- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fekete szilikontokot látott már valaki? MM -ban nincs. Alzán is csak ez a világoskék van. Mondjuk megy a "viharkék" telefonhoz.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #823 üzenetére
Igen elgondolkodtató. Cseh amúgy.
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #793 üzenetére
Egyetértek. A hang feltűnően gyenge.
-
törölt tag
válasz
LaptopSystem #790 üzenetére
Az minden hivatalos magyarországi forgalmazónál jár mellé az előrendelés ideje alatt.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
LaptopSystem #771 üzenetére
Szűk félévig használtam a Tízest, de az általad említett problémák egyikével sem találkoztam. Szerettem. Tény viszont, hogy az új iPhone -ok korántsem olyan innovatívak, mint a Huawei a Mate20 Pro -val, ami így sokkal jobb ár/értéket képvisel.
-
törölt tag
Végre a Huawei is tudja az IP68 -at (szvsz csúcskategóriában alapnak kellene lennie). Üzemidőben eddig is jók voltak, a 4200 mAh -s akkunak & a 40 wattos gyorstöltőnek köszönhetően ebben most is kiemelkedik a mezőnyből. A "fordított töltés" elég innovatív, bár inkább érdekes, mint hasznos. Tripla kamera monokróm nélkül, "ultraszéles" látószöggel 👍 szerintem jó döntés.
Maga a telefon szép, jó kézben tartani. Az edge panel sem vészes, szerintem megszokható, nekem sokkal jobban bejön, mint anno az S7 -é, vagy mondjuk az újak közül a Nokia 8 Sirocco -é.
A P20 -as szériához képest változás még a bővíthetőség. Nano Memory Card, tetszik.
Tényleg mindent belepakoltak, ennek ellenére olcsóbb tud lenni mint a konkurencia (Note9, iPhone XS Max), le a kalappal a Mate20 Pro előtt.
Hogy ne csak dicsérjem, azért jegyezzük meg, hogy videóban egyértelműen alulmarad az említett riválisokkal szemben, ahogy a front kamera képei & az un. beauty mód sem tetszik. A Type-C port mögé költözött alsó hangszóróról egyelőre nem tudok véleményt mondani, nekem új ez a megoldás, csak remélni tudom, hogy nincs minőségbeli hátránya.
Körülbelül ilyennek kell lennie egy 2018-as csúcskészüléknek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest