- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabochris
aktív tag
-
O.CS
aktív tag
Szia! A száraz tények alapján a GT2 Pro lassan 2 éves modell, ezért a GT3 Pro frissebb szenzorokkal rendelkezik, hosszabb a támogatása. A HarmonyOS egy nagyon jól optimalizált rendszer és gyorsabb látványosabb a működése. A funkciólista a bőrhőmérséklettel, az érfalmerevség méréssel, és engedélyeztetés alatt van(EU) az EKG és a Pay amit év végére igérnek. A belső tárhely nettó 25gb. Üzenetekre tudsz előre megirt(50-100)válaszokból válaszolni, vagy emojikkal.Hirtelen ennyi ami eszembe jutott, vagyis sporttal kapcsolatban is többet tud, és sós vizet is birja 30 méterig elvileg.

Köszi a választ
-
Black_Raven
veterán
Szia! A száraz tények alapján a GT2 Pro lassan 2 éves modell, ezért a GT3 Pro frissebb szenzorokkal rendelkezik, hosszabb a támogatása. A HarmonyOS egy nagyon jól optimalizált rendszer és gyorsabb látványosabb a működése. A funkciólista a bőrhőmérséklettel, az érfalmerevség méréssel, és engedélyeztetés alatt van(EU) az EKG és a Pay amit év végére igérnek. A belső tárhely nettó 25gb. Üzenetekre tudsz előre megirt(50-100)válaszokból válaszolni, vagy emojikkal.Hirtelen ennyi ami eszembe jutott, vagyis sporttal kapcsolatban is többet tud, és sós vizet is birja 30 méterig elvileg.

-
O.CS
aktív tag
Azt meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség a GT2 Pro és a GT3 Pro között?
Azon kívül, hogy más az oprendszer rajtuk.Azért érdekelne, mert pont a felébe kerül a GT2 Pro a másiknak és, hogy megéri-e megvenni a GT3 Pro változatot. -
csabai022
tag
-
Energie X
őstag
Beszállok én is a csapatba egy sport kivitellel
Eredeti pótszíjat hol lehet kapni és mennyiért? -
Istikee007
tag
-
RedCactus
őstag
Éltem a 14 napos elállással. 6 óra alatt éjszaka, hogy nem volt rajtam 40 %-ot merült. Rendeltem újat az alza.hu-ról. Szombaton fogom átvenni. Remélem az már jó lesz
Akkor nem próbáltad teljesen lemeríteni és úgy feltölteni?
Mindegy is, remélem a másikkal már nem lesz ilyen gond.
-
Istikee007
tag
-
RedCactus
őstag
Most 100%-ról 30 perc alatt ment le 3%-ot , úgy hogy nem volt a kezemen se, értesítéseket se kapott.
Úgy néz ki ezt a példányt vissza kell vinnem.Mi lett végül? Visszavitted vagy megjavult?
-
Füleske
addikt
-
pogi1
tag
-
Füleske
addikt
-
pogi1
tag
Sziasztok!
Kerestem de nem találtam leírást hogy mi a különbség a sport és a classic modellek között? -
Füleske
addikt
-
pajorgergo
aktív tag
-
kp78
veterán
-
szkorhetz
őstag
-
Istikee007
tag
Sziasztok!
Nektek mennyi idő alatt töltődik fel az óra?
Nekem 3 óra után jár 75%-nál, nulláról.Lehet az akkumulátor lesz a ludas. Tegnap vettem MediaMarkt-ban 99%-os volt a töltöttség bekapcsoláskor. A frissítések feltelepitése és pár beállítás után le is ment az akkumulátor állapota 70%-ra. Gondoltam a frissítések nagy igénybe vették, de ezután is gyorsan ment lefelé, anélkül hogy sok mindent csináltam volna vele kb 10 percenként 1%.
A [redditten] találtam ez a cikket. Most abban a folyamatban vagyok, hogy feltöltöm max-ra és majd tesztelem. Ha nem jó akkor viszem vissza, csak gondoltam hátha találkozott valaki ilyennel.
Most 100%-ról 30 perc alatt ment le 3%-ot , úgy hogy nem volt a kezemen se, értesítéseket se kapott.
Úgy néz ki ezt a példányt vissza kell vinnem. -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Nekem 3 óra után jár 75%-nál, nulláról.Lehet az akkumulátor lesz a ludas. Tegnap vettem MediaMarkt-ban 99%-os volt a töltöttség bekapcsoláskor. A frissítések feltelepitése és pár beállítás után le is ment az akkumulátor állapota 70%-ra. Gondoltam a frissítések nagy igénybe vették, de ezután is gyorsan ment lefelé, anélkül hogy sok mindent csináltam volna vele kb 10 percenként 1%.
A [redditten] találtam ez a cikket. Most abban a folyamatban vagyok, hogy feltöltöm max-ra és majd tesztelem. Ha nem jó akkor viszem vissza, csak gondoltam hátha találkozott valaki ilyennel.
Kb 2 óra alatt van feltöltve. 10-20%- ról 100-ig.
-
Istikee007
tag
Sziasztok!
-
Redchucky
aktív tag
Nem vettem magsafe töltőt a telefonhoz így nem.
(Őszintén ezt a magsafe töltést nem is értem
Vezeték nélküli, de közben mégis ott lóg a vezeték).Attól függetlenül én szeretem
Köszönöm a választ.
A health appot hagyd futni a háttérben és akkor megmarad a kétirányú kommunikáció. -
pajorgergo
aktív tag
-
Redchucky
aktív tag
13 Pro Max-al használom január óta, ha kilépek a Health appból akkor az óra nem tud adatot küldeni a telefonnak, viszont az értesítések megérkeznek az órára, valamint ha hívnak kicseng.
Híváskor ha nincs benne a 10 címjegyzékben az aki hív csak telefonszámot fog kiírni.
Emaileket nem fogod végig olvasni, van hogy csak a tárgyat írja ki, néha még az email első pár sorát.
Ékezetek legalább vannak, emojik helyett viszont csak egy * jön.
Ezeken felül szerintem baromi jó az óra, gondolkoztam Apple Watch-ra cserére, de egyszerűen nem tudom melyik funkciót használnám ki ténylegesen azok közül, amivel többet tudna.
Amire nekem kell egy okosóra (idő kijelzés, időjárás, lépésszám, pulzus, folyamatos véroxigénszint mérés, alvás figyelés, értesítések és hívások jelzése) arra teljesen tökéletes és szerintem elég jó vétel.
Én a sajátomat valamikor tavaly vettem 63e-ért.Szia, magsafe töltővel nem próbáltad a töltést?
-
Black_Raven
veterán
13 Pro Max-al használom január óta, ha kilépek a Health appból akkor az óra nem tud adatot küldeni a telefonnak, viszont az értesítések megérkeznek az órára, valamint ha hívnak kicseng.
Híváskor ha nincs benne a 10 címjegyzékben az aki hív csak telefonszámot fog kiírni.
Emaileket nem fogod végig olvasni, van hogy csak a tárgyat írja ki, néha még az email első pár sorát.
Ezeken felül szerintem baromi jó az óra, gondolkoztam Apple Watch-ra cserére, de egyszerűen nem tudom melyik funkciót használnám ki ténylegesen azok közül, amivel többet tudna.
Amire nekem kell egy okosóra (idő kijelzés, időjárás, lépésszám, pulzus, folyamatos véroxigénszint mérés, alvás figyelés, értesítések és hívások jelzése) arra teljesen tökéletes és szerintem elég jó vétel.
Én a sajátomat valamikor tavaly vettem 63e-ért.Szia! Ha a Névjegyzék és a Hívásnapló engedélyezve van az Egészség appnak, akkor írja a Hívó nevét akkor is, ha nincs az órán beállitva a 10-ből egy sem. Legalábbis droidon így műxik.

-
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok!
Médiában elég jó áron van most ez a ketyere. Mennyire használható IOS mellett? Szenved valami hátrányt az ember ha nem androidos telefonnal szeretné használni? Elég régen jelent már meg a termék, helyállt még 2022-ben is és egy pár évig? Alapvetően az anyaghasználata az ami teljes mértékben megfogott, elég jó áron beszerezhető de szoftveres oldalról azért vannak kétségeim. 50k körüli akciós áron pedig kategória bajnok lenne szerintem. Köszi!
Én a sajátomat valamikor tavaly vettem 63e-ért. -
Füleske
addikt
Sziasztok!
Médiában elég jó áron van most ez a ketyere. Mennyire használható IOS mellett? Szenved valami hátrányt az ember ha nem androidos telefonnal szeretné használni? Elég régen jelent már meg a termék, helyállt még 2022-ben is és egy pár évig? Alapvetően az anyaghasználata az ami teljes mértékben megfogott, elég jó áron beszerezhető de szoftveres oldalról azért vannak kétségeim. 50k körüli akciós áron pedig kategória bajnok lenne szerintem. Köszi!
Attól függ, mire szeretnéd használni.
Fizetés NFC - vel ugye nincs.
IOS, Huawei, Honor telefonnal nem fog menni a moddolt Health. (ha nem akarsz custom számlapot, akkor mindegy)
AOD számlap csak gyári lehet. AOD - ot szerintem muszáj használni, mert a számlap megjelenítés forgatásra kiszámíthatatlan működésű, és koppintásra előjövő számlap is csak AOD - dal van.
A menü logikátlan, de nem kell sokat matatni.
Az appgallery egy vicc.
10 szám a hívásokhoz nagyon kevés.(ez szerintem érthetetlen, hogy miért csak ennyi lehet)
Ezektől eltekintve nem tudom, mi lehetne jobb egy okosórában, akár pár év múlva. A telefonálás kiváló, az okosóra funkciók jól működnek. -
Garada
őstag
Sziasztok!
-
pècsimunkás
addikt
-
SsPL711
addikt
Ma kipróbáltam a bluetooth fülessel is, a hívást.
Simán, arról kezdett hívni.Jó, de honnan indítottad a hívást?
Telefonról, óráról esetleg egyéb módon? -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok! Van valakinek ilyen jellegű hibája:
Az óra Huawei telefonnal tökéletesen működik. Samsung S22plus és Xiaomi 11-el próbálva viszont nem. A fő probléma, hogy a Bluetooth kezelésbe valahogy beleszól az óra, így a kihangosítókkal, fülesekkel probléma adódik.
Ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz és párhuzamosan egy kihangosító vagy BT füllhallgató is, akkor a következő hiba jelentkezik:
A hívás indításakor nem a BT fülhallgatón, hanem a telefonon lehet beszélni, és kézzel kell a hívóképernyőn BT gombbal átkapcsolni a fülesre. Ugyanezt tapasztalom az autós kihangosítóval is.
Bizonyos kihangosítókkal az is előfordul, hogy az órán akarja a beszélgetést.
Megjegyzem, ez nem csak Huawei watch GT2 Pro vel GT3 Pro-val van így, hanem egyéb noname kínai órákkal is hozza a hibát.Tehát ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz , akkor minden egyes hívásnál kézzel állítgatom, hogy a fülesen akarok beszélni.
Ha a felépült hívás közben csatlakoztatom a BT fülest, akkor szépen automatikusan átkapcsol a fülesre, de ha a hívás előtt össze vannak csatolva, akkor kézzel kell kapcsolni.
A megoldás az lehetne, hogy az óra BT kapcsolatát hívás esetén kisebb prioritással kezelné a telefon,de ezt sehol nem lehet állítani.
Próbáltam már Bluetooh cache-t törölni, más sorrendben csatlakoztatni a BT eszközöket stb...semmi nem segít.Több külföldi fórumon is panaszkodnak erre, nem találok rá sehol megoldást, így óra csere lesz belőle. Valószínűleg majd az új Samsungra Watch-ra, mert Samsung telefonnal szeretném használni.
Valakinek van erre megoldása?
Ma kipróbáltam a bluetooth fülessel is, a hívást.
Simán, arról kezdett hívni. -
thebiker
tag
-
ystuc
aktív tag
Napközben is teljesen jól működött, minden, kivéve az ébresztő.
Végül végső elkeseredésemben töröltem az órát, majd újra párosítottam a telefonnal. Most teljesen jól működik. Nem tudom mi baja lehetett. -
thebiker
tag
-
ystuc
aktív tag
-
pècsimunkás
addikt
Az óra Huawei telefonnal tökéletesen működik. Samsung S22plus és Xiaomi 11-el próbálva viszont nem. A fő probléma, hogy a Bluetooth kezelésbe valahogy beleszól az óra, így a kihangosítókkal, fülesekkel probléma adódik.
Ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz és párhuzamosan egy kihangosító vagy BT füllhallgató is, akkor a következő hiba jelentkezik:
A hívás indításakor nem a BT fülhallgatón, hanem a telefonon lehet beszélni, és kézzel kell a hívóképernyőn BT gombbal átkapcsolni a fülesre. Ugyanezt tapasztalom az autós kihangosítóval is.
Megjegyzem, ez nem csak Huawei watch GT2 Pro vel GT3 Pro-val van így, hanem egyéb noname kínai órákkal is hozza a hibát.Tehát ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz , akkor minden egyes hívásnál kézzel állítgatom, hogy a fülesen akarok beszélni.
Ha a felépült hívás közben csatlakoztatom a BT fülest, akkor szépen automatikusan átkapcsol a fülesre, de ha a hívás előtt össze vannak csatolva, akkor kézzel kell kapcsolni.
A megoldás az lehetne, hogy az óra BT kapcsolatát hívás esetén kisebb prioritással kezelné a telefon,de ezt sehol nem lehet állítani.
Próbáltam már Bluetooh cache-t törölni, más sorrendben csatlakoztatni a BT eszközöket stb...semmi nem segít.Több külföldi fórumon is panaszkodnak erre, nem találok rá sehol megoldást, így óra csere lesz belőle. Valószínűleg majd az új Samsungra Watch-ra, mert Samsung telefonnal szeretném használni.
Nekem a Realme GT2 pro- val nincs ilyen gond.
Az autó az első. Nem kell állítani semmit.
Tènyleg... Van 2db GT2 pro-m
-
thebiker
tag
Szia,
Ez sajnos ahogy látom a Huawei óra "hibája" vagy egy funkciója
attól függ honnan nézzük. Én is végig próbáltam pár S22XX telefont és a Huawei GT2 Pro árát de nem találtam megoldást.
Arra gondoltam, hogy valamilyen ütemezővel lehetne leválasztani az órát a telefonról amig mondjuk a kocsi BT kihangosítóját észleli.XDA-n körbe néztél már?
-
hashpoque
tag
-
thebiker
tag
Sziasztok! Mi lehet a hiba oka?
Minden értesítés (hívás, üzenet, stb) átjön az órára (GT2 Pro), kivéve az ébresztő. Eddig ezzel sem volt gond, az órámon állítottam le a reggeli ébresztést, de napok óta nem jelez, csak a telefonom (szintén Huawei). Ne zavarj mód sincs bekapcsolva, már mindent megnéztem, de nincs ötletem. Merre induljak?Lehet nagyon banális ... esetleg újraindítottad már a telefonod? Valami egyéb program ami szabályozza a Ne zavarj módot?
-
ystuc
aktív tag
Sziasztok! Mi lehet a hiba oka?
Minden értesítés (hívás, üzenet, stb) átjön az órára (GT2 Pro), kivéve az ébresztő. Eddig ezzel sem volt gond, az órámon állítottam le a reggeli ébresztést, de napok óta nem jelez, csak a telefonom (szintén Huawei). Ne zavarj mód sincs bekapcsolva, már mindent megnéztem, de nincs ötletem. Merre induljak? -
kp78
veterán
-
SsPL711
addikt
Igen, nekem is csinálta rendszeresen, de olyankor is előfordult, direkt teszteltem, hogy állandó kijelzés esetén 3x vagy 4x koppintottam gyorsan a kijelzőre egymás után és akkor is számlapváltó üzemmódba került.
-
SsPL711
addikt
Szerintem csak úgy csatlakoztatható, hogy ha másik telóra akarod felvenni, akkor az aktuálisan csatlakoztatott telón leválasztod.
Szerintem egyszerre két telefonon a Health appba nem lehet beregisztrálva egyidejűleg. -
kp78
veterán
Csatlakoztatható egy óra 2 telefonhoz?

Pl.: egy Huawei és egy Samsung telefonhoz.
Szerk.: ahogy látom nem. -
thebiker
tag
Mást is zavar, hogy egy csomószor átvált az óra a számlapcserére? Nyilván megnyomja valami a kijelzőt de nagyon idegesítő. Ráadásul folyamatos megjelenítés is be van kacsolva.
-
Black_Raven
veterán
Gondolkodtam a GT3 Pro- n èn is, de nekem nem èrt meg 2x annyit. Meg igazából a GT2 pro jobban is tetszett.
Fentebb volt téma, a lèpèsszámolás: nèha számoltam a lépéseket, aránylag pontosan számol, szóval már nem számolom
Senkinek nem éri meg kétszer annyiért a GT3 Pro, de pl. én nem birtam ellenállni a HarmonyOS gördülékeny lágy működésének. Mintha 120hz-es lenne az amoled, annyira szépen dolgozik, Kár hogy nem kapta meg a GT2 Pro frissitésben, pedig mintha szó lett volna róla..Így 1 hét használat után, nem bántam meg a vételt.

-
pècsimunkás
addikt
-
Black_Raven
veterán
-
SsPL711
addikt
Sziasztok! Búcsúzom a topiktól, mert vettem egy GT3 Pro-t. Sok örömöt a GT2 Pro-hoz, mert nagyon jó kis óra. Én maximálisan elégedett voltam vele.

Én is pont ugyan így jártam.
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok! Búcsúzom a topiktól, mert vettem egy GT3 Pro-t. Sok örömöt a GT2 Pro-hoz, mert nagyon jó kis óra. Én maximálisan elégedett voltam vele.

Használd egészséggel az új órát!
Estetleg pár hét használat után, ha már jó rálátásod lesz, egy összehasonlítást írhatnál még ide. 🙂
-
Black_Raven
veterán

-
pècsimunkás
addikt
Szia! Sztem a lépésszámláló már jó, a magasságmérővel még nem volt gondom.
Köszönöm
-
Black_Raven
veterán
Oximeterrel összehasonlítva, a pulzus, ès a vèroxigèn szint egálban van kb.
Azok pontosak.Szia! Sztem a lépésszámláló már jó, a magasságmérővel még nem volt gondom.
-
Beres1978
csendes tag
Sziasztok
Azt lehet tudni hogy kb a magasságmérő mennyit " csal" + -? -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
1egèsz napja vagyok boldog tulajdonosa az órának
!
Nagyon tetszik- ezért is vettem meg.
Átfutottam a fórumot, ès kb az egy èvvel ezelőtti hozzászólások között volt, hogy pontatlan a lépésszámláló, ès a magasságmèrő.
Ez változott azóta?
Mert ha ezek pontatlanok, a pulzusmérő vagy a vèroxigèn szintet mérő szenzor is pontatlan?Oximeterrel összehasonlítva, a pulzus, ès a vèroxigèn szint egálban van kb.
Azok pontosak. -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
1egèsz napja vagyok boldog tulajdonosa az órának
!
Nagyon tetszik- ezért is vettem meg.
Átfutottam a fórumot, ès kb az egy èvvel ezelőtti hozzászólások között volt, hogy pontatlan a lépésszámláló, ès a magasságmèrő.
Ez változott azóta?
Mert ha ezek pontatlanok, a pulzusmérő vagy a vèroxigèn szintet mérő szenzor is pontatlan? -
kp78
veterán
-
kp78
veterán
Lehet állítani az órán az időt közepén.
ez nem tűnt fel, hogy van ott egy beállítások fogaskerék, mivel telefonról állítottam be a számlapot. -
pajorgergo
aktív tag
Letöltöttem, nem rossz, bár erős napsütésben nem tudom mennyire fog látszani, de teszek 1 próbát.

Az, h középen a londoni időt mutatja a hazai helyett, kicsit zavaró.
Gondolom ezen állítani nem lehet.
Amiért én szeretem az MR137-et, hogy a számlapra bökve lehet indítani alkalmazásokat.
Órára bökve stoppert indít (bár ébresztő jobb lenne), ill. időjárásra, pulzusra, tevékenységre is indul aminek kell.
Szerintem ha van még vkinek számlapja ami hosszabb időn át bejött neki, akkor nem baj, ha megosztja itt, mert annyi számlap van, h nem lehet végignézni/próbálni.
Lehet állítani az órán az időt közepén.
-
kp78
veterán
Amit ajánlok én az NDWMarinComm óraszámlap
Letöltöttem, nem rossz, bár erős napsütésben nem tudom mennyire fog látszani, de teszek 1 próbát.

Az, h középen a londoni időt mutatja a hazai helyett, kicsit zavaró.
Gondolom ezen állítani nem lehet.
Amiért én szeretem az MR137-et, hogy a számlapra bökve lehet indítani alkalmazásokat.
Órára bökve stoppert indít (bár ébresztő jobb lenne), ill. időjárásra, pulzusra, tevékenységre is indul aminek kell.
Szerintem ha van még vkinek számlapja ami hosszabb időn át bejött neki, akkor nem baj, ha megosztja itt, mert annyi számlap van, h nem lehet végignézni/próbálni.
-
pajorgergo
aktív tag
köszi! :-)
Amit ajánlok én az NDWMarinComm óraszámlap
-
DomToretto
tag
-
kp78
veterán
MR137 annak a neve.
Van kékben MR129, narancsban pedig MR125 ; MR145 ; MR146.
Hibrid óralapok között találtam.
Fizetős, de ha jól emlékszem még egy gombóc fagyi árába sem került.
Szerk.: most épp 260.- Ft
-
DomToretto
tag
-
Gabesz25
tag
Sziasztok,
valaki meg tudná mondani, mi a különbség a GT2 PRO és az Elite verziók között?
köszi! -
N_A_S
veterán
-
athomi
veterán
A titán házat se nagyon lehet megkarcolni
Pár dologhoz már hozzá vágtam véletlenül és a másik tárgy húzta eddig a rövidebbet
Nekem leesett az aszfaltra a kezemből, lett rajta egy apró törés, valamint bizonyos fényviszonyok mellett ha kissé zsíros a kijelző, 2-3 apró karc rajzolódik ki. Ami fura, ha egy ronggyal megtörlöm, eltűnik.
-
pajorgergo
aktív tag
Titán háza és kerámia hátlapja van. Ezáltal exkluzívabb megjelenése van. Több funkciója van, pl van app telepités, van automatikus véroxigénmérés, van vezetéknélküli töltés stb. De már a zafír üveg is elég lenne, mivel semmivel nem tudod összekarcolni.
(de gyémánttal)A titán házat se nagyon lehet megkarcolni
Pár dologhoz már hozzá vágtam véletlenül és a másik tárgy húzta eddig a rövidebbet
-
Black_Raven
veterán
Titán háza és kerámia hátlapja van. Ezáltal exkluzívabb megjelenése van. Több funkciója van, pl van app telepités, van automatikus véroxigénmérés, van vezetéknélküli töltés stb. De már a zafír üveg is elég lenne, mivel semmivel nem tudod összekarcolni.
(de gyémánttal) -
N_A_S
veterán
Nem megy.
Thx! És akkor miben jobb a sima GT2-nél, a zafír üvegen kívűl?
-
Black_Raven
veterán
-
N_A_S
veterán
Érintéssel való fizetés akkor ha jól tudom nem megy evvel az órával?
-
Bendzsike
csendes tag
Szép estét.
Lenne egy kis próblémám az óra és telefon párossal. Óra adott és a teló egy Xiaomi mi 10 Pro lenne. Telefon képernyőjének kikapcsolódása után X idő elteltével nem kapok értesítéseket az órára. Be van állítva hogy folyamatosan mutassa hogy csatlakozva van-e a kettő készülék egymáshoz. Amikor felébresztem az órát és felnyitom a képernyőzárat akkor jelzi hogy újra csatlakozott a két eszköz. Olyan mint ha az előbb említett x idő után szundiba rakná a kapcsolatot és ezért nem kapok értesítéseket. Persze újracsatlakozás után minden működik. Akkumulátor kímélő alul kivettem, zároltam az appot, minden engedélyt megadtam neki, bluetooth helymeghatározás bekapcsolva... azaz mindent beállítottam.
Találkozott már valaki ilyennel vagy tud rá megoldást? -
Parallaxis
addikt
Ha egy strapabíró "aktivításmérőt" szeretnétek, aminek óra formája van akkor szerintem jót kerestek.
Üzeneteket nem jeleníti meg végig, valamint az emojikat sem.
Magyar nyelvet azért egész jól kezeli.
Híváshoz be lehet állítani 10 személyt akiket az óráról tudsz felhívni (hívást kezdeményezni).
Android-os telefonhoz érdemes a Huawei AppGallery-t felrakni és onnan felrakni a Health appot (ne Google Play-ból!!!)
Akkumulátora amúgy nagyon jól bírja, 7-8 napot is, minden funkció / egészség monitorozás mellett.Xiaomi S1-nél Curve vagy K&H Bankkártyával működik az NFC-s fizetés is!
Anyaghasználatban nagyon eltér a két óra, meg tudásban is szerintem.
Ugye a GT 2 Pro az zafír üveg-titán tokozás-kerámia hátlap, míg az S1 az zafír üveg-rozsdamentes acél-műanyag hátlap.
Üzeneteket nem jeleníti meg végig
E-mailnél segítség, ha Outlook-ot használsz, mert annál nem csak a tárgyat, hanem a levelet is átviszi az órára (ha jól emlékszem 300 karakterig)
-
Mike81
senior tag
Ha egy strapabíró "aktivításmérőt" szeretnétek, aminek óra formája van akkor szerintem jót kerestek.
Híváshoz be lehet állítani 10 személyt akiket az óráról tudsz felhívni (hívást kezdeményezni).
Android-os telefonhoz érdemes a Huawei AppGallery-t felrakni és onnan felrakni a Health appot (ne Google Play-ból!!!)
Akkumulátora amúgy nagyon jól bírja, 7-8 napot is, minden funkció / egészség monitorozás mellett.Xiaomi S1-nél Curve vagy K&H Bankkártyával működik az NFC-s fizetés is!
Ugye a GT 2 Pro az zafír üveg-titán tokozás-kerámia hátlap, míg az S1 az zafír üveg-rozsdamentes acél-műanyag hátlap.
Köszi az infót. Ezt pl nem.is tudtam hogy ne a ayről.telepitsem ha esetleg ez fog kelleni
-
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok!
Agyalok egy óra vásárlásán és pakliban van a Huawei GT 2 Pro a kinézete miatt mert szerintem baromi szép. Viszont pakliban van a Xiaomi S1 is, de nincs topikja és nem tudom hogy mennyire lehet bug-os. Ilyen szempontból a GT 2 hogy áll? S21 Plus-al lenne párosítva. Nekem inkább az értesítések lennének a fontosak hogy ne keljen állandóan a teló után nyúlni. Előre is köszönöm az információkat.
-
athomi
veterán
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Agyalok egy óra vásárlásán és pakliban van a Huawei GT 2 Pro a kinézete miatt mert szerintem baromi szép. Viszont pakliban van a Xiaomi S1 is, de nincs topikja és nem tudom hogy mennyire lehet bug-os. Ilyen szempontból a GT 2 hogy áll? S21 Plus-al lenne párosítva. Nekem inkább az értesítések lennének a fontosak hogy ne keljen állandóan a teló után nyúlni. Előre is köszönöm az információkat.
-
kp78
veterán
11.2.9.10. firmware érkezett nálam.
-
Beres1978
csendes tag
Sziasztok
Nagyon gondolkodom egy ilyen óra vásárlásán.
Rengeteg tesztet néztem róla a YouTubeon.
Akkor negatívumként említették, hogy az üzeneteket nem tudta teljesen megjeleníteni.
Azóta ezt a Huawei orvosolta egy szoftver frissítéssel?
Vagy azóta is csak hiányosan jeleníti meg a készülék az üzeneteket?
A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv -
hematoma1
senior tag
Az Active 2-nél pontosabb, én azt cseréltem le erre.
És aktivan használod sportra? Milyen az active 2 -höz összehasonlitva.Nem zavar hogy kevesebb állitási lehetőség?Ne hogy megbánjam.
-
hematoma1
senior tag
Az Active 2-nél pontosabb, én azt cseréltem le erre.
Frankó.
-
Parallaxis
addikt
-
hematoma1
senior tag
Naggyából átolvastam a hsz-ket, tulajdonképen mennyire pontosan méri az adatokat/kerékpár-séta-futás stb.Elég sokan nincsenek vele megelégedve.
-
Black_Raven
veterán
-
hematoma1
senior tag
Szia! Csak az óraszíj szine más. Az óratok titán, mindkettőnél.

Remek Köszi.Már csak az Active 2-met kellene eladni.
-
Black_Raven
veterán
Szia! Csak az óraszíj szine más. Az óratok titán, mindkettőnél.

-
hematoma1
senior tag
Sziasztok Szemezek én is egy ilyen órával. Az érdekelne hogy az óra tok szine minden esetben ugyan olyan szinű?Azért kérdezem mert valahol szürke vagy fekete ként hirdetik, Vagy csak az óra szíj szine változik?
-
kp78
veterán
-
d.ricsi88
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég én is egy GT 2 Pro tulajdonosa lettem 🙂 Nagyon tetszik az óra, mind az anyaghasználat és mind tudásban is teljesen megfelelő.
Viszont használok egy YAZIO nevű kalória számláló appot egy Huawei P30 Pro telefonon de valamiért nem tudom összekapcsolni a Huawei Egészség alkalmazásával?
Amikor a Yazion belül rá mentem az automatikus követésre, akkor ezt a hibaüzenetet dobja fel.
"Hiányzó engedélyek"
Tud esetleg valaki segíteni hogy tudom a kettőt össze csatlakoztatni?🙂Előre is köszönöm a segítséget!
-
mivan80
aktív tag
Köszi szépen! 🍻
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
-
kp78
veterán
-
mivan80
aktív tag
Vettem az órára ilyen tokot (egy víztisztát és egy szürkét).
Aki esetleg használja olyan sport közben is az órát, amikor vmely részét sérülés érheti, annak abszolút ajánlott.
Tökéletesen illeszkedik és 1 hónap alatt itt volt.
Melyik milyen az órán? Esetleg fotót tudnál feltölteni?
-
pajorgergo
aktív tag
-
gyuri2008
veterán
A barna szíj az tényleg bőr?
-
kp78
veterán
Vettem az órára ilyen tokot (egy víztisztát és egy szürkét).
Aki esetleg használja olyan sport közben is az órát, amikor vmely részét sérülés érheti, annak abszolút ajánlott.
Tökéletesen illeszkedik és 1 hónap alatt itt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Honda topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Mesterséges intelligencia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- ÚJ Lenovo IdeaPad 1 - 15.6" FullHD - Ryzen 3 7320U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - 2 év gari
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Eredeti pótszíjat hol lehet kapni és mennyiért?
Vezeték nélküli, de közben mégis ott lóg a vezeték).
attól függ honnan nézzük. Én is végig próbáltam pár S22XX telefont és a Huawei GT2 Pro árát de nem találtam megoldást.