- Ingyen kellene, de tegnapra
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeeak
csendes tag
Az előbb frissítette magát a Hisuite 9.1-es verzióra, azóta nem hajlandó megtalálni a telefont. Neten böngésze van, ahol azt írják, hogy akkor is előfordulhat, ha a telefon emui verziója régi. Ilyen van?
-
xcsabo
senior tag
Vírust hogy lehet megtalalni? Valami fura appot telepítettem.
-
Ceree
senior tag
-
xcsabo
senior tag
válasz Macilaci457 #13792 üzenetére
3x jeleztem nekik. Mindig az újdonság erejével hatott. Szóval kár a gőzért sajna.
-
Macilaci457
őstag
UPDATE:
Bátorkodtam megkérdezni a supportot, hogy tudtak-e a képstabilizálási problémáról az én bejelentésem előtt, és azt a választ kaptam, hogy még nem hallottak róla.
Ezért szeretnélek kérni titeket, hogy Ti is írjatok egy levelet a Huaweinek, minél többen jelzik, annál valószínűbb, hogy a hiba létezik (írjatok sorozatszámot is). Valószínűleg mindenkinek azt fogják írni, hogy csináljon gyári visszaállítást.
Én meg is fogom csinálni már csak azért is, hogy visszajelezzek. A gond az, hogy ha erre a "drasztikus" kérésre aztán nem reagál senki, akkor is úgy tűnhet, hogy javasolták, és azóta nem szóltak vissza, tehát valószínűleg egyedi problémáról volt szó. Perig nagyon úgy néz ki, hogy nem. -
Macilaci457
őstag
Köszönöm a válaszokat. Azért mégiscsak jó lenne, ha nem kaszálná el a Huawei a videó funkciót.
-
xcsabo
senior tag
válasz Macilaci457 #13788 üzenetére
Ugyanezt irták nekem is. Sablon duma. Én videóra a playből töltött egyeb appokat használom.
-
BBS
tag
válasz Macilaci457 #13788 üzenetére
Használj másik szoftvert pl. a manual cam-ot (Lenses Inc.). Ott működik a stabilizátor. Igaz fizetős de volt rá akció akkor ingyen vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Macilaci457
őstag
A stabilizátor hibát 1080p30-ban és 720p-ben jelezte valaki innen a Huawei-nek?
Csak nemrég tudtam meg, hogy ezért remegnek a videóim. XDA-n már áprilisban írtak róla. Én ma írtam a Huaweinek, válaszoltak is, hogy csináljak factory resetet, hogy a telefonom optimálisan működjön... de nem láttam a fényt, ami azt jelezte volna, hogy az tényleg megoldja. Inkább csak le akartak rázni szerintem. Tudnak róla egyáltalán? -
Edy92
tag
hello!
eltünt az a gyári app amivel meg tudtam úgy nyitni egy játékot, hogy be legyen kapcsolva a teljesítmény mód benne...ezt hol találom? factory reset után történt..
-
xcsabo
senior tag
Szerintetek az lehetséges, hogy mondjuk most a 9 helyett visszarakom a 8-ast Hicare-rel, utána ha felajánlja (fel fogja?) felrakom a 9.1-et. És ha nem jön be visszarakom a 8-ast. Mert ugye csak főverzióváltás után engedi visszarakni az előzőt. Ha a 9-re raknám a 9.1-et akkor buknám a 8-ast. Persze maradhat a 9.1 is, de akkor vagy jön vagy nem javítás a kamera hibára..... és ugye legtöbbünk a fényképező miatt vette ezt a telefont. Sajna ekkora méretben nincs jó alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Erdész85
csendes tag
Találkoztatok már a képen látható hibával?
Látszólag minden működik, mobilhálózati fajták és a wifi között normálisan lépked. Fel sem tűnik, hogy nem lehet hívást fogadni és indítani mind addig, még rám nem írnak messenger-en vagy email-ben, mivel mobil internet / otthoni internet gond nélkül megy a telefonon. -
Tressy
senior tag
Tudja valaki hogy miért dupláz a swiftkey internet cim beirásakor? valami.hu ból valami.hhu szokott előjönni feleslegesen, eléggé bosszantó tud lenni.
-
xcsabo
senior tag
Jött már valakinek 9.1?
-
őstag
válasz Peathee #13754 üzenetére
Amikor megvettem a p30-at én honor 8-ból nem tudtam phone cloneal átköltözni. Úgy oldottam meg, h elindítottam a telefont, google fiókot felvettem, lefrissült minden alkalmazás play áruházból, utána jó volt a phone clone is.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Peathee
senior tag
Én szűk két év után váltottam P30-ra. Sokat olvastam a fórumot, keveset írtam. De köszi az ötleteket segítséget.
A P10-est eladom.
Most épp a Phone clonnal küzdök, az istennek se akarják megismerni egymást... -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
128GB-os memória kártya van a telóba, de kevés Telóra nem akarok menteni képet. 256osat kezel, azt olvastam, esetleg 512eset is?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
xcsabo
senior tag
Kapott valaki mostanság frissítést?
-
Mucsi14
tag
válasz Peathee #13746 üzenetére
Nem ,nem az Androidauto Mirrorlink csak azért írtam hogy autós mert létezik tükrözés tvre is és az megint más.
Android telefon tudtommal 2 féle képpen csatlakozhat usb-n az autó fejegységéhez
1 Anrdoidauto
2 Mirrorlink
Nekem a 2-es kéne ,de nem tölti le a hitelesítő fáljt valamiért.Az Andoriauto nekm is működik
[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
Csináltam backup-ot és a locus map telepített alkalmazásom nincs benne. Áprilisi backup még mentette. Lehet a bojkott miatt?
-
Mucsi14
tag
Autós Mirrorlink müködik valakinek ?
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz CJ4567 #13741 üzenetére
Próbáld ki, hogy nem gesture-el aktiválod az osztott képernyőt, hanem a task-váltóból valamelyik alkalmazás előnézeti ("kártya") képe fölött jobb oldalt lévő két kis téglalapot tartalmazó ikonra kattintva.
Előbbi esetben nálam sincs gond, de utóbbinál az osztott képernyőből kilépve soha többet (csak újraindítás után) nem jelennek meg a "kártyák". -
<Adamsky>
nagyúr
válasz CJ4567 #13734 üzenetére
Működni működik ... 1x ... de utána a task-váltóban nem jelennek meg a "kártyák". Mivel ritkán használom ezt a funkciót, nem is nekem tűnt fel, hogy hibás, hanem egy másik tulajnak itt a fórumban. Akkor néztem meg én is, és a fentieket tapasztaltam. Te gesture-el aktiválod, vagy a task-váltóban rányomsz a kártya jobb felső sarkában lévő ikonra? Nálam a gesture ki van kapcsolva, így utóbbi módszert használom.
-
xcsabo
senior tag
Valaki fr után rakott már vissza backup-ot? Az összes app szokott működni? Itt leginkább a bankos appokra gondolok. Azokat nem egyszerű újra regisztrálni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz oroszkrisz #13731 üzenetére
Én arra tippelek, hogy most már csak a 9.1-es Emui fog jönni valamikor augusztusban. A ne zavarj engem is tréfált már meg egyszer. Konkrétan megcsörrent úgy a telefon, hogy nem kellett volna neki. Persze után nem sikerült reprodukálni a dolgot.
Ja, adb ... elvileg nem kell hozzá semmilyen spec. üzemmódban indítani a telefont. Kell vm. ADB és úgymond "röptében" mehet a dolog (az XDA-n több cikk is foglalkozik a témával.
"... kepkereső alkalmazás ... " - ez mi ez, hol van? Lehet azért nem futottam bele, mert se launcher-ből se képnézegetőből se fájlkezelőből nem a gyárit használom?
[ Szerkesztve ]
-
cseryz
tag
válasz oroszkrisz #13729 üzenetére
És a hívásrögzítés is tökéletes a fentebb leírt módon. Hivószámmal, idővel, ahogy kell.
-
CJ4567
nagyúr
-
oroszkrisz
tag
válasz glehel #13724 üzenetére
Tudnál nekem segíteni, hogy ha az adb-ről csak némi fogalmam van, akkor honnan tudom ezt legegyszerűbben kivitelezni? Kicsit utána keresve már talán próbálkoztam vele, mintha lenne több verziója is. Csak ADB feltelepít pc-re és utána telefon csatlakoztat és parancs kiad? Vagy van speciális mód amiben a telefonnak lenni kell? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
oroszkrisz
tag
válasz <Adamsky> #13723 üzenetére
Gondoltam kipróbálom milyen, mielőtt engedek a 9-es update-nek idén harmadszor, és 8-on próbáltam, bár végülis belefér, 2 napja csak FR-belak mókát játszom. Az ACR nagyaszerűen működik oreon, de mivel ugye a google belenyúlt az apiba, rohadtul nem hallani a másik felet 9alatt.
Az update ignorálására találtam egy leírást egy kedves társunk tolmácsolásában, de sajnos hiába követtem...először a google fiók maradt fenn, és a system update app is frissítette magát annak ellenére, hogy a playben ki van kapcsolva az auto update, aztán a második alkalommal rájöttem, hogy a fejlesztői lehetőségekben is ki kell kapcsolni az auto system update-et, mert azt veszi alapul. Most a harmadik alkalommal pedig a fenti szituáció játszódott le. Visszakapcsolja magát...az eszem megáll...azt nem értem, hogy ha van egy opció, ami benne van a telóban, akkor miért kell még egy helyen eldugni valahol egy opciót, ami felülírja a hatását, azt végképp nem hogy hogy a francba bírál felül engem a teló?A Pie-ban a következő dolgok zavarnak:
-nem működik a ne zavarj funckió(korábban leírtam),
-a kamera app megváltozott(kivették belőle a szűk rekesz effektet, amit nagyon szeretek), -megjelent ez az egészen fura és szerintem abszolút nem indokolt a készülékbe mindenhová gyorsgombra tenni, ez a scan funckió, ami azonnal a neten keres dolgokat, amit lát...nem tudom mi a neve, de hogy ezt a kamera appba beépítsék, és a főképernyőn is ott van, pedig nekem aztán semmi szükségem rá...és akkor még hozzájön
-a hívásrögzítés hiánya, ez nekem pont elég, hogy számomra fontos funkciók hiánya miatt egy olyan telóra váltsak, ami ezeket legalább tudja...tény, hogy eddig se volt nagy a választék, 5 colos méretű telók közül. Lehet visszatérek Samsungra, bár borzalmas az ügyfélszolgálatuk és a garanciájuk sz****t sem ér, rengeteg bajom volt azokkal a telókkal is, most s10 talán már kinőtte a nyavalyákat, és van belőle apró verzió... -
glehel
senior tag
válasz oroszkrisz #13722 üzenetére
próbál meg ezt adb-n kersztül, mást nem tudok javasolni nem próbáltam de elvileg működik, én volt hogy simán amikor volt root jogosultságom kitöröltem az appot és semmi hiba nem volt.ide nem kell root jogosultság sem:
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.huawei.android.hwouc
ez eltávolítja a rendszer frissitő appot.
ha vissza szeretnéd állítani
adb shell pm install-existing com.huawei.android.hwouc
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz oroszkrisz #13722 üzenetére
Ez a callrecorder-es apk szerintem csak 9-es alatt működik. Oreo alá nem láttam ilyen megoldást. Ott mondjuk mintha a 3rd party felvevő jobban működött volna. Pie alatt nekem is az tűnt fel, hogy a túloldal nagyon halk. Ennek - az általam használt alkalmazásnál legalábbis - az volt az oka, hogy a felvételre hatással volt a (telefon)beszélgetési hangerő. És mivel én nem "bömböltetem" (pont annyira veszem fel a hangerőt, hogy én halljam), ezért csöndes környezetben a felvételt követően a beszélgető partnerből a visszajátszás alaklmával semmit alig lehetett hallani.
Az update kikapcsolásában nem tudok segíteni. Én sose próbáltam deaktiválni, de a neten elég sok leírásba belefutottam már. Szerintem itt a topic-ban is van működő módszer. Egyébként mi zavar annyira a Pie-ba (csak két dolgot mondj)?
-
oroszkrisz
tag
válasz <Adamsky> #13720 üzenetére
Csináltam egy mentést a korábbi verzióról, az még tudná az azonosítást is ...de sz**t se hallani a másik félből. Audio szoftverrel lehet valamit kihámozni, de így használhatatlan. A Recorder 8-ason is működik? Mert nekem konkrétan hazavágta a tárcsázó beállítások menüjét, meg se nyílik.
[ Szerkesztve ]
-
oroszkrisz
tag
Kedves P10 társak! Valaki tudna rajtam segíteni. Most kb úgy felk***ta a Huawei az agyam, hogy ha ezt a problémát nem lehet megoldani komolyan megválok a P10-től, és soha többet Huawei. Nekem bejött az Oreo, azzal kaptam a telót, a 7-est nem volt alkalmam kipróbálni, viszont a 9-es Android számomra egyáltalán nem jött be. Ha muszáj használnom ezt a f***st akkor ilyen dühös leszek mint most. Tehát... 3-szor csináltam eddig factory resetet, de sehogy nem tudom elérni, hogy ne kapjam meg automatikusan a 9-es frissítést. A legutóbbi alkalmommal már nagyon figyeltem, kikapcsoltam az auto rendszerfrissítést, és beállítottam a fejlesztői módot, hogy ott is kikapcsolhassam , a playben eleve ki van kapcsolva az auto refresh. Így is visszakapcsolta a teló az automata rendszerfrissítést [kép] hiába kapcdotam ki még offline állapotban és már megint azzal b***gat, hogy frissítsek, amit nem tudok ugye kilőni, leallitani. Igen, elfogadtam az elején, hogy elfogadom a rendszer frissítéseket, de... Áhhh.. Le lehet ezt root nélkül, garancia megtartásával megoldani valahogy? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz oroszkrisz #13718 üzenetére
Hali!
Nekem kicsit "kalandosabban", ill. másképp került fel a sokat említett apk, de xcsabo hozzászólásában benne van minden (nálam is ugyanez van fenn). Gondolom az ACR a hívót sem tudja beazonosítani (ahogy a többi hivatalos hangfelvevő, hála az új Google policy-bak)
-
Turcy086
tag
Sziasztok!
Használja valaki P10-et Digis kártyával? Egyszerüen nem találom a VoWIFI funkciót. Visszaolvastam, többen is írtátok, hogy frissítéssel lejött, de nekem akkor sincs ott. Legutolsó 9.0.1-es van fent. -
Atek000
csendes tag
válasz cseryz #13709 üzenetére
Nem tudom, mi lehet nálad a baj, de nekem észrevehetően jobb a videó ezzel az alkalmazással. Elöttem írta valaki, hogy ha a gyári alkalmazást beállítod 1080p/60 -ra, akkor van ois, kipróbáltam és működik, neked is megérne egy tesztet.
Huawei p10 Dazzling Blue / Lenovo MiiX 510
-
Hory84
tag
Elvileg augusztus vége felé jön a 9.1
-
senkyse
csendes tag
Sziasztok! Sajnos nekem is előjött ez a OIS -al kapcsolatos probléma ez az android 8 alatt nem volt tapasztalható. Valahogy rá lehet varázsolni az oreo kamera szoftverét a 9 -es androidra?
-
xcsabo
senior tag
Felrakta 2 gcam-et próbának és ezekkel működött a ois. Szóval a pie fényképező app a ludas ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest