- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
Szia!
H20 pro kijelzőben tényleg más...
Kinek mit bír a szeme. A kamerával mi volt a gondod, szerintem ott van az 1.4 es fő lencse. Képeim fent vannak, minden gyári beállításu.. 😎 Én nagyon elégedett vagyok. De természetesen te tudod, ez csak egy vélemény! P30 is szuper telefon. -
killertibi
tag
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, már rendelek is!
Ez viszont egy parttalan vita. Szerintem mindkettőtöknek igaza van. Nekem pl a tok ebay-es 900ft-ért, és baromi jó minőségű, eszembe se jutna drágábbat venni. De pl fólia is nekem annyira kell, hogy a zsebemben ne karcolja össze a kulcs... Erre jó a 200ft-os, nekem csak annyi a bajom, hogy amiket próbáltam, nem tapad fel rendesen. Ettől függetlenül van akinek ennél komolyabb igénybevételhez kell tok és fólia is, az válasszon megbízható forrásból, ellenőrzött minőséget, aminek nyilván ára is van. -
GSPLR
senior tag
-
GSPLR
senior tag
Nem kell szart ajánlani, nem degradáltam csupán leírtam hogy az általad ajánlott egész egyszerűen szar, rossz minőség. Ne vezess meg embereket olcsó bóvlikkal, inkább mutass normális alternatívát. Tudod ha valaki kihozott/megvett egy ilyen készüléket akkor ne sajnáljon plusz 5-10 ezret kiadni megfelelő védelemre. A kérdésemet továbbra is fenntartom, 500ft?!
Ne legyünk fillérbaszók...
-
Nikkelbóha
csendes tag
-
Nekem egy elvárásom van csak: ne csússzon. Most is csak azért van a telón egy nagyon vékony szilikon tok, hogy könnyebb legyen kézben tartani. Eddig egy telefonomat sem ejtettem le, szóval a tok nem azért van rajta, hogy az esetleges törést megakadályozza, csupán csak csúszásgátló
-
7Heads Drago
veterán
-
-
Quqesz
nagyúr
A frissítések 2 dolgot szoktak hozni :
1.android/google biztonsági javítás(főleg ha vmit elbahnak), sztem emlékszünk még pár sebezhetőségre
2.új funkciók, pl amit most páran várunk a témázható AOD. De volt mikor kamera funkció vagy vmi más került bele.
Szóval van értelme a frissítésnek.bkenese01
Üdv a klubban
Ahogy Lami66 írta 19.5:9 arányú, ami szélesvásznúbb a 16:9-nél, ezért lehet furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged