Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
Az akkuidő hasonló vagy azonos a Mate 8-al..., a sebesség viszont sokkal jobbnak tűnik!
Szerver Hosting Debrecenben
-
törölt tag
válasz sirály69 #301 üzenetére
Szavaidból úgy veszem ki, hogy neked már van ilyened. Nem akarsz írni róla 1-2 mondatot? Erősség, gyengeség... Engem leginkább a kijelző érdekel, hogy mennyivel gyengébb, mint a samoled, illetve a fényképek minősége milyen?(ha esetleg volt szerencséd S7-hez, ahhoz viszonyítva). Előre is köszönöm.
-
sirály69
őstag
válasz #24536576 #302 üzenetére
S7 nem volt a kezemben...
Mate 8-hoz képest napi használat során:
+ sokkal gyorsabbnak tűnik minden téren
+ kijelző fényereje
+ színek a kijelzőn nekem jobban bejön
+ az akkuidő szerintem kicsit jobb, de ez még nem 100%( 1hét alatt még nem tudok biztosat mondani )
+ infra ( használom szinte napi szinten a munkámhoz)
+ fotónál sokkal gyorsabban èlesít és fényképez- dual aktív SIM
-
törölt tag
Nekem kevésnek tűnik, nagyon kevésnek. Főleg úgy, hogy mindenhol dícsérik. Phonearena aksirangsorában pl a 6. helyen van. 7 óra körüli kijelzőidőt hozzon az én szokásaimmal, és nagyon rendben leszünk(Note7 6óra körül hozott).
Sirály69, köszönöm a beszámolót, várom már, hogy kipróbálhassam.
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
"Not quite, but part of the difference could very well be attributed to our move to a standardized 200-nit brightness, while the Mate 8 last year was tested at 50% on the slider, which equaled 148nits in its case."
Valamennyit biztos számít a display on méréseknél, a 3g talk time-nál nyilván semmit.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
tipuka
addikt
hol rendeltétek elő mesterek?
-
törölt tag
Telóvédelmet nézett már valaki? Tok, (üveg)fólia...
-
Sword
őstag
Nincs egy kép ami a valós GOLD modellt mutatja? Ahányat találtam, annyi féle színű, az aranysárgától a vajszínűig.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
DarkStalker7
csendes tag
speedshopból, firstphone-ból és edigital-tól már elő lehet rendelni a leggyorsabban eddig az edigitálnál láttam, valakinek azt írták, hogy 6.-án már előkészítik és lehet még 2 hét múlva pénteken már nyomkodhatják remélem én is köztük leszek már én is nagyon elő akarom rendelni
-
tipuka
addikt
válasz DarkStalker7 #314 üzenetére
köszi. t-nél nem tudni mikor lesz?
-
Vegitaa
senior tag
Hát nekem még sosem volt a kezemben, de még a 8-as sem, sőt Huawei-em sem volt soha...
De szeretett Lumia 1520-am elhalálozása után, valami prémium kategóriás kütyüt szeretnék, s úgy látom a Mate 9-az lesz.
A Lumiával szemben tetszik nagyon az anyaghasználat, ha jól tudom ez is tiszta fém lesz mint a 8-as. A WP hiányozni fog, de ahogy elnézem, nagyon lejárt az ideje...Szóval várom a véleményeket pro/kontra a mate 9-ről. Mondjuk nem értem hogy a 8.hoz képest miért csökken a kijelző méreteh, még ha nem is számottevő az a 0,1 col...
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Most jött 1 frissítés...
-
sirály69
őstag
Telekomnál előrendelhető lesz december 6.-tol...
-
gabesz839
senior tag
Vegyétek csak gyorsan mihamarabb minél többen hogy megosszátok a tapasztalatokat. Én várok februárig addig úgyis kiderülnek a széria hibák , ha egyáltalán lesznek. Személy szerint én a kijelzőre leszek kíváncsi. A tesztekben említik ezt a kékes árnyalatú kijelzőt, na én erre leszek kíváncsi nagyon.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
mentos
tag
válasz DarkStalker7 #314 üzenetére
és a firstphone-on már végre 3 év gyartoi garisnak irják!
Jó lesz ez[ Szerkesztve ]
''I love it when a plan comes together,''
-
Sword
őstag
válasz DarkStalker7 #317 üzenetére
Speedshop FB-n azt írta, hogy 7-n érkezik. Én már lecseréltem az egyik SIM-emet tegnap nano-ra, már várom
-
Rexton
tag
Sziasztok!
Egy kis véleménykutatós off. Van egy Galaxy S6-os készülékem. A megvétel óta problémáim vannak vele, nem tagadom, főleg az üzemideje az, ami nem tetszik. Nem használom erőteljesen, de naponta 2x-3x kell töltenem. 10 perc messegerezés kb 5%-10% akksi. Nagyon melegszik is, akár a semmitől is, és egy ideje el kezdtek rajta szaggatni a zenék is. Naponta újra kell indítanom párszor, mert szeret megbolondulni. Nem is ez a lényeg, nem szeretném kideríteni mi baja lehet, mert már vágnám szívem szerint a kukába. Jobban érdekelne az, hogy szerintetek megérné-e erre a szépségre lecserélni, mert nagyon tetszik, vagy várjak még pár hónapot, a következő generációs készülékekre(S8, Snapdragon 835-ös készülékek, azok már ugye 10nm-es nodeokon készülnek, stb.)
Köszönöm előre is a véleményeket/válaszokat! -
doooo
veterán
Nem tudom mikor vetted meg az S6-ot, és no offense... de arra nem gondoltál, hogy nem normális, ha ilyeneket produkál, és megpróbálhattad volna esetleg megjavíttatni, legalább az akkut cseréltetni... vagy ha garancia alatt van, akkor akár magát a mobilt kicseréltetni egy másikra? Persze nem akarlak akadályozni egy új telefon megvételében, de lehet, hogy a meglévővel sem kellett volna ennnyit szenvedned.
-
magicbox
senior tag
Mate 9 előrendelhető a Telekomnál, kiszállítás december 6-tól.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
tipuka
addikt
válasz #91166208 #333 üzenetére
szintúgy, épp mutatni akartam, hogy már előrendelhető ott is
na, jó, hogy ezt említed, mert épp kérdezni akartam a t-sektől, hogy van-e rá 3+3+3 gari.
jajj, arról a hangszóról mit tudni? mert örülök, hogy jár hozzá, végre valami..., csak kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
válasz #24536576 #337 üzenetére
Felhívtam őket.
1. Nem dualos! Olyan (al)verziót rendeltek, amiben csak a nano sim + sd megy csak
2. kártyafüggetlen (kvázi a fentiek kárpótlásaként, legalábbis ezt sugallta)Ha valaki kéri a beszélgetés azonosítóját, privátban megadom.
Direkt várakoztattak, megkérdezték a "szakit", nem lvl1-es support vágta kapcsiból.
Szóval nálam marad a Speedshopos akkor.Az oldalukon egyébként:
"ÁLTALÁNOSMéret 156,9 x 78,9 x 7,9 mm
Tömeg 190 g
Akkumulátor típusa lítium-polimer
Akkumulátor kapacitása 4000 mAh
SIM-kártya típusa nano
Kártyafüggetlen igen
Hang HD"The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
tipuka
addikt
válasz #91166208 #339 üzenetére
sajnálom, hogy nem kapsz hangszórót, én sem kaptam sajnos annó semmit Sony Z2 előrendelőként... most végre kapok "Kárpótlást"
többiek!!!
váltottam e-packos csomagra, mert eddig számlát küldtek mindig.
most külön adjak meg adatokat a számlához vagy magától beállít egyet? mert nem akarok késni a fizetéssel havonta.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt lehet tudni, hogy a frissítések, hogy érkeznek? Eddig csak Samsungom volt, ott büntetlenül lehetett szolgáltatós telefonra független ROM-ot rakni... Ez a telekomos Mate vajon hova fog esni? Egyből kapja a frissítéseket, mint egy független, vagy függetlenként mégis a telekomra kell majd várni(ki tudja milyen verzió ez, ha csak 1 sim-es)? Esetleg XDA-n megoldhatják garivesztés nélkül, hogy dualos legyen?
Most olvasom, hogy "4G+ 300/50 Mbps"... A hivatalos oldalon 600 Mbps van írva, itt a tesztben is. Telekomos verzió ebben is eltérő lenne?
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
Írtam a Spigen-nek, hogy várható-e tok a Mate 9-hez. Udvariasan válaszoltak, hogy egyelőre nincs határozott tervük ezzel kapcsolatban. Figyeljem a FB vagy a Twitter oldalukat. Picit bosszús vagyok, Mate 8-n is ilyet használtam
(#344) Sword
Eddig is dual sim volt, sztem tipikus ügyfélszolgálatos marhaság. Mivel pont azért független mert dual sim-es és ezért nem teszik/tehetik függővé. A 2. foglalatba vagy sim kártya vagy micro sd tehető. Mate 8-nál az összes létező variánssal így volt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
magicbox
senior tag
válasz #24536576 #343 üzenetére
Nem kell várni a Telekomra. Mivel ez EU-s verzió lesz, így a típus szám szerint hozzá való rommal tudod majd frissíteni a belső memóriából vagy sd kártyáról a dload-os, roppant egyszerű módszerrel, ha letöltöd a stock rom-ot.
-
Elnézést a láma kérdésért de hogy kell ezt a 3+3+3 év garanciát elképzelni? Mi mire van?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Prime110
aktív tag
válasz Luck Dragon #348 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest