- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patics
tag
Te biztosan jobban vágod, nem akarok hülyeséget írni, de:
Eddig a HANGRÖGZÍTŐT ha megnyitottam, felajánlotta, hogy a rögzített hangokat VAGY a rögzített hívásokat szeretném-e listázni és meghallgatni.
Amig nem töröltem a HANGRÖGZÍTŐT, addig a híváslistában a három pöttyre kattintva, felajánlotta, hogy :"Rögzített hívások" és ha ráklikkeltem, kilistázta. Miután töröltem és ráklikkelek a "Rögzített hívások" szövegre, azt írja ki: "Nincs megfelelő alkalmazás a művelet elvégzésére".
Most a HANGRÖGZITŐ nincs feltelepítve, az általatok javasolt HÍVÁSRÖGZÍTŐ fel van telepítve. Fel is veszi a hívásokat, de nem listázza, csak kiírja, hogy van x számú rögzített hang.
Igazából bármi megoldás jó lenne csak tudjam listázni és visszahallhatni.
Ja meg persze azért volt jó az eredeti hangrögzítő, mert nem volt benne reklám. Ha most letöltök egyet, az tele van reklámokkal...
Oké, felteszek egy hangrögzítőt és mőködik.
Fentvan a hivásrögzítő és működik.
Mivel listázzam és halgassam a rögzített hívásokat?
Holnap felhívom a szervizt is, majd megírom, mit mondtak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest