Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
A 4GB/32GB -nek a spemallon egész jó ára van. Csak az a baj semmit nem tudni róla, annyit ír, hogy "Multilanguage"
Vagy lehet én beszélek hülyeséget. -
tipuka
addikt
hol rendeltétek elő mesterek?
-
tipuka
addikt
válasz DarkStalker7 #314 üzenetére
köszi. t-nél nem tudni mikor lesz?
-
tipuka
addikt
válasz #91166208 #333 üzenetére
szintúgy, épp mutatni akartam, hogy már előrendelhető ott is
na, jó, hogy ezt említed, mert épp kérdezni akartam a t-sektől, hogy van-e rá 3+3+3 gari.
jajj, arról a hangszóról mit tudni? mert örülök, hogy jár hozzá, végre valami..., csak kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz #91166208 #339 üzenetére
sajnálom, hogy nem kapsz hangszórót, én sem kaptam sajnos annó semmit Sony Z2 előrendelőként... most végre kapok "Kárpótlást"
többiek!!!
váltottam e-packos csomagra, mert eddig számlát küldtek mindig.
most külön adjak meg adatokat a számlához vagy magától beállít egyet? mert nem akarok késni a fizetéssel havonta.[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz DarkStalker7 #372 üzenetére
hát remélem benne voltam tegnap este az első 100-ban, mert idegállapotba kerülök, ha nem kapok hangszórót.
-
tipuka
addikt
nekem 14-17 között hozzák ki, de 15.30-kor lépek itthonról, anyumnak odaadják attól független ,hogy azt írják csak nekem adható át?
-
tipuka
addikt
válasz DarkStalker7 #658 üzenetére
nagyon jó, már tiszta izgatott vagyok.
-
tipuka
addikt
nagyon jó pakk lett. van rajta fólia, minőségét nem tudom így 5 perc alatt megmondani.
meg adtak hozzá tokot is, bár azt nem merem rárakni egyelőre.
a pakkban van usb type-c átalakító is, aminek nagyon megörültem, direkt nem vettem új kábeleket/átalakítót itthonra, éreztem ,hogy lesz egy ilyenem. (főleg, hogy van qc-s tőltő, 2,4a-s kábel stb.)[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
G4 -em mellé tettem a Mate 9-et, nem érzem rosszabbnak a kijelzőjét a QHD-hoz képest . tény, hogy legalább (!) 25-30 centiről nézem a telefont, nem 5 centiről
kamerát még néztem, az lesz a jó "verseny" még köztük
hangszóróban bejön, hogy elforgatom és átmegy sztereóba 1-2 zenét hallgattam meg, egész jó, bár nem egy boom sound (na majd a Mate 10 ) -
tipuka
addikt
toltam pár muzsikát a telón, de mintha a telefon alján lévő hangszóró hangosabb lenne, mint a beszédhangszórón kiáradó zene. nálatok is így van?
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Feltöltöttem ma végre a telefont
Viszont, nem jelez, ha 100%-on van, úgy vettem észre, hogy 2 óra után csak ránéztem mi van már és láttam ,hogy 100%_on van. Illetve automatikusan gyors töltést végez a gyári töltőjével.
Hogy kellene beállítani, hogy jelezzen, ha feltöltődött 100%-ra az aksi?
(gondolom azt meg nem lehet beállítani, hogy engedélyezzem-e a gyors töltést vagy sem, bár másik töltővel is tudom tölteni... csak na )Más: beállítottam a fejlesztői lehetőségekmél, hogy ne legyen animáció sehol se, csak úgy pattog a telefon, ezt már szeretem. Ha sok dolgot megnyitok, akkor persze picit beröccen, mikor az először megnyitottat akarom újra előhívni, de ez egy másodperc sincs. Csak próbálgattam már itt a dolgokat.
-
tipuka
addikt
de akkor a csengőhang is halkabb nem? az úgy nem nyerő ám
atikó: " Ha zöld a led, akkor full tele van, de általában 95% körül már zöld."
már 92% -nál néztem h zöld (arra emlékszem tutira ) , de jó lenne valami hang is, ha kész a töltéssel, ne keljen nézegetni azért, hogy kész-e már. -
tipuka
addikt
Srácok, van, hogy 2-3 órán át nem nyúlok a telefonhoz, és látom, hogy a widget-nél(óra+időjárás), nem változik, hogy mennyi hőfok van, meg a többi se, csak ha belemegyek az időjárásba és visszalépek.
ennél nem lehet/kellene valamit beállítani?
Meg tényleg jó lenne valami "pittyenést" berakni, ha a telefon feltöltődött 100%-ra ?!, azt nem lehet beállítani nem találtam sehol, csak az akkumulátor % kijelzést meg ilyesmit. Az, hogy most X %-nál zöldre vált az értesítési led, az csak akkor lenne jó, ha ezt 100%_nál tenné. Akkor nem lenne bajom.
Bocsánat, hogy itt "panaszkodok", de na...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest