- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mookica
tag
Több alkalommal állítottam már alaphelyzetbe a beállításokat. Elég gáz, mert aztán mindent kezdhetek az elejéről beállítani meg telepíteni. Még eddig nem jöttem rá mi okozhatja azt a problémát, hogy ha megnyitom alul a minialkalmazásokat, rányomok mondjuk az órára ami kínál pl. 5 féle widgetet, de nem tudok közöttük válogatni, mert mindig bezárul. És ez nem csak az órára vonatkozik, hanem az összes minialkalmazásra ami megjelenik alul és amelyiknél van többféle választási lehetőség. Ha ez a hiba előjön, akkor ezzel együtt van még egy látványos hiba, hogy ha megnyitom a beállításokban az alkalmazás listát, akkor az alkalmazások ikonjai egy picit ugrálnak, szóval úgy mintha görgetni akarnám, de hozzá sem érek a kijelzőhöz. Készítettem már biztonsági mentést is arról az állapotról amikor még minden rendben van, de érdekes módon a visszaállítás után sem szűnik meg a hiba. Nem tudom mit kezdjek ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest