Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinyo16689
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki a Huawei saját böngészőjét?
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
balintka
addikt
válasz Pinyo16689 #16701 üzenetére
Én a Samsung-ot használom.
-
őstag
válasz denes04 #16677 üzenetére
Igen sajnos a samunak több a fogyasztása, a párom örökölte a Mate 20 telefonomat 2 éves múlt már és még mindig hozza a jó akkumulátor időt, volt a P30 Prom az is tökéletes volt akkuba, most egy S21 Plust használok az nem tudja már azt a akku időt, de volt egy S10 Litem SD 855 az jobb volt akku időbe és még gyorsaságban is. Sajnos a samuk saját prociaji többet fogyasztanak és hozzánk nem jutnak el az SD procival szereltek.
-
őstag
válasz Zsoltg4s #16695 üzenetére
Átállítottam és úgy veszem észre hogy tényleg gyorsabb. Egy gondom van még vele, megszoktam hogy az ablakok egymáson vannak, jött egy frissítés és egymás mellett, alatt vannak a megnyitott ablakok, át lett állítva a flagsba és újra jött egy frissítés és most újra külön vannak az ablakok és nem is lehet vagy tudom átállítani ahogy nekem tetszene.
-
bontabela73
aktív tag
Szia!
A tapasztalatom az, hogy frissítés miatt a mobilnet nem szokott "elromlani". Tavaly ősszel volt egy biztonsági frissítés, amelyik az engedélyeken állított valamit. A hívásnaplóból nem lehetett elérni a rögzített hívásokt, eltűnt a lejátszás gomb. Egy engedélyt lellett újra megadni.
A gyári visszaállítás előtt érdemes a hálózati beállítások visszaállítását megpróbálni. Az gyakran megoldja a problémát.
Beállítások > Rendszer és frissítések > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása.Da pacem, Domine!
-
bontabela73
aktív tag
válasz Pinyo16689 #16701 üzenetére
Szia!
Régebben használtam, de visszaálltm a Chrome-ra. Telefonon nem nagyon szoktam böngészni, arra pedig teljesen jó a Chrome. A Huawei saját böngészőjéből hiányzik pár olyan funkció, amelyeket pl. a Chrome-nál gyakran használok. Ilyen a nyomtatás. Általában cikkeket szoktam elmenteni pdf-ként (nyomtatás pdf fájlba).
Próbáltam korábbi Huawei/Honor telefonjaimon más böngészőket is (Brave, Firefox), sw mindig visszatértem a Chrome-hoz.
Da pacem, Domine!
-
direwolf
őstag
Csak én használok Firefoxot minden eszközömön?
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Pinyo16689
senior tag
válasz bontabela73 #16709 üzenetére
Köszi! Én a Chrome-ot valamiért nem szeretem, sokáig használtam Microsoft Edge böngészőt (meg windows phone időkben szerettem meg, itt nagyon tuti volt) de mostanában mintha kicsit akadna, és ez zavar. A Huawei böngészőjét viszont nagyon szépen, röccenes nélkül teszi a dolgát.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
balintka
addikt
válasz Pinyo16689 #16711 üzenetére
Én szeretem, a Samsung telóimon is azt használom.
-
gthomma
senior tag
Sziasztok! Most szálltam fel a P30 Pro vonatra egy 8/256 verzióval, sem az usb-c -> jack adaptert, sem a Nova5T headsetét nem ismeri fel.
Mi a teendő ?[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
válasz Sztyepadzso #16719 üzenetére
Ez rendben van, a Huawei Nova5T gyári fülesét miért nem? PC felismeri, a töltőkábelért sírt hogy nem eredeti nincs gyors töltés, egy Samsung usb kábellel van.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz gthomma #16720 üzenetére
A töltőkábel a P30 Pro 40W-os gyorstöltéséhez kell, az csak annak a gyári töltőkábelével és gyári töltőjével megy(vagy gyorsabb, pl. 65W-os, újabb Huawei töltő + kábel párossal - ez csak következtetés, de szeritnem 95%. De lehet, hogy kapni 3rd party terméket is erre). A Samsung kábellel nem fog menni.
Én alig használom a gyári fülest, így amikor 1,5 év után először bedugtam, akkor szoftvert frissített. A fülesen... Lehet, h valahol itt vana bibi
-
gthomma
senior tag
válasz Sztyepadzso #16721 üzenetére
Samsung kábellel írja hogy "Szupertöltés" a gyárival szívózik
Minden adott hozzá a srác akitől vettem, csak füles nem volt a dobozban, a telefon patika állapotban van, mikrókarc mentes.[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
-
gthomma
senior tag
válasz Sztyepadzso #16723 üzenetére
Megsérülhetett a telefon usb portja? Nem látok külsérelmi nyomot.
-
gthomma
senior tag
Hódmezővásárhelyi vagyok
-
tag
Sziasztok. Az miért van hogy a híváslistában eltűnt az a lehetőség hogy rögzített hívást ott meg tudom nyitni, Csak a hangrögzítő alkalmazason keresztül tudom megnézni a hívásokat....
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
Lacccca87
addikt
https://prohardver.hu/hir/feloldotta_korlatozas_usa_xiaomi.html
Vajon van esély a Huawei-re is ezek után?
-
bontabela73
aktív tag
-
tag
válasz bontabela73 #16734 üzenetére
Köszönöm mester
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy olyan kérdés merült fel, hogy Huawei P30 PRO készülék tudja-e úgy a kijelző tartalmát kivetíteni TV készülékre, hogy a TV-vel egy USB Type-C- HDMI kábellel van összekötve?
Köszi előre is -
xcsabo
senior tag
A sima P30 fórumon frissítésről írtak. Gondolom mi is várhatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz bacsis #16742 üzenetére
Igen, tudja. 1080p-ben megy ki a kép, és a desktop mód eszméletlen jól működik.
Én vettem hozzá egy ilyen átalakítót. USB bill+egérrel már szinte PC élmény.@Laccca87: BT-n nem megy a kivetítés, ahhoz kevés a sávszél. WiFi-n meg borzalmas a késleltetés.
-
bacsis
Közösségépítő
Fasza, köszi az infót
-
pontyos
senior tag
Hello, akkor én is kérdezném, hogy van app a fotók tv re való kidobására? Régebbi Nokia-n volt valami drug n drop progi, de nem emlékszem pontosan, hogy hogyan működött.
Samsung 65 Q90T televízióval biztos össze lehet hozni.
köszi -
direwolf
őstag
válasz pontyos #16745 üzenetére
Próbáltam többet is, de mind elqrja a színeket (legalábbis Samsung TV-re kirakva)
Arra jutottam, hogy inkább megfordítom a dolgot. A DLNAServer appal megosztom a képek könyvtárat a mobilon, így az azonos WiFi hálón lógó kliensek (pl. TV) látják, mint forrást. Ezzel normális színeket ad vissza a TV.Megjegyzem a Samsung telókon a galéria app gombnyomásra kirakja a képet Samsung TV-re, és a színek is jók. Gondolom ez megint egy Samsung beltenyésztett buzulás, hogy csak a saját eszközeikkel legyen tökéletes a dolog
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
A Leica szakít a Huawei-el és szerződést köt a Xiaomi-val gizchina
¯\_(ツ)_/¯
-
balintka
addikt
válasz Zsoleszhun #16747 üzenetére
Akkor emiatt lenne már a P50-ben a Sony kamera. Gondoltam ez áll mögötte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Trek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest