Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
A témaindító tesztben benne is van:
"a Huawei megpróbálkozik egy hibrid megoldással. Balra fordítva a phabletet a beszélgetési hangszóró sugározza a bal csatorna jelét, az USB port melletti rács pedig a jobbat, lényegesen erélyesebben és tisztábban. Álló helyzetben a beszélgetési hangszóró inkább a magas, az alsó pedig a közép és mélyebb tartományokra gyúr rá, összességében igen erélyes hangzást biztosítva. A kombináció közép- és magas tartományban szól szépen, mélyekből nincs meg a BoomSound szintje, a zúzósabb hangszerek pedig már zörejesebbek, nem árt a hangerőt ilyenkor a maximumról lejjebb venni a korrekt minőségért." -
MrPetya19
addikt
Az értesítési sáv dolgot komolyan gondolták?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
MrPetya19
addikt
válasz DarkStalker7 #803 üzenetére
Ezt a szám dolgot, hogy nem tudták észrevenni?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
DarkStalker7
csendes tag
válasz MrPetya19 #804 üzenetére
nem is hiba lenne ez, hanem az ő saját fejlesztésük, de mivel a sajtónak korábban kezébe jutott a telefon, így meghallgatták a véleményeket, és úgymond visszarakják a régi dolgot hamarosan le lehet tölteni, az biztos, lehet még karácsony előtt, addig ezzel kell beérnünk
-
thebear007
aktív tag
válasz SzaZso007 #793 üzenetére
Benne van a B20, vidéken is gyors vele a net. Mit baj az értesítési sávban?Milyen számok?
Jaaa. Engem nem zavar. De hol tudom kikapcsolni a rezgést amikor gépelek?[ Szerkesztve ]
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
utomi
senior tag
A Lockscreennel nem akarnak valamit kezdeni? Komolyan minden része rendben van a telefonnak és szoftveresen is nagyon tetszik de ez a Lockscreen így eléggé vérszegény. Mármint egyrészt nem lehet interakcióba lépni az értesítésekkel a zene lejátszók közöl meg van ami meg sem jelenik itt. Pl. Apple Music. Pedig engedélyeztem a lockscreenen való megjelenést is. Vagy van valakinek valami stockhoz közeli LockScreen Appja?
Amúgy minden ok csak ez az egy dolog zavar. (Nem mintha nem tudtam volna a Mate 8 után de reméltem hátha az EMUI 5 itt is előrébb lépett!) -
SzaZso007
tag
válasz thebear007 #807 üzenetére
Félre értettél. A 128 GB-os verzió felől érdeklődött. Ahol azt eddig láttam, ott nem volt feltüntetve az adatlapon. Az európai piacra szánt 64 GB-os modellekben aktiválva van. Később talán lesz itt is hiper mega szuper tárhelyes verzsön is...
-
lacus83
senior tag
Kérem alásan.
Pár észrevétel
Aksi egész jó,ahoz képest is hogy ekkora hardvert hajt.Persze a sok energia felhasználós fricsőr is segítheti az üzemidőt,minden esetre kellemes meglepetés.
Ips panel egész jó, annak aki minden nap otthon is Ips monitor előtt ül (HP grafikus) az tudja is mit lát.
Asszonynak Amoledes S6 Edge van, és ahoz képest sem rossz ez a panel.
Hardver pörög,szerintem nem rosszabb mint egy Snapdragon.
Emui jó, egyszerű és átlátható.
Ujlenyomat 10/10 azonositáskor. De görgetni és skrollozni nem lehet vele.Ez erősen hiányzik,főleg egy ilyen kaliberű telefonnál.
Képnézegetőben sem nagyon pontos a váltás,legördülő eszközmenünél sem aakr nagyon működni.
Gpu eleg jó,habár én Sony Zről jöttem (2,5 év) akkor annak a gpuja és hardvere már mostanában nem volt elég játékra.A mérettől féltem,de gyorsan ráállt a kezem,így semmi para.Persze legtöbb esetben kell a 2 kezes fogás.
A Harman BT hangszóró ingyen tökéletes,de akár én pénzt is adtam volna érte.De itt úgyszint ennyi pénzért ilyen márkától nem is vár el kevesebbet az ember.
A gyári füles viszont ratyi,az kell másik.
Az ajándék tok kb addig jó amíg nem jön meg a másik.
Üvegfólia még nem nagyon van,amire azt mondanám meg is éri az árát,De kell akárcsak a tok.
Hiába masszív,és jó összeszerelési érzést ad,kell védeni.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Trotter66
tag
Helló mindenkinek. Birtokba vettem egy Mate 9-et. Honor 6 után váltottam, ami hűségesen kiszolgált 2 éven keresztül. Ennek tudatában bizalmat szavaztam a Huaweinek. Egyelőre a belakás fázisában vagyok. Maga a készülék jó vasnak tűnik, indul a tartós teszt.
-
Sword
őstag
Akkor én is, röviden:
akksi jónak tűnik, amint végre befejezi a google naptár frissítését, iszonyat mennyiségű akksit zabál le.
BT-n keresztüli zene gáz, jó lenne egy EMUI szinten dolgozó EQ vagy valami, ami kicsit segít neki. Vezetéken keresztüli zene jó, de messze nem DAC feeling.
Kijelző szép, jó, az automatikus fényerőállítás nekem pár fogokozattal sötétebb, mint az ízlésem.
Ujjlenyomat szintén pontos, gyors, tökéletes, nagy kár, hogy mindig kézbe kell fogni hozzá a telefont, asztalról fel kell venni.
EMUI... rény gyenge, nagyon kevés beállítási lehetőség, lock screen 0, testreszabhatóság szintén (Asus ZENUI-ról jöttem, ahhoz képest). Persze az is lehet, hogy láma vagyok és képtelen vagyok megtalálni, hogy a notification hang erejét hogy tudom külön beállítani, ne ugyanaz legyen, mint a csengőhang ereje, vagy éppen a notification bar transparent értékét szeretném sötétebbre, mert ha világos a háttér nem látszik lópikula sem.
De imádnám, ha meglenne, hogy hol tudom a memóriában tartani a programokat.
Élő háttérkép reseteli le magát néha, visszaáll vmi "gyári" szerűre, kinlódhatok, mire beállítom, pláne úgy, hogy gördüljön is mögötte.
Launcher problémák miatt erősen gondolkodom egy Nova-n.A telefon mérete fenomenális. 5.5 col méretű telefon 5.9 col képernyővel. Kidolgozás minősége nagyon jó. A gyári fülest ki sem csomagoltam, mint ahogy tettem az összes eddigi telómnál
go + playről már leírtam párszor, nekem (90 ezerért?) csalódás, zeneileg nem hozza a "kistesó" szintjét - Onyx Studio 2 -, ami kétharmad árban van.
T: független, dual, nincs nyúlkapiszka, egy-két tilinkózós T-s cucc belecsempészve vagy indulóhang, logó stb. Semmi. Nagy pirospont a T-nek, a hangszóró miatt is.
Fényképezőről még nem szóltam egy szót sem, nem nagyon használtam, pedig elsődleges oka volt a váltásnak (Asus Zenfone 2 sajnos nagyno gyenge volt e téren), várom az új FW-t, akkor kezdem "belakni".
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Go + play mini teszt part 2
Rátettem egy ipad minire is. Egymáshoz képest beállítottam a megfelelő hangerőt és úgy hallom,hogy a go play erősebben szól, sokkal több benne a magas, a mélyekben viszont valóban lemaradása van az Onyx 2-höz képest. Földre letéve, ahol igazán jól érzni magát az Onyx, mégjobban kijön ez a különbség.Hevenyészett konklúzió: 50 ezret minden további nélkül megér a hangszóró, 90 ezret semmiképpen nem.
Párban is kipróbálnám, de nem hiszem, hogy veszek mégegyet. Esetleg próbáljátok ki, ha van olyan ismerősötök, aki szintén vett a T-nél telót.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
félisten
Mai bug: alkalmazasonkent változik a fényerő. Atkapcsolok Slack-re, kisul a szemem. Vissza Chrome-ra, alig látom a fehér hátteret.
while (!sleep) sheep++;
-
törölt tag
válasz tal-garius #821 üzenetére
Előrendelés? Már rég vége. Már csak rendesen lehet megvenni, hangfal nélkül. Viszont elfogyott a készletük, így várni kell egy újabb adag telefonra. Bár azt nem tudom, hogy megrendelni miért nem tudod.
-
utomi
senior tag
De imádnám, ha meglenne, hogy hol tudom a memóriában tartani a programokat.
Taskváltóban az a kis lakatocska arra szolgál. Minden egyes program képén ott van a felső sarokban. Használd.
go + playről már leírtam párszor, nekem (90 ezerért?) csalódás, zeneileg nem hozza a "kistesó" szintjét - Onyx Studio 2 -, ami kétharmad árban van.
Leírtad már sokszor, hogy neked kevés a mély pedig szerintem meg még kicsit sok is. Konkrétan egy jó hangfal soha sem csak a basszus túltolásáról szól mert akkor l@fasz se jön át a középből meg a magasból. Ettől még szólhat szebben az Onyx Studio 2 nem tudom mert olyanom nincs de az eddigi JBL és H/K hangfalaimhoz képest ez szól a legszebben.
-
ToXeN
tag
Be lehet valahol állítani, hogy a hívás végén pittyegjen, mint minden valamire való telefon? Előbb megszakadt egy hívásom én meg beszéltem magamban mint egy bolond.
"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
soko70
aktív tag
Már két napja használom, és most vettem észre hogy van olyan funkciója, hogy lehet váltani az alkalmazások kint a kezdőképernyőn legyen vagy külön alkalmazás gombbal jelenjen meg alul középen, és ott találjuk meg a progikat. A Kezdőképernyő stílusa beállításnál. Szerintem frankó, végre nem lesz annyi minden kint. Ez a funkció volt más Huawei-nél is? Samsungnál ugye ez alap.
-
törölt tag
Huaweinél, hogy működik a root és a recovery? Garivesztéd nélkül fel lehet tenni egy ViperFX-et?
-
DarkStalker7
csendes tag
amióta hazaértem, nem tettem le iszonyatosan jó, nem volt ilyen jó telefonom egy ideje. a hk go+play meg iszonyatosan jó hangzású, nem értem miért akarjátok eladni sokan
-
Bilux
veterán
válasz DarkStalker7 #833 üzenetére
én sem adom el és a mély sem kevés...főleg egy ekkora hangszóróhoz képest
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Sword
őstag
Valamiért folyamatosan szinkronizál a google calendar, de egy perce sem hagyja abba, Van tippetek mi lehet?
Accountot jó lenne nem eltávolítani, mert az egész teló rá van téve. Sync-et próbáltam kikapcsolni, majd vissza.
Lehet, hogy előző telónál is csinálta, csak nem látszott ilyen jól, hogy mi eszi az akksit?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Nfsman20
tag
Helló!
Igazából sajnos nem tudok segíteni, de nekem is csinálta egyszer az előző telómon egy hardreset után (amikor újra belaktam). Valami beakadhat nála, de már nem rémlik mit kapcsolgattam, hogy helyrejött. Mindenképp a szinkronizálás környékén kellett valamit frissíteni... talán leválasztottam a fiókot teljesen és újra beállítottam. Próbálkozz. :S
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Nfsman20
tag
Azoknak, akiknek így elsőre csalódás a hangszóró egy régebbi, gyakran használt típushoz képest, csak zárójelben mondom, hogy ez új, természetes, hogy nem szól maximálisan tisztán. Lehet nincsenek tisztában a dologgal, de kell a hangszóróknak (típustól függően több-kevesebb idő) bejáratás. Elég sokat képes változni a hangminőség pár hét-hónap aktív használat után.
[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Nfsman20
tag
Ezt a bejáratási módszert én sem tartom életszerűnek, nem is azért linkeltem, de vettem már 1-2 hangfalat, volt, amelyik meglepően sokat javult.
De hogy jön ide a szar? Azért ez elég messze áll egy szar kategóriától, nem?"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Sword
őstag
Ha valami szar volt, az a Samsung (talán Note 4-hez) adott ajándék Samsung box BT hangszóró
50 rongyért árulták anno, kb. 15 cm-es hasábka. Ahhoz képest a go play egy sportcsarnok hangosításThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
soko70
aktív tag
Az ujjlenyomat olvasó teljesen vizes újjal is mükszik nálam. Nagyon jó
-
SzaZso007
tag
No kedveskéim!
XPRO féle üveg kipróbálva, nem jó! Eleve nem ér ki a szélekig, - picit kisebb, mint a gyári fólia, - viszont legalább nem tapad rendesen a széle, körben kb. 2-3 mm-es sávban.
Éljen a hajlított üveg feltalálója - amíg agyon nem csapom... -
mjani1172
addikt
Érdekelne File kezelő ami ftp-t is kezel, ki mit használ, esetleg hívásrögzítő is jó lenne, amit eddig használtam az itt nem megy.
-
Tamás34
senior tag
válasz SzaZso007 #847 üzenetére
Én se csípem a hajlított üveget, nagyon nem!!!! Viszont úgy veszem észre, hogy egyre több gyártó kezdi el használni ezt a " divatot " a felső kategóriás telefonjaiknál, na meg az új lenyomat gyűjtős üveghátlap is egyre több!!
[ Szerkesztve ]
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest