Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaZso007
tag
válasz tal-garius #1149 üzenetére
Gyárilag csak az a fajta - jelenlegi szoftverrel - ahol TE koppintassz valakire ébresztő gyanánt...
-
félisten
-
MODERÁTOR
Megkérek mindenkit, hogy inkább a telefonnal foglalkozzatok, mint egymással!
-
agabe
addikt
olyan nincs, hogy nincs kompromisszum.
Legkevesbe samu S7, google pixel, es iphone 7 azok a telok amik megbocsatast igenyelnek osszesegeben mindent figyelembe veve a fotok teren.
Google pixellel kb. egyenerteku kepeket tud kesziteni a nexus5X es 6P joval olcsobban, de rendszersebessegben (es akar hdr+ kepfeldolgozasban is) azert pixel jobb.
Ha a kamera a legfontosabb akkor a harom fent emiltett jelenleg, ha olcsobban kell akkor nexus 5x aminek neha el kell nezni a snapi 808 melegedes miatti frekicsokkentesbol adodo belassulast egyes helyzetekben pl. sok fenykep es video utan, de kepek minosegeben ugyanott van.
Par honap mulva samsung S8-tol lehet varni esetleg valami jobbat, de addig biztos nincs tobb alternativa ami jobb, vagy akar eleri a top3 szintjet. -
-
kano
nagyúr
Az a baj, hogy s8-ért semmiképpen sem fizetek majd 250k-t. Ráadásul ott a knox. Nekem egyébként az Edge vagy a Note termékvonal jönne be, de azok meg még drágábbak lesznek.
thebear007
Azt, hogy a root ne legyen garvesztő tényező.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sword
őstag
Hm... Mintha most úgy működne, hogy a fényerő csúszka nem kapcsolja ki az automatikus fényerőt, hanem kezdő +-t ad. Király
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Az összes eddig "vitatott" telefonhoz képest a Mate 9 egyik nagy előnye - számomra mindenképpen - a dual sim.
Pl. Samu 7 edge-ből csak 32 gb-os dual sim-es változat van, ami belső tárhely szempontjából elég csirke.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
mjani1172
addikt
Azért ennyire nem egyszerű, én ragaszkodtam az infrahoz,kerülni szerettem volna az üveg hátlapot. A 3 év garancia is jó, míg a Google telefonoknál a javítás is kérdéses.Itt jó a nagy tárhely és a szintén nagy akksi és a dual sim is.
Nexus 6P, 5x, már a múlt, én nem vennék.A Google telefonokat valahogy kerülöm.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz mjani1172 #1162 üzenetére
Nem akarom szetoffolni a topikot, mar igy is sok, csak arrol volt szo kameraban melyik a legjobb lehetoseg most. Mas szempontok szerint mas lehet jobb es persze mindenkinek megint csak mas-mas
Mate 9 kameraja még (remelhetoleg csak sw reszeles kell hozza) nem tart ott mint a legjobbak, de hardverbol kiindulva nem lenne szabad messze lennie, es most sem gaz, csak van jobb.
-
ToXeN
tag
Előző 2 éjjel az akksi merült 1%-ot, ma éjjel 12%-ot. Nektek mennyit merül az éjszaka? Az akksi amúgy 2 napig bírja nagyjából 4 óra képernyőidő mellett.
"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
Sword
őstag
USB DAC-om nem megy vele.
Valakinek van esetleg otthon?
Lehet még kábel gond is persze, azt még nem próbáltam, de elvileg jó az OTG kábelem.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Looserke
őstag
Remélem P10-nél valami nagyobb fényerejű (f1.7-1.8) dual kamerát fognak alkalmazni, mert hiába a két szenzor, közelébe sincs a low light fotók minősége egy S7-hez képest sajnos...
Az f2.2-es rekeszértékű lencsék miatt muszáj nagyobb ISO-val és hosszabb záridővel dolgozzon a gép, így meg garantált a zajosabb, életlenebb fotó...[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Üvegfóliát és tokot lehet már itthon venni/rendelni?
Szerver Hosting Debrecenben
-
djszikras
tag
Ma voltam a mm-ban Gyorben, nagyon tetszik a Mate9. De levitte a vodafon 125.000-re a P9 arat. Nagy a csabitas... De varok meg, hatha lesz a vodafonnal. A Magyarorszagi bemutaton azt mondtak januarban megtortenik ez is. Persze a Vodafonnal meg nem is hallottak rola, hogy lesz naluk. Valakibek pontosabb infoja?
nokia 6300--->SonyEricson X10 mini pro-->S2-->Zopo C2---> S4 mini duos
-
Looserke
őstag
Ezen a linken a camera résznél szépen ki is vesézik a f2.2-es rekesz miatti hátrányt, két szenzor ide vagy oda...csak az appertúra eltérés miatt több mint 50%-al több fény éri a szenzort és a nagyobb (1.4 mikronos) szenzor még csak ezután jut szerephez az S7-nél. Gondolom a Mate 9 20MP-es szenzorán 1.0 mikron körüliek csak a szenzor pixelek. Ha a két kamera 1.8 körüli rekeszértékkel és legalább akkora szenzormérettel jött volna ki, mint a P9, akkor isteni kamerát hozhattak volna össze...
[ Szerkesztve ]
-
utomi
senior tag
válasz ForRedGlory #1179 üzenetére
Haver neked nincs életed, hogy folyamatosan itt rontod a levegőt? Fáradj már át az S7 Edge rajongói klubba és kérlek ott boldogítsd a többieket.
-
Tamás34
senior tag
Srácok! ForRedGlory és utomi ! Semmi közöm hozzá, de elne kezdjétek egymást oltogatni! Nincs értelme!
[ Szerkesztve ]
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
-
mjani1172
addikt
Ha valaki segítene megköszönném.
Az alsó gombok visszaállítás után is folyamatosan világítanak. Eddig nekem kb 5 másodperc után eltüntek. Megnéznétek nálatok hogy működnek?
Nem szívesen csinálnék resetet. -
Sword
őstag
Megy az USB DAC, tökéletes. Újraraktam a progikat.
Az átforgató dugó (C-micro, amit adtak hozzá) megy OTG kábellel.
Ehh... közben csatlakozott BT-vel, akkor még sem biztos
Még tesztelem.[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
-
ToXeN
tag
Eddig mindig megjött minden gmail értesítésem, ma valamiért megtörtént az első huawei-es értesítés elmaradás. Be volt állítva hogy ne lője ki, be volt pipálva hogy lakat, minden oké és mégis. Kezdődik?
Ezért nem vettem mate8-at mert írták, hogy volt ilyen gondja, bár kijavították állítólag, erre a mate9 is csinálja. Csak akkor jött meg az email amikor belementem a gmail appba.
Más is tapasztalta ezt? (xda-n is megerősítik, hogy néha előjön a hiba)"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest