Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) TechMagneTic válasza gya/352 (#923) üzenetére


TechMagneTic
tag

Szia!
Nálam szintén meg van az úszás alatti "bug"... Néha jól mér néha meg össze vissza. Konkrétan olyan, hogy elkezdek úszni és meg van az első 50 méter (Átérek a medence másik végére) és 200 métert ír az óra :F Majd fordítva is csal.. végén amikor lezárnám az úszást, hogy legyen meg a 2Km akkor 3-4 körön keresztül is mutatja, hogy 1900 méter, közben meg úsztam már 200 métert.. :W ... oké... akkor oldalsó gomb befejezem az edzést 1900m... és a végén az összesítő kiírja, hogy 1750 méter.... úgy, hogy 1900-nál állítottam le és közben meg úsztam vagy 2400 métert :O egy fos nálam az a helyzet úszásra :(((

(#952) geotom válasza Lami66 (#950) üzenetére


geotom
tag

Igen valóban már kérdeztem itt, de most hogy megjelent az SE új kiadás reménykedtem hogy javítottak rajta.
Nem adom fel hátha jobb lesz a következő 😀 A Fit2 nekem nem opció.

(#953) geotom válasza Lami66 (#950) üzenetére


geotom
tag

Igen valóban már kérdeztem itt, de most hogy megjelent az SE új kiadás reménykedtem hogy javítottak rajta. Nem adom fel hátha jobb lesz a következő 😀 A Fit2 nekem nem opció.

(#954) geotom válasza geotom (#953) üzenetére


geotom
tag

Bocs! Kétszer ment el 😠

(#955) geotom válasza TechMagneTic (#951) üzenetére


geotom
tag

Igen ez az én bajom is! Plusz az értesítés kezelés ☹️

(#956) GeOg válasza geotom (#940) üzenetére


GeOg
csendes tag

Nekem A Fit SE van. Házban szerintem ugyanaz mint a régi. Szoftveresen a HarmonyOS van rajta, legalábbis bekapcsoláskor a HarmonyOS logója jelenik meg. Az óra menüjéből beállítható, hogy felébredjen-e a kijelző az értesítés érkezésekor. Ezen kívül a bejövő értesítések meg is válaszolhatóak az óráról, emodzsival, vagy előre beállított (akár egyedi) válaszüzenetekkel. Ezt nagyon hasznos funkció. A hívás elutasítása esetén is lehet küldeni válaszüzenetet. A síma watch fit és az se között szerintem nem kérdés, hogy az SE-t érdemes venni. Az WatchFit SE a Band 8 és a Watch Fit 2 között van tudásban, méretben és árban. A Band 8-hoz képest van benne GPS, illetve férfi kézen jobban mutat, picit nagyobb. A Fit2 valamivel még az SE-nél is nagyobb, lehet vele telefonálni, meg van NFC fizetés (ami nálunk úgy tudom nem működik).

[ Szerkesztve ]

Huawei P10

(#957) geotom válasza GeOg (#956) üzenetére


geotom
tag

Köszönöm! Ez már egy fokkal jobban hangzik :) Bár akkor a Band 8-nál csak a GPS jelenti a pluszt. Tovább gondolkodom rajta :K

(#958) GeOg válasza geotom (#957) üzenetére


GeOg
csendes tag

Számomra a méret volt a döntő, felpróbáltam boltban és nem tetszett a kezemen a Band 8. Gyerekórának tűnt. Pedig egy huawei band 4 pro-t váltott volna, ami még kisebb, de annak pánt formája miatt nem éreztem azt vészesnek.

Huawei P10

(#959) geotom válasza GeOg (#958) üzenetére


geotom
tag

Nos nekem is fontos a méret, de pont fordítva! Olyan vékony a csuklóm, hogy idétlenül néznek ki a nagyobb órák
(pl. Fit2) Ez a Fit SE éppen határeset :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.