Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jano_77 #2459 üzenetére
Eláruljak valamit? OP6-nál most kb 3-4 hónapig semmilyen stabil frissítés nem jött. Most a bemutató előtt kiizzadtak egy totál haszontalan frissítést. Ez az idei teljesítményük.
Na ehhez mit szólsz?
Itt most nem mással van a gond csak az, hogy pár nap eltéréssel kapjuk meg egymáshoz képest a frissítéseket. Nyilván a fórumlakók türelmetlenebbek az átlag felhasználónál, ezért is adunk hangot ennek, de ettől még nem lesz rossz a telefon.
A másik dolog pedig az, hogy nem árnyalattal, hanem nagyságrendekkel jobb képet készít a P30 Pro. -
jano_77
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2454 üzenetére
"Az, hogy össze-vissza kapjuk a frissítéseket, nem más, mint a Huawei tökéletlensége."
Na hát lehet, hogy pont ez fogja elbillenteni a mérleg nyelvét ismét az OP7 Pro irányába, mert miért is válasszak egy olyan telefont, ami ugyan azt tudja - lehet, hogy árnyalattal jobb képeket - de a frissítés az elég instabil, ingatag lábon áll, ahogy nézem és olvasom.OP-nál ezzel sosem volt gondom.
-
hodostamas
addikt
válasz
realmadrid #2456 üzenetére
Igen, es utestol is ved, tesztelve. Ma megyek csereltetni.. Sajna nem segitett a hajszarito se.
-
realmadrid
aktív tag
Mindenki elégedett, akinek Clearplex védelem van a telóján? Ma rakatnám fel ugyanis. MM.
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2454 üzenetére
Ok, nem akarok okosabb lenni. Az eddigi tapasztalataimat írtam le
-
tibcsi0407
félisten
Ahol van Project Treble gyári támogatás, ott már nem működhet így, mivel a Vendor (szolgáltatói FW) külön partíción van és egymástól függetlenül frissül a rendszer és a szolgáltatói szarok. Android 8-tól kezdve minden új telefonon kötelező volt a támogatás gyártói oldalról.
Már nekem is jött az EMUI-tól független Telekom-os frissítés, de volt, hogy csak az EMUI frissült és a Telekom firmware maradt a régi.Még több info: [link]
Ezen nincs mit magyarázni tovább.Az, hogy össze-vissza kapjuk a frissítéseket, nem más, mint a Huawei tökéletlensége.
-
Renwick
őstag
Mondjuk abban továbbra sem látok sok rációt, hogy ugyanarra a készülékre a HiSuite-on keresztül lejön egy frissítés, OTA-n meg nem, de annyi baj legyen.
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2449 üzenetére
Ahogy írtam, semmi rendhagyó nincs benne.
Maradjunk annyiban, hogy minden más gyártónál akkor fordítva működik. Mindenhol arra panaszodnak, hogy hetes csúszásokkal kapják meg a szolgáltató által végre jóváhagyott frissítéseket.
-
Renwick
őstag
válasz
tibcsi0407 #2447 üzenetére
Bizony, telekomnál pl. szépen külön jönnek OTA-n az OEM által kiadott frissítések és carrier configuration update-ek.
-
485
aktív tag
Mate 20 pro vagy p30 pro? Döntésképtelen vagyok. Megéri az a plusz kb 60ezer?
Memória, méret, proci ugyanaz, kb kamera is.Mit gondoltok? Valaki váltott mate20pro-ról p30pro-ra?
-
Geri89
aktív tag
Itt akkor ez a rendhagyó eset van
Az enyém Telenoros vásárlás, és a frissítés első napján megkaptam a frissítést (még valamikor a múlt héten..).
Ixion77 fórumtárs, aki állítása szerint Bp-n a Huawei-nél vásárolta a készüléket, csak tegnap előtt kapta meg a frissítést (ide írta be 13-án).. Szóval szerintem ez nem ettől függ ennél a készüléknél..Az én szolgáltatós telóm előbb kapott frissítést, mint a hivatalos, Huawei-től származóEnnél a telefonnál szerintem ugyan az a szoftver, nincs külön szolgáltatós..
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2445 üzenetére
Jó, ebből most egy szót se értek, de nehogy már a szolgáltatói frissítések előbb érkezzenek, mint a nem szolgáltatói készülékekre!
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2443 üzenetére
Na! Ez így nem teljesen igaz. Általában később (van, hogy hetekkel később) jön meg ugyanaz az update, mint a nem szolgáltatótól vásárolt készülékre. De volt már fordítva is, viszont az igen ritka, rendhagyó eset.
-
csubííí
senior tag
Frissítésnél mennyire hátrány
ha hátrány egyáltalánaz, hogy szolgáltatótól vásárolt és nem függetlenül? -
Aryon87
félisten
válasz
Azurooandrew #2433 üzenetére
Remelhetoleg a hetvegen mar teljesiteni tudom ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP szerverek áron alul
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest