Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz
petarda92
üzenetére
Ha csak a chrommal van bajod akkor ezt javaslom: lépj ki a chromban a fiókból! Telefon beállítások/alkalmazások/chrome/adatok törlése vagy frissítések eltávolítása. Telefon kikapcs! Hangerő fel+bekapcs egyszerre. A legalsó menüpont (wipe cash). Utána reboot. Ha felajánlja a chrome frissítését a play bátran tedd meg!
Ugyanaz lesz mint az FR de nem kell az egész készüléket újra belakni.Nem bánnám ha cunaja mester megerősítene.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petarda92
üzenetére
Igen mivel máshova nem tudod vinni garanciális, javításba így csak Telemaxhoz de amint látod leírtak, a Mall.hu-tól....
De különben le lett már írva csak egy kicsit kellett volna vissza olvasnod....
-
armand254
csendes tag
válasz
petarda92
üzenetére
Miközbe írtam a szerkesztéseket dobott egy hibaüzit..
Szóval egy kis teszt után nyugodtan mondhatom hogy nem fogja refreshelni. Próbálgattam még, és 4appig bírta, chrome, fb, messenger, twitter. Szóval sokkal jobb mint amire számítottam, bár szerintem időtől is függ. Ha 2appot futtatsz akkor tuti jó lesz(hacsak nem játék).
Azután meg rájöttem hogy be lehet állítani hogy mit ne lőjjőn ki a háttérben. Telefonkezelő->Védet alkalmazások. Itt beállítod akkor tutira mész hogy nem refreshel. Bár figyelj mit védsz le, mert van pár "nagy fogyasztó" app. Nem tudom mennyire szívja az akksit, mert az olyanokat direkt nem védtem le, de szerintem nem éri meg.
-
armand254
csendes tag
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
petarda92
üzenetére
Elfut 12-13 is... A minap szóltam rá a páromra, hogy néha azért zárjon be ezt-azt, takarítson időnként, stb (mármint a telefonon!
) Azt mondta, minek, semmi változást nem vett észre, nem hogy lassulást! Hirtelen meg se tudtam számolni hány app volt nyitva, de azt viszont direkt megszámoltam, hogy 42 lap volt megnyitva a Chrome-ban. 
-
sepyi
aktív tag
válasz
petarda92
üzenetére
Fél éve használom a telefont. Egy fullos naviszoft fut rajta minden extrával. Soha nem dobta még el gps jelet. És soha,de soha nem kaptam még xy alkalmazás váratlanul leállt üzenetet sem. Nem imádom a telefonomat, nem ajnározom agyon sem dicsérem. Teszi a dolgát gyorsan. Nem bosszant nem hagy cserben. Észre sem veszem h. van. Ezért vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest