál kézzel állítgatom, hogy a fülesen akarok beszélni.
Ha a felépült hívás közben csatlakoztatom a BT fülest, akkor szépen automatikusan átkapcsol a fülesre, de ha a hívás előtt össze vannak csatolva, akkor kézzel kell kapcsolni.
A megoldás az lehetne, hogy az óra BT kapcsolatát hívás esetén kisebb prioritással kezelné a telefon,de ezt sehol nem lehet állítani.
Próbáltam már Bluetooh cache-t törölni, más sorrendben csatlakoztatni a BT eszközöket stb...semmi nem segít.Több külföldi fórumon is panaszkodnak erre, nem találok rá sehol megoldást, így óra csere lesz belőle. Valószínűleg majd az új Samsungra Watch-ra, mert Samsung telefonnal szeretném használni.
Valakinek van erre megoldása?
-
ystuc
tag
Sziasztok! Mi lehet a hiba oka?
Minden értesítés (hívás, üzenet, stb) átjön az órára (GT2 Pro), kivéve az ébresztő. Eddig ezzel sem volt gond, az órámon állítottam le a reggeli ébresztést, de napok óta nem jelez, csak a telefonom (szintén Huawei). Ne zavarj mód sincs bekapcsolva, már mindent megnéztem, de nincs ötletem. Merre induljak? -
kp78
addikt
Csatlakoztatható egy óra 2 telefonhoz?
Pl.: egy Huawei és egy Samsung telefonhoz.
Szerk.: ahogy látom nem. -
thebiker
tag
Mást is zavar, hogy egy csomószor átvált az óra a számlapcserére? Nyilván megnyomja valami a kijelzőt de nagyon idegesítő. Ráadásul folyamatos megjelenítés is be van kacsolva.
-
Black_Raven
veterán
válasz
pècsimunkás #354 üzenetére
Senkinek nem éri meg kétszer annyiért a GT3 Pro, de pl. én nem birtam ellenállni a HarmonyOS gördülékeny lágy működésének. Mintha 120hz-es lenne az amoled, annyira szépen dolgozik, Kár hogy nem kapta meg a GT2 Pro frissitésben, pedig mintha szó lett volna róla..Így 1 hét használat után, nem bántam meg a vételt.
-
SsPL711
őstag
válasz
Black_Raven #350 üzenetére
Én is pont ugyan így jártam.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Black_Raven #350 üzenetére
Használd egészséggel az új órát!
Estetleg pár hét használat után, ha már jó rálátásod lesz, egy összehasonlítást írhatnál még ide. 🙂
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Búcsúzom a topiktól, mert vettem egy GT3 Pro-t. Sok örömöt a GT2 Pro-hoz, mert nagyon jó kis óra. Én maximálisan elégedett voltam vele.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Black_Raven #348 üzenetére
Köszönöm
-
Black_Raven
veterán
válasz
pècsimunkás #346 üzenetére
Szia! Sztem a lépésszámláló már jó, a magasságmérővel még nem volt gondom.
-
Beres1978
csendes újonc
Sziasztok
Azt lehet tudni hogy kb a magasságmérő mennyit " csal" + -? -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #345 üzenetére
Oximeterrel összehasonlítva, a pulzus, ès a vèroxigèn szint egálban van kb.
Azok pontosak. -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
1egèsz napja vagyok boldog tulajdonosa az órának
!
Nagyon tetszik- ezért is vettem meg.
Átfutottam a fórumot, ès kb az egy èvvel ezelőtti hozzászólások között volt, hogy pontatlan a lépésszámláló, ès a magasságmèrő.
Ez változott azóta?
Mert ha ezek pontatlanok, a pulzusmérő vagy a vèroxigèn szintet mérő szenzor is pontatlan? -
kp78
addikt
válasz
pajorgergo #342 üzenetére
ez nem tűnt fel, hogy van ott egy beállítások fogaskerék, mivel telefonról állítottam be a számlapot.
-
kp78
addikt
válasz
pajorgergo #340 üzenetére
Letöltöttem, nem rossz, bár erős napsütésben nem tudom mennyire fog látszani, de teszek 1 próbát.
Az, h középen a londoni időt mutatja a hazai helyett, kicsit zavaró.
Gondolom ezen állítani nem lehet.
Amiért én szeretem az MR137-et, hogy a számlapra bökve lehet indítani alkalmazásokat.
Órára bökve stoppert indít (bár ébresztő jobb lenne), ill. időjárásra, pulzusra, tevékenységre is indul aminek kell.Szerintem ha van még vkinek számlapja ami hosszabb időn át bejött neki, akkor nem baj, ha megosztja itt, mert annyi számlap van, h nem lehet végignézni/próbálni.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
DomToretto #339 üzenetére
Amit ajánlok én az NDWMarinComm óraszámlap
-
kp78
addikt
válasz
DomToretto #337 üzenetére
MR137 annak a neve.
Van kékben MR129, narancsban pedig MR125 ; MR145 ; MR146.
Hibrid óralapok között találtam.
Fizetős, de ha jól emlékszem még egy gombóc fagyi árába sem került.
Szerk.: most épp 260.- Ft -
Gabesz25
tag
Sziasztok,
valaki meg tudná mondani, mi a különbség a GT2 PRO és az Elite verziók között?
köszi! -
athomi
veterán
válasz
pajorgergo #333 üzenetére
Nekem leesett az aszfaltra a kezemből, lett rajta egy apró törés, valamint bizonyos fényviszonyok mellett ha kissé zsíros a kijelző, 2-3 apró karc rajzolódik ki. Ami fura, ha egy ronggyal megtörlöm, eltűnik.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Black_Raven #332 üzenetére
A titán házat se nagyon lehet megkarcolni
Pár dologhoz már hozzá vágtam véletlenül és a másik tárgy húzta eddig a rövidebbet
-
Black_Raven
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz
Black_Raven #330 üzenetére
Thx! És akkor miben jobb a sima GT2-nél, a zafír üvegen kívűl?
-
N_A_S
veterán
Érintéssel való fizetés akkor ha jól tudom nem megy evvel az órával?
-
Bendzsike
csendes tag
Szép estét.
Lenne egy kis próblémám az óra és telefon párossal. Óra adott és a teló egy Xiaomi mi 10 Pro lenne. Telefon képernyőjének kikapcsolódása után X idő elteltével nem kapok értesítéseket az órára. Be van állítva hogy folyamatosan mutassa hogy csatlakozva van-e a kettő készülék egymáshoz. Amikor felébresztem az órát és felnyitom a képernyőzárat akkor jelzi hogy újra csatlakozott a két eszköz. Olyan mint ha az előbb említett x idő után szundiba rakná a kapcsolatot és ezért nem kapok értesítéseket. Persze újracsatlakozás után minden működik. Akkumulátor kímélő alul kivettem, zároltam az appot, minden engedélyt megadtam neki, bluetooth helymeghatározás bekapcsolva... azaz mindent beállítottam.
Találkozott már valaki ilyennel vagy tud rá megoldást? -
Parallaxis
addikt
válasz
pajorgergo #325 üzenetére
Üzeneteket nem jeleníti meg végig
E-mailnél segítség, ha Outlook-ot használsz, mert annál nem csak a tárgyat, hanem a levelet is átviszi az órára (ha jól emlékszem 300 karakterig)
-
Mike81
senior tag
válasz
pajorgergo #325 üzenetére
Köszi az infót. Ezt pl nem.is tudtam hogy ne a ayről.telepitsem ha esetleg ez fog kelleni
-
pajorgergo
aktív tag
Ha egy strapabíró "aktivításmérőt" szeretnétek, aminek óra formája van akkor szerintem jót kerestek.
Üzeneteket nem jeleníti meg végig, valamint az emojikat sem.
Magyar nyelvet azért egész jól kezeli.
Híváshoz be lehet állítani 10 személyt akiket az óráról tudsz felhívni (hívást kezdeményezni).
Android-os telefonhoz érdemes a Huawei AppGallery-t felrakni és onnan felrakni a Health appot (ne Google Play-ból!!!)
Akkumulátora amúgy nagyon jól bírja, 7-8 napot is, minden funkció / egészség monitorozás mellett.Xiaomi S1-nél Curve vagy K&H Bankkártyával működik az NFC-s fizetés is!
Anyaghasználatban nagyon eltér a két óra, meg tudásban is szerintem.
Ugye a GT 2 Pro az zafír üveg-titán tokozás-kerámia hátlap, míg az S1 az zafír üveg-rozsdamentes acél-műanyag hátlap.
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Agyalok egy óra vásárlásán és pakliban van a Huawei GT 2 Pro a kinézete miatt mert szerintem baromi szép. Viszont pakliban van a Xiaomi S1 is, de nincs topikja és nem tudom hogy mennyire lehet bug-os. Ilyen szempontból a GT 2 hogy áll? S21 Plus-al lenne párosítva. Nekem inkább az értesítések lennének a fontosak hogy ne keljen állandóan a teló után nyúlni. Előre is köszönöm az információkat. -
kp78
addikt
11.2.9.10. firmware érkezett nálam.
-
Beres1978
csendes újonc
Sziasztok
Nagyon gondolkodom egy ilyen óra vásárlásán.
Rengeteg tesztet néztem róla a YouTubeon.
Akkor negatívumként említették, hogy az üzeneteket nem tudta teljesen megjeleníteni.
Azóta ezt a Huawei orvosolta egy szoftver frissítéssel?
Vagy azóta is csak hiányosan jeleníti meg a készülék az üzeneteket?
A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv -
hematoma1
aktív tag
válasz
Parallaxis #318 üzenetére
És aktivan használod sportra? Milyen az active 2 -höz összehasonlitva.Nem zavar hogy kevesebb állitási lehetőség?Ne hogy megbánjam.
-
hematoma1
aktív tag
válasz
Parallaxis #318 üzenetére
Frankó.
-
hematoma1
aktív tag
Naggyából átolvastam a hsz-ket, tulajdonképen mennyire pontosan méri az adatokat/kerékpár-séta-futás stb.Elég sokan nincsenek vele megelégedve.
-
hematoma1
aktív tag
válasz
Black_Raven #314 üzenetére
Remek Köszi.Már csak az Active 2-met kellene eladni.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok Szemezek én is egy ilyen órával. Az érdekelne hogy az óra tok szine minden esetben ugyan olyan szinű?Azért kérdezem mert valahol szürke vagy fekete ként hirdetik, Vagy csak az óra szíj szine változik?
-
d.ricsi88
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég én is egy GT 2 Pro tulajdonosa lettem 🙂 Nagyon tetszik az óra, mind az anyaghasználat és mind tudásban is teljesen megfelelő.
Viszont használok egy YAZIO nevű kalória számláló appot egy Huawei P30 Pro telefonon de valamiért nem tudom összekapcsolni a Huawei Egészség alkalmazásával?
Amikor a Yazion belül rá mentem az automatikus követésre, akkor ezt a hibaüzenetet dobja fel.
"Hiányzó engedélyek"
Tud esetleg valaki segíteni hogy tudom a kettőt össze csatlakoztatni?🙂Előre is köszönöm a segítséget!
-
mivan80
aktív tag
válasz
Black_Raven #309 üzenetére
Köszi szépen! 🍻
-
mivan80
aktív tag
válasz
Black_Raven #307 üzenetére
Nagyon jól néz ki! Esetleg linket tehetnél fel. Köszi. 🙂
@kp75 - Köszi! Várom!
-
gyuri2008
veterán
A barna szíj az tényleg bőr?
-
kp78
addikt
Vettem az órára ilyen tokot (egy víztisztát és egy szürkét).
Aki esetleg használja olyan sport közben is az órát, amikor vmely részét sérülés érheti, annak abszolút ajánlott.
Tökéletesen illeszkedik és 1 hónap alatt itt volt. -
mivan80
aktív tag
válasz
Black_Raven #294 üzenetére
Jól néz ki. Sajnos én nem találok hasonlót sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest