- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
313313 #14398 üzenetére
A három gomboshoz régebben fent voltak a frissítések a Huawei oldalon, de már nincs.
Ha minden igaz 7-es androidnál már nem is működik ez a megoldás.
Én a pesti szervizbe bevittem frissítésre, mert nekem is "beragadt". Előtte levélben beszéltem meg velük, viszont csak ott derült ki, hogy minimum 4 napra ott kellene hagynom, ami nem tetszett. Így magam csináltam FF-el. -
313313
addikt
válasz
313313 #14396 üzenetére
Felhívtam őket, van frissebb rom a telefonomra 5 módszert mondtak el, ebből 3-at már néztem
de semmi.
1. EMUI System Update Playről - ezt nem találtam meg.
2. 3 gombos módszer. Kikapcsolt állapotban hangerő le + hangerő fel + bekapcsoló gomb így update módba lép a teló. - megtaláltam, elindult install fail volt a vége.
3. Hisuite Program gépre és softwer update
4. sim kártya nélküli frissítés - ezt próbáltam
5. Betelefonálok ismét, imei számom rögzítik és "kiemelt" kezeléssel ők frissítenek. -
313313
addikt
válasz
snooze #14395 üzenetére
Ha lesz időm/kedvem pénteken jelentkezek a huawei ügyfélszolgálaton, hogy a panaszkezelő vegye fel velem a kapcsolatot (múlt héten ebben maradtunk, ha nem jön frissítés). És megkérdezem mit tudnak vele csinálni/felajánlani....
Ui.: nekem csak úgy talált frissítést a készülék, ha raktam bele sim kártyát...
-
snooze
veterán
Egy hét alatt visszaért a telefon a szervizböl,alaplapcsere volt..ráirtam nagy betükkel ahogy a huawei üfsz javasolta,hogy a legfrisebb sw-vel kérném,erre a 6.0-val jött vissza..a Telemax jo .................. Annál a retkes cégnél nem tudnak olvasni?egyébként meg hazudnak,mert az elvégzett munka:alaplapcsere,SW FRISSiTÉS!ugyan mire??
-
Robertó79
tag
Olyannal találkozott már valaki hogy a galériából eltünt a kamera mappa és velük együtt a képek is?
A google fotoba ott van, de a kamera mappa nincs meg. -
313313
addikt
válasz
Blue Eagle #14387 üzenetére
Akkor B504-est
-
313313
addikt
válasz
313313 #14379 üzenetére
Ma hívtak a Huaweitől. Ha még nem jött meg a frissítés, várjak, 1 hetet, hem jönne meg menetközben jeletketzzek újra aztán rákérdez a szervíznél az ügyfélkezelés. (Kész vicc)
A második panel csere azért volt, mert akkora volt a szoftverek közti külömbség (B170 B50x) hogy nem lehetett frissíteni a szoftvert. Ezért kaptam a második új panelt.(Ezt a szervíz mondta, szerintük az új panellal jó lesz, bár azon is az B170 van fent XD)
Most várok, aztán telefonálok és zargatom őket mélbe... -
snooze
veterán
Ma feladva a telefon a huawei szerviznek,kiváncsi leszek mikor ér vissza..
Hibabejelentöre ráirtam,hogy a legfrissebb sw-vel kérném..erre is kiváncsi leszek..
A huaweinél azt mondták,hogy azért nem a legujabbat teszik fel,mert sokan a régebbit szeretik.. -
313313
addikt
válasz
Blue Eagle #14378 üzenetére
Hát állapota szó-szó, szinte patika volt, mikor leadtam, most olyan amilyen... Végülis elmegy, de na...
Egyenlőre Huawei-nél a panaszkezelésnél tart az ügy, bekértek minden papírt, várom a fejleményeket... -
Blue Eagle
őstag
válasz
313313 #14377 üzenetére
Ja értem! Az utolsó mondatodat úgy érted, hogy jobb állapotban adtad gariba mint amikor a végén visszakaptad? Mert akkor én nem hagynám annyiban. Sokat nyomna a latban és az ügy lefolyását is meggyorsítaná ha említést tennél, hogy szívesen felveszed a kapcsolatot (persze csak ha tényleg jogos) a Békéltető Testülettel és a Fogyasztóvédelemmel.
-
313313
addikt
válasz
Blue Eagle #14376 üzenetére
Beadtam bluetooth/wifi és egyéb hibával, amit a helyi szakszervíz 3 nap alatt főpanel cserével oldott meg.
De mivel a B170-es szoftver volt rajta, hagytam is ott egyből szoftver frissétésre. Telt-múlt az idő, 3 hét múlva szóltak, hogy mehetek a telóért. A helyi szerviz gondolom nem bírt szoftvert frissíteni a készüléken, felküldte a Telemaxnak, aki kicserélte a főpanelt ismét és visszaküldte a készülékem a B170-es szoftverral.
Természetesen otán semmilyen frissítést nem talál a készülék, Andoid 6 van rajta EMUI 4.1.2-vel, így nem használnám, jobb szoftverral adtam le....
Most levelezek a Huaweivel, hogy mi legyen, tudnak-e/akarnak-e szoftvert frissíteni a készüléken, vagy akárhányszor adom be szoftver frissítéssel, mindig főpanel csere után a B170-es szofttal kapom vissza.Scak halkan jegyzem meg, hogy már benyomták jobb és baloldatl az alját és a hátlap se tökéletes rajta, mert mindig az eredetit rakták vissza...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
313313 #14374 üzenetére
Ok, lehet. Bár megjegyzem halványan emlékszem a sztorid elejére, de pontosan nem. Azaz nem tudom te milyen hibával adtad szervizbe. Elég érdekes ha csak egyszerű szoftver gond volt miért főpanel cserével oldották meg. De mindegy is, legalább az új lesz. Na meg az IMEI is.
-
snooze
veterán
válasz
Blue Eagle #14373 üzenetére
Igen garanciás,holnap adom postára a huaweinek..
-
313313
addikt
válasz
Blue Eagle #14373 üzenetére
Nem fogják újra szoftverozni, nekem se csinálták meg.
Kaptam egy új alaplapot a készülékbe, amin a B170-es szoftver volt rajta. Otthagytam szoftver frissítésen, 3 hét múlva visszakaptam a telefonomat és ismét főpanelt cseréltek benne, de maradt rajta a B170-es szoftver. Beadtam a helyi szakszervizbe, ők tovább küldték a Telemaxba.
Most levelezek a huaweivel, hogy mi legyen, mert 1,5 éves rommal nem fogom használni a készüléket. -
Blue Eagle
őstag
válasz
snooze #14372 üzenetére
Szia. Nézzük azt az esetet amit állítasz. Mégpedig, hogy nem mókoltad, azaz nem próbáltál másik firmware-t (ROM-ot) ráhúzni. Nagyon egyszerűen értelmezve ezek a telefonok úgy működnek, hogy van a telódban egy szép nagy NAND-FLASH memória. Ez partíciókra van osztva. Külön a Bootloader, a Boot Image, Boot Logo, System (ez maga az Android szakasz), UserData, stb. Na most addig minden oké, hogy eljut a Boot Logo-ig, de a következő lépésre (partícióra) nem tud tovább jutni. Ennek oka valószínűleg az, hogy ott megsérült a fájlrendszer valamiért. Ezt nem tudom megmondani innét most neked pontosan, hogy mitől lehetett. De nem zárható ki az, hogy a Nand-Flash memória sérülés következett be. Van ilyen sajnos. Ha garanciális a telód, szerintem semmi gond nincs. Beadod és elmondod ugyanazt amit leírtál a hiba beálltáról.
Újra fogják szoftverezni és ha minden oké hardveresen akkor jó lesz az.Megjegyzés: Ha ez a telefon MTK chipset-es lenne akkor már rég jó lenne! Azokat szanaszét lehet mókolni, elrontani szinte el sem lehet!
-
snooze
veterán
Már pár perce 99-en áll..ez normális?
Irtam,hogy aztal kezdte,hogy szarakodott a kijelzö,befagyott..
Mit csináljak,hogy legalább kikapcsoljon?
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
snooze #14355 üzenetére
Szia kikapcsoláskor, mig nem rezzen gyorsan nyomd meg a Hangerő+ Bekapcsoló gombot egyszerre.
Különben meg milyen mokolt trutyit tettél rá? Már bocs de az XDA-n csak azok vannak...
Ma 3 telefonba lehetem életet az XDA-s trutyik miatt.
Legyen szerencséd, az FR az csak a stock firmawert oldja meg de az sem 100% egy bootlopnál.
-
szemesi69
addikt
válasz
snooze #14355 üzenetére
Már leírtam, nem olvastad el? Linkeltem két videót is róla, ha úgy könnyebb.
Ha szerencséd van csak a firmware sérült és akkor mennie kell amit írtam.
Ha a linkem alapján ki tudod kapcsolni vagy recoverybe lépni, akkor oké, ha nem jön be, még mindig lehet a fastboot módszerrel operálni, találsz leírást bubus logoutján, az nekem nem megy, és már nincs meg a telefonom se, de huawei vonalon maradtam és általában ezek mindegyiknél mennek. -
szemesi69
addikt
válasz
snooze #14353 üzenetére
Igen az, valamiért nem tud elindulni, ezért kérdeztem, hogy sikerült összehozni.
soft brivk videó
és még egy hátha így jobban megy -
szemesi69
addikt
válasz
snooze #14351 üzenetére
Próba? :
Ha a számítógéphez csatlakoztatja az USB-t, majd a Power gombot és a Vol + -ot (egyidejűleg megnyomva, amíg a készülék újraindul (és folyamatosan megnyomja), eljut az eRecovery-be, ahol lehetőség van a készülék kikapcsolására. forrás
Hogy sikerült összehozni a bootlopot? -
snooze
veterán
Sziasztok!
Segitséget kérnék..a telefonom csak a huawei logo van,tovább nem megy..hogyan tudnám kikapcsolni?vagy csinálni egy hard resetet..
Ha a kikapcsologombot nyomom akkor sem akar kikapcsolni,csak ujraindulna.. -
szemesi69
addikt
válasz
doktordrog #14348 üzenetére
Mi a build számod? Az alapján meg tudjuk mondani melyik készülék a tiéd.
VNS-L21 az 2016 P9 Lite -
snooze
veterán
válasz
doktordrog #14346 üzenetére
Nem mindegy,hogy p9lite 2016 vagy p9lite 2017-re veszel foliát..nézd meg a telefonok kijelzö adatait..
Amit a kolléga linkelt,az sima p9..a tied meg p9lite 2017..
-
doktordrog
aktív tag
válasz
robinK #14345 üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek!
Most ezt nézem, ez miért kerül fele annyiba, mint amit Te linkeltél.
-
robinK
csendes tag
válasz
doktordrog #14343 üzenetére
Elvileg mindegy, de ha jl tudom a tied a régebbi kiadás, úgy hogy csak sima P9 lite.
Nekem ez bevált: [
Genuine-TEMPERED-GLASS-Film-Invisible-Screen-Protector-For-Huawei-P9 -
petati94
tag
válasz
doktordrog #14343 üzenetére
Sima P9 Liteot
-
doktordrog
aktív tag
Sziasztok!
Ebayról akarok fóliát rendelni vns-l21 típusú mobilhoz. A P9 Lite-ot vagy a P9 Lite 2017-t kell vennem?
Előre is köszi!
drog -
hun005a
tag
Az a gondom hogy ha bekapcsolom a bluetooth-t akkor belassul a wifi.Olvasgattam külföldi fórumokon hogy ez általános probléma.Egyelőre nem találtam rá értelmes megoldást,vagy nincs is?
Az elvileg utolsó 504 van rajta. -
Amennyiben felfrissítem a messengert a legújabbra és nem tetszik, nem úgy működik, ahogy szeretném, le tudom törölni és feltelepíteni újra a jelenlegit? (60.0.0.24.70) Sajnos ebben egy csomó arckép nem jelenik meg, csak üres kocka, ezért gondoltam, hogy a frissebbel talán ez a hiba megszűnne.
-
Jarod1
veterán
másnál is bellasult b504 re frissítés után a teló?
-
ORCA58
addikt
válasz
hermanyi #14326 üzenetére
Sokat segíthetne a válaszadóknak, ha tudnák melyik szolgáltatóról van szó.
A Telekomnál tudtommal nem lassul be, ha elfogy, hanem egyszerűen nincs net.
Egyébként nem hinném, hogy a telefonnak bármi köze lenne a szolgáltató net beállításához.
Ha van SIM és ahhoz net akkor annak mennie kellene. A alap és külön vett net keret elméletileg nem különbözhet egymástól. Csak a felhasználható keret mennyisége változhat.
A szolgáltató, esetleg még a SIM lehet ludas szerintem. -
hermanyi
addikt
Urak a nejem P9 Lite ja miért nem hajlandó a kiegészítő net csomagot használni ? Van az előfizetésben 500MB majd amikor az elfogy belassul mint az atom . Pedig van kérve pluszba 2GB . Van a telefonban valami külön opció ahol ezt be kell állítani ?
Segítséget előre is köszönöm . -
Gabis
őstag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja frissítettem FF-el a telefont. Tegnap nyomni akartam neki egy fr-t de csak olyan leheőségek voltak, hogy a legfrissebb csomag letöltése és alaphelyzetbe állítás, újraindítás, leállítás. Pontosan nem emlékszem. Szóval nem volt se factory reset, se wipe cache. Ha megpróbáltam a leöltést, hibával elszállt. Itt is proxy-t kellett volna állítani? Végülis rendszer alól az alapra állítás sikerült, csak érdekelne, hogy hogyan tudnék újra wipe cache-t partícionálni újra? -
313313
addikt
Mi a legfrissebb szoftver, magyar dual független készülékre?
-
hefike
tag
Van olyan telefonon,vagy vmi alkalmazás,hogy autós mód?elég szar tartóban feloldani ujlenyomattal....pl.
-
A youtube folyamatosan küldözget értesítéseket. Az értesítéskezelőben nyoma sincs. Hogyan tudnám kigyomlálni?
Köszönöm!
-
crisy
csendes tag
Ne sírjatok, én Telenoros vagyok, még 7.0-ám sincs, és nem is lesz, ha rájuk várom
-
Jarod1
veterán
No megjött a b504 b502 re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest