- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #199 üzenetére
looool, a linket nem adtam hozzá.... :l
-
petya220
senior tag
Free roms! Metinek a szarságait (
) itt lehet majd elérni
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #196 üzenetére
xDDDDD
-
Diabo6
senior tag
Meticulus meghívott a Development Sponsors klubba. Most már tag vagyok, de még nem osztott meg semmit.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Just_Reboot #191 üzenetére
Most költi a pénzt
-
petya220
senior tag
1x kell támogatni, és berak egy google+-os csoportba, ahol majd publikálja a kulcsot
-
Diabo6
senior tag
válasz
Just_Reboot #181 üzenetére
És mennyit? Mert lehet 1USDt nem sajnálnék tőle. Viszont ha fizetek, akkor hogy kapok kulcsot?
-
Diabo6
senior tag
válasz
Just_Reboot #179 üzenetére
Én nem értem meg. Ha belekezdett vállalja. Illetve örüljön neki, hogy kap visszajelzést.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Just_Reboot #177 üzenetére
És azt hogy is gondolta? Utaljak neki aztán várjam a kulcsot? Hülye ez vagy üssem? 😃
Az egyik hozzászólón jót nevettem: miután meghívlak egy kv-ra odaadod az új lineage-t? 😃😃😃 -
petya220
senior tag
Update!
Meticulus-tól ne várjunk több romot.. csak akkor ltudjuk letölteni,ha donate-elünk... :l Mert behisztizett
Hogy ez a hiba, az a hiba stb...
hisztispicsa -
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #171 üzenetére
Érdekes ._. Nekem csak laggolt..
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #168 üzenetére
Tudom, de laggos az ui néha.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Olyat szeretnék kérdezni, hogy lehetséges a LineageOS 13-nál valahogyan a navigációs gombok méretét állítani? A legfrissebb verzió van belőle és csak ez miatt nem akarom visszatenni az RR-t, mert ott be tudtam állítani.
Előre is köszönöm.
-
petya220
senior tag
válasz
Hondazoli75 #162 üzenetére
Szia
Hanyas rendszer van rajta? 7.0?
A fastboot módról tudsz egy képet csatolni? -
Hondazoli75
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy telefont. Csak egy kartya megy benne. Probaltam megoldani hogy ket kartyas legyen a Bootloader lefut rendesen ki is nyitottam a telot, de a TWRP nem akar felmenni sehogy. Tobb verziot is probaltam mar megakad es boot loopba kerul. Terminalba meg azt irja ki hogy nem tudja betolteni pedig minden a helyen van neki.
Hogy tudnam meg is feltenni? -
Diabo6
senior tag
Titanium backup nem engedi sd kártyára beállítani a mentést. Mi a megoldás? Anno már egyszer sikerült, de nem emlékszem.
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #157 üzenetére
Dual SIM?
-
Just_Reboot
addikt
Jó ez az RR rom, de a netes kártyámon nagyon dobálja a hálózatot.
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #155 üzenetére
Lehet,hogy lusta vagy, és csak vársz valakire
Kellene...
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #153 üzenetére
És tudod portolni?
Mert én nem igen :c -
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #151 üzenetére
igen... Ez a gondom nekem is
Majd ha találsz megoldást rá, akkor szólj..Meg aki emui 5.0-án van, az le mentené nekem a kamera app-ot?
-
Just_Reboot
addikt
Fent van nálam is, eddig nagyon jó, de hiányzik a gyári kamera. Választanom kell vagy szép rendszer vagy jó kamera...
-
Diabo6
senior tag
válasz
petya220 #145 üzenetére
Hirtelen nem is találom nak nek, hogy hol lehet beállítani nak nek
Jelen esetekben pl pont nem a magyar nyelv világosított fel a funkció lényegéről
A beállítások menü kifejezetten tetszik. Bár még ismerkedni kell vele, mit hol találok nak nekSzerk.: Amit hiányolok, vagy nem találom, azok a témák.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Just_Reboot #140 üzenetére
Ha a nougate ra gondolsz, akkor eddig hibátlan. Ahigy írtam én cache, dalvik cache wipe után húztam rá az előző RR-re. Az ujjlenyomat is működik, pörög rendesen, a facebook chat és a hangouts leállt folyton, de törlés, újratelepítés segített a bajon. Sajnos fm rádió ezen sincs még. Kinézetre fasza. Beállítási lehetőség szinte ugyan annyi, mint eddig volt, csak más köntösben.
-
Just_Reboot
addikt
Na srácok eddig milyen a Resurrection Remix?
-
Diabo6
senior tag
válasz
petya220 #135 üzenetére
Sikerült? Én csináltam egy cache, dalvik cache wipeot. Ráhúztam a nougatot. Pár perc alatt fent volt. Gappset kért persze. 7.1-es picot tettem. Az ujjlenyomatot nem.töröltem, nem.is érzékelte. Viszont a beállításokban kitöröltem a meglévőlet és most próbálom újra visszatenni. Sajnos nem.túl egyszerű, de az előzőnél se volt az..😃 Neked egyáltalán nem ment az ujjlenyomat érzékelő?
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #134 üzenetére
Bezony...
-
petya220
senior tag
UPDATE
lineage-14.1-20170222-METICULUS-hi6250.zip
Camera
Fix media server crashing... ( I think I got it this time. )
Fix All Tethering:
Wifi hotspot does not work on first attempt but does work on all subseqent attempts.
Wifi hotspot: 5ghz does not work ( and is probably not supposted to ).
NEM-XXX
Try again to apply the NEMO mixer fix by przemas2468 @ xda-developers.com . I didn't have it correct the first time.
Try again to fix 2 pin headphone plug detect... ( Needs testing )
HWComposer
Put vsync thread to sleep when not inuse and exit on vblank. Should save power and decrease processor usage.
Power
remove POWER_HINT_AUDIO
add POWER_HINT_SUSTAINED_PERFORMANCE
LineageOS Updater removed
Overlay configs added but not tested (These may do nothing at all or might fix stuff: who knows)
config_wifi_dual_band_support=true
config_bluetooth_le_peripheral_mode_supported=true
config_enableWifiDisplay=true
config_useDevInputEventForAudioJack=true
config_dontPreferApn=true
config_showOperatorNameInStatusBar=true
Codinalte Parts -> Meticulus Parts
Massive clean up.
Language Translations
Fix "Use Google H264" switch. (Still Laggin)
NEW Experimental Gyroscope sensor.
Be Kind --- No idea what I'm doing here...
LineageOS Source Code Update 02/21/2017Alpha Builds
8. lineage-14.1-20170222-METICULUS-hi6250.zip
BONUS: RR-N-v5.8.2-20170223-hi6250-Unofficial.zipRR Nougat?
-
/me
csendes tag
válasz
Just_Reboot #125 üzenetére
nem dual sim-ben használom, de teljesen mindegy is, mert a hálózatot eldobta az első sleep alatt, nem adott hangot ha hivtál valakit, igy meg használhatatlan. Ment vissza a stock, bár megszenvedtem vele. Jó lesz ez igy egyelőre.
-
/me
csendes tag
válasz
Just_Reboot #123 üzenetére
elvileg igen.
elindul a cucc, van network de nem hallom ha felveszik, illetve nem teszi le jelenleg. -
/me
csendes tag
válasz
petya220 #120 üzenetére
Nha saját káromon megtanultam:
tényleg töröld az ujjlenyomat data-t flash elött
twrp 3.0.2.0-v4 meticulos kell
flash rom
flash gappsprofit
ha nem törölted az ujjlenyomtatot akkor van egy format data gomb amit nem látok ugy néz ki. az segit.
flash rom
flash gapps
ha nem látná a sim-et:
twrp-ből super su installprofit
legalábbis nekem ment igy. pa fent, úgy néz ki megy is. tesztelem, mert galaxy 3 i5800 óta használom
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #116 üzenetére
3 gombos módszerrel lehet visszaállni
Csak kell egy factory resetet csinálni -
Diabo6
senior tag
A cmet nem tudom. Én úgy csináltam, ahogy írtam. Azóta is a resurection van fent. Előtte nem.sikerült a twrpben teljes mentést csinálni és itteni javaslatra feltettem meticulus recoveryjét. Az piros színű lett. Abban nem ment fel az RR rom. Ráhúztam a LineageOS-t, kék lett a recovery és abban már ráment az RR. A verziószámot ne kérdezd, melyik twrp van most fent. Lehet ugyanaz a piros és a kék is, csak más valami eltérés van benne.
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #114 üzenetére
Mert béna voltam...
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #110 üzenetére
Így már értem :'D
-
Diabo6
senior tag
Tedd fel előbb a LineageOS 14.1-et. Arra már rá tudod húzni. Nekem is ilyen hibát dobott mikor a 6as androidra akartam feltenni a Resurrectiont. Utána sikerült.
-
/me
csendes tag
Hello!
XDA-ról probálom felrakni a PA beta v2-t de abba a hibába futok, hogy
ERROR CODE 7: This firmware is for hi6250 devices, this is a VNS.Ezzel mit lehet kezdeni? senki nem találkozott a problémával még a topicban xda-n, illetve lehet hogy tök egyszerű a megoldás és csak én vagyok noob.
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #106 üzenetére
Várj..
Eddig lineageOs-ről beszéltünk nem? vagy lemaradtam.. xDDAbból viszont nincs v2.
0216 a legfrissebb -
Just_Reboot
addikt
Felraktam megint, de csak nem megy a dual sim, viszont most nem dobálja a hálózatot.
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #102 üzenetére
A legfrissebb rom-ban van már dual sim
Nekem a single sim-es dobálta, de egy build.prop szerkesztés után jó volt -
Diabo6
senior tag
válasz
Just_Reboot #102 üzenetére
Én is feltettem, de 1 percet volt fent. Csak ránéztem kicsit. Teljesen egyszerű rom, alapbeállításokkal, semmi extra. Az előttem szóló által említett hibáig el se jutottam. Nem vesződtem vele. A resurrection mérföldekkel jobb. Ugyanez mondható el egy bizonyos Slim nevezetű romról is. Szintén egy alap.
-
petya220
senior tag
Valaki hasznalja a legutolso lineage-t?
-
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #93 üzenetére
cm13-as forrásra épül, de nem igen használtam.
-
petya220
senior tag
INSTALLATION :
1.upgrade your phone to b201 version
( if U want to try flashing the rom over b161 you can, but I don't know the consequences).
Hááááááát, vns-l21-re nincs b201-es szoftver, szóóval, inkább ne is próbálkozz vele
inkább revolution, sokkal többet tud, és fel is tudod rakni -
Diabo6
senior tag
Madromot felrakva, latest recoveryt akar leszedni gyári recoban. Ez mit takar? Wifi nélkül amúgy is képtelenség. Máaik twrpvel csináljam? Vagy milyen romra húzzam rá a madromot?
-
Diabo6
senior tag
válasz
Just_Reboot #93 üzenetére
Az melyik? Linket tudsz dobni?
-
Just_Reboot
addikt
PA romot próbálta már valaki?
-
petya220
senior tag
UPDATE!
lineage-14.1-20170216-METICULUS-hi6250.zip
hwcomposer
EXPERIMENTAL support for virtual displays
Might fix chromecast, might not...
re-worked vsync implementation.
If you have issues with this new implementation and you wish to restore the previous builds behavior add "debug.sf.no_hw_vsync=1" to the build.prop and reboot.
added support for fake vsync.
for displays without hw vsync.
"Encrypt Phone"
NOT FIXED but mitigate the issue by just rebooting when someone tries to use this.
NEM-XXX Only
Fix for reversed stereo audio recording by przemas2468 @ xda-developers.com
I of course could not test but he says that it fixes it on his Honor 7 lite (NEM-L21)
Let me know if this causes problems.
Possible fix for 2pin headphones not being detected. I changed the reporting in the kernel to report all headsets and headphones the same way. Let me know if the situation improves or not.
Codinalte Parts
Checks for hw support of features.
Update Sponsors! -
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #89 üzenetére
Így gondoltam
Támogatja a kamera api2-t -
petya220
senior tag
válasz
Just_Reboot #87 üzenetére
Mindegyiken működik
Szinte az összes egy forrásból épült. -
Just_Reboot
addikt
Aki főzőtt romon van kipróbálná nekem a manual kamerát?
-
Diabo6
senior tag
Wipe után elkezdte az inatallt, de errorral megállt. Kiírta hogy csináljak FR-t. Megtettem újra, de megint hiba. Majd egy restoret csináltam a mentésemről, de hamar megállt hibával. Csináltam egy cache, dalvik wipeot, majd újraindítás után minden a régire állt vissza. Semmi nem veszett el. Érdekes...
-
petya220
senior tag
-
-
Diabo6
senior tag
-
Diabo6
senior tag
Ha ezt felteszem twrpben, akkor marad minden? Bootloader és root is?
Valamint most 6.0 van. Csináltam twrp full backupot. Ha nem jönne be a 7es, akkor a twrp mentéssel vissza tudom hozni? -
petya220
senior tag
UPDATE!!!
lineage-14.1-20170214-METICULUS-hi6250.zip
Live Display
Added some logical error handling for unknowns. This should not have been necessary and it may handle the errors in a way that effectively disables live display. If you find that Live Display doesn't work at all please let me know... Somethin' fishus is going on here... In any case this should* fix the random reboots some were experiencing.
CodinalteParts Integration: Settings -> Extras
Glove Mode
Usb Host ModeNEW: Doubletap 2 Wake!
Seems to work better in combination with Glove Mode...
SIM2 (Requires reboot)
Google Codec Workaround (Still laggin...)
Charger functions not working yet...
Debug (logcat ) functions not working yet
WELCOME BACK Sponsors: Settings ->About Phone -> Sponsors
Sponsors Updated!
Camera:
Fix occasional crash of media server. -
petya220
senior tag
UPDATE!!
Lineage-14.1-20170212-METICULUS-hi6250.zip
Live Display: fix lag
Uses HW and not composite GPU
Fix MTP Host crash
ADB Secure
USB Init Clean up
Fix property issue
When using the "getprop" command with no arguments, getprop would not list anything where it would normally list all properties and their values.
This might fix an issue mentioned where Android Studio does not determine the "api level" of this device when connected to adb.
Installation Checks for those comming from EMUI 4.1
Check to make sure that Meticulus Development's TWRP is being used to flash ROM
Data is automatically formatted after we get permission on screen.
Reboot to recovery to convert TWRP to 'CM' mode after prompt on screen
If you are already on a 'custom' ROM you will not see any difference.
Fix 2g/3g/4g Switch.
Power HAL implement POWER_HINT LAUNCH -
Matyi222
senior tag
feltetted az új lineage os-t? (lineage-14.1-20170212-METICULUS-hi6250.zip)
Ha igen, milyen, hogy muzsikál?
-
Diabo6
senior tag
A zenelejátszó apk-ját el tudná küldeni nekem vki? Amióta rootoltam, kínai lett és netfüggő.
-
Diabo6
senior tag
Csinálnék egy mentést recoveryben, de a folyamat megszakad a Backing up Data... résznél.
Error 255 hibát ír ki. Találkoztatok már ezzel? -
Diabo6
senior tag
3 gombos módszerrel ráhúztam az eredeti 160as romot. Minden megmaradt, az összes beállítás, még a viber is jelzett hogy kerestek közben, nem történt FR. VISZONT bootloader bezárt LOCK-ra. Szóval gyalulni kell ismét nyitás miatt, de legalább ezt is megtudtuk.
-
Matyi222
senior tag
-
Diabo6
senior tag
Mega.cn-re valaki fel tudná tenni a VNS-L21 C432B160-at?
Megköszönném -
Diabo6
senior tag
Anno mikor a 150 volt fent (asszem volt ilyen), és én 3 gombossal feltettem a 160-at, úgy rémlik, hogy semmit nem gyalult. Viszont így "visszafelé" nem tudom mit reagál. De az igaz ugye, hogy zárja a bootloadert? Ha jól emlékszem akkor talán pont te írtad a fórumon, hogy így sikerült visszazárnod. Ha ez valóban így van, akkor úgyse tudom elkerülni a gyalulást a bootloader miatt.
-
Diabo6
senior tag
Még nem nyúltam hozzá, de nincs benne angol, csak spanyol. Mondjuk így is ki lehet következtetni, hogy mi micsoda, de azért jó lenne egy angol vagy magyar nyelv.
Viszont eléggé merül az akksim. Reggel 100%-ról indítottam 7-kor és most már 76%-nál járok. Ugyanúgy használom, ahogy eddig és ennyire nem ment le a gyári rommal. Ez a revolution szívhatja ennyire?
Kipróbálnám, hogy visszaállok teljes gyárira, de az csak 3 gombossal megy ugye? Az pedig zárja a bootloadert és kezdhetem elölről FR-rel? -
-
Diabo6
senior tag
Feltettem én is a revolution 6.0-át. Van rá mód, hogy leszedjem FR nélkül? A másik kérdés, hogy ebben nem jelzi az adatforgalmat az értesítési sávban és a beállításokban sincs. Nincs benne ilyen?
Továbbá az normális hogy L31 lett az L21-ből?
-
petya220
senior tag
Bocsánat, helyesbítek, a következő build-ben lesz update... még nem lett közzétéve a rom
NEXT BUILD
- Fixed "janky" camcorders on Camera1 API
- Include Snap Camera App as default
- Fixed orientation sensor
- Fixed FC in Calendar App
- Include NFC
---- Online and turns on and off fine but otherwise untested.
- Fixed Wifi Hotspot
---- Changed USB init for compatiblity. -
petya220
senior tag
Akinek nem működik normálisan a RIL, eldobálja a hálózatot, annak itt a megoldás
build.prop-ban át kell írni ezt a két sort:
ro.config.client_number=2 --> ro.config.client_number=1
ro.config.modem_number=2 --> ro.config.modem_number=1LineageOs update!
A videó felvétel működik, de csak camera api2-nél..
szóval Open camerát kell használni hozzá -
Matyi222
senior tag
-
Matyi222
senior tag
Kipróbáltam a 6.0-ra a Revolution romot, a hívásrögzítő meg benne a root alapból, ezek tetszenek benne.. Mást egyenlőre nem tudok mondani róla, mert egy órája raktam fel. Most meg Lineage negy fel mindjárt. .
-
petya220
senior tag
LineageOs 20170202 build
Camera Fixes
Photo snap on both front and back cameras are working.
Video recording functions without error but recorded video is "janky".
Képet tudunk már készíteni, de videót még felejtsük el[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Huawei P9 Lite custom romok
A topikot megnyitom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest