Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KKrisz751

    aktív tag

    válasz Parallaxis #6499 üzenetére

    Védelem ide oda. Csak naív emberek hiszikl, hogy egy 0.2-0.5mm es üveg megvéd a kijelző repedéstől.

    Ahogy a kollégám is két hete. über izmos izmos üveg kijelző védő.. 50cm ről esett ki a S8as telefonja a zsebéből egy targonca vezető sín dűbelcsavarjára. Hopp keresztbe repedt kijelző, az elején lévő üveg védelemmel együtt.
    De amúgy tök mindegy ki miben hisz.

    De ugyanakkor amíg egy üvegfóliát vagy régen a műanyag fóliát lekaptam, ha nem tetszett vagy zavart, addig kétségeim vannak a MediaMarktos zselével kapcsolatban. Hogy oké, hogy rá ragad, azt is értem hogy véd, meg puha a felület, de hogyan jön majd le?

    Amúgy a folyadékkal kapcsolatban.
    Nekem mai napig semmi nincs a kijelzőn és semmi karc. nem tudom milyen anyag, de valami van rajta, ami védi, mert azért a zipzáraimnak már meg kellett volna karcolnia. Ellenben érdekes, hogy elég rá lehelni és egy mikroszálas ronggyal át törölni és ujjlenyomat mentes a kijelző.
    Míg a régi telóim ilyenkor tapadtak, ez úgy csúszik mintha szilikonos lenne.
    De ahogy elolvastam folyadékos védőrendszert lényegébe szerintem ugyan az amit a gyárban már rá tesznek, csak máshogy nevezik, mert civil piacon nem adhatja ugyan azon a néven. legalábbis én így értelmeztem.
    (Ezért érdekes mikor azt írja valaki, hogy jól átvertek, mert akkor mindenkit, mikor leírták milyen gyári védelem van a telón. :D)

    Minden esetre én a véletlen karcok ellen akarok védelmet és nem a törés ellen.
    Olyat amit le tudok szedni, de használni is tudom a telót mellette. Ha lenne jó üveg rá azt szívesen kipróbálnám. Ami jól illeszkedik. Az nem szedi a karcokat és karc ellen pont elég, cserélhető is.

    Nehogy már egy UV álló átlátszó fóliát kelljen dekoros boltban ráragasztani. :D
    Az a 95-2000es években volt szokás a nokiákon. :D

    ... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés