Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz yodamester10 #4247 üzenetére
Adatvédelmi jogot sértesz, ha úgy raksz ki egy ilyen képet, hogy nem takarod ki a rendszámot, nekem mind1, csak gondoltam szólok Egyébként engem is borzasztóan idegesít, ha valaki bal.asz módon parkol... Ez még a jobbik eset, mert mást nem akadályoz. De, amikor egy seicentoval a nénike/bácsika úgy parkol, hogy elfoglal 2 helyet, akkor szét tudnám verni egy 10 kilós kalapáccsal De fejezzük be nagyon gyorsan ezt a témát itt, mert nagyon off, semmi köze a telefonhoz
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
veterán
válasz yodamester10 #4247 üzenetére
Teljesen jó a kép.
-
legenda
válasz yodamester10 #4254 üzenetére
"Üvegen" keresztül, ha jól látom, ráadásul a PH tára is ront a tömörítés miatt a kép minőségén, ahhoz képest rendben van.
Fórumos FB topik itt: Link, ilyen kérdésekben ott biztos tudnak segíteni.
A masszív offolást valóban mellőzzétek. Köszi!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
L4D1K
őstag
Ha még aktuális a kamera téma, szerintem teljesen ok képeket lő. [link]
Nekem munka közben gyakran kell fotózni ezt azt, sokszor sötétben vagy félhomályban. Lumia 930 után megváltás.
Más.
A telefon támogatja a HDR tartalmakat?
YouTube - on nem tudom engedélyezni lagalabbis.
# ANTAL Tuning #
-
pusihusi
addikt
Boldog Új Évet Kívánunk!
Üdv. Feri!!
-
Dave69
tag
nekem csak sima HDR van nem a + vagy csak nem találom...
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
freemanone
addikt
válasz beyruth82 #4261 üzenetére
Fogj meg egy akármilyen nem HDR képes telefont, maxold ki a fényerőt mindkettőn, menj fel a youtube HDR csatornára és nézz meg egy videot egyszerre indítva a két telefonon, majd döntsd el. Azért van egy sejtésem, hogy az álladat majd a padlóról szedegeted. (még látványosabb ha előtte megnézed azt a bizonyos videot a nem HDR képes telefonon, mert mindegyik kiváló minőségű felvétel)
A HDR10+ egy nyílt szabvány és nem a felbontás a lényege, hanem az hogy tartalmaz HDR meta adatokat a sima HDR10 szabványhoz képest. -
törölt tag
m.facebook.com nálatok is ilyen? Link
marmint, hogy az a felső sáv elugrik picit majd vissza. -
L4D1K
őstag
Ahoj. WP minőségű bill / automata korrekciót hogyan tudok csiholni a gépre. Okádok ettől a gyári droidos vicctől
# ANTAL Tuning #
-
gusthy
veterán
A HDR a fényképezőgép egyik felvételi módja, amikor három különböző záridejű képből rakja össze a végleges képet.
A HDR10+ egy videó megjelenítési szabvány, amelynek segítségével, ha a kijelző is tudja, a hagyományosnál jóval nagyobb kontrasztkülönbségeket tud megjeleníteni az eszköz.
Ennek a telefonnak a kamerája tud HDR képet csinálni (manapság szinte minden telefon tudja), és a kijelző HDR10+ képes (ezt viszont csak a flagship készülékek tudják).
Persze ehhez HDR10+ tartalmat kell lejátszani, ilyenből viszont nem sok van, a YouTube-on lehet találni párat, de azok többnyire demók.[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
Olyan kerdésem lenne, hogy a kijelző fényereje a rendes bolti verzioknál mennyire jó? Nézegettem a kiállított darabokat, és a Mate 10 pro képernyője max fényerőn is relative sötét, olyan, mintha az S8nál felére-háromnegyedére állítanám a csuszkát, ezáltal a fehér szín is szürkének hat, plusz így nem jön át annyira az AMOLED hatás.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Watto1991 #4270 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen módban nézed, a Mate 10 Pro-nál a normal 422, a vivid 440, viszont a vivid auto maximum már 623 értéket tud.
Az S8 esetén a normal 440, az auto maximum 618 értéket tud, tehát a Mate 10 Pro normal módban gyengébb fényerejű kicsivel, a vivid módja azonos az S8 normal módjával, vivid auto maximum módban viszont még erősebb is a Mate 10 Pro, mint az S8 auto maximumban.Tybike81: Részben más technológia, ezért ez (szerintem) csak később fog kiderülni.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz spawn21 #4275 üzenetére
Leírtam a pontos 100% brightness / White, cd/m2 értékeket, ezek a tények.
Lehet persze nem megfelelő módban (amikben nem tud magasabb értéket egyik vagy másik), nézni és hasonlítgatni is, de arról nem a telefonok tehetnek.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
álarc
aktív tag
Most néztem fejlesztői beállításokban van az olvashatóság javítása napfényben című pipa. Úgy rémlik az be volt kapcsolva alapban. Most a 127a val viszont offon áll. Rosszul emlékszem?...
Viszont a sot felment 10 óra fölé! Kernel dátum nektek mi? A 125 ben? -
álarc
aktív tag
Van ez a 3D kép dolog. Tök jó. Nem lehet valahogy gif fájlt csinálni belőle?
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Hosszas állítgatás után arra jutottam, hogy a facebook alkalmazást ha kézire is rakom akkor is folyamatosan felébreszti a telefont. Van itt olyan akinek fent van és nem ébresztgeti a telefont? Köszönöm!
-
Lac-coo
őstag
Évek óta legyalultam ezt a két appot, érdemes megnézni mihez van hozzáférésük ...
I love latte-avokado !
-
Z.É.T.
őstag
válasz marco0007 #4286 üzenetére
Automatikusra van nálam állítva mindkettő és ha nincs semmilyen esemény, amire értesítést kértem, úgy egyáltalán nem ébreszti a telefont.
Ha nem használtam őket az utolsó töltés óta, akkor 0.1-0.4%-ot esznek az akkuból és nincsenek az első 15-ben a fogyasztók között.https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Z.É.T.
őstag
Hogy erre bárki válaszolni tudjon, vagy ismernie kellene a wp bill-t és autokorrekcióját, vagy neked kellene leírnod, hogy az mit tudott és biztosan van rá opció androidon is
Kb az összes haverom mást szeret, nincs rá tökéletes recept, ami mindenkinek bejön, én pont a SwiftKey - t szeretem a legjobban már vagy 3 éve és az automatikus javítás az első, amit kikapcsolok egy új telefonon.
[ Szerkesztve ]
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
seria
tag
Sziasztok!
Majdnem 2 hete van meg a telefon eddigi tapasztalatom alapján kimondhatom, hogy brutál jó a telefon 1-2 hibát leszámítva.
Kicsit féltem a huaweitől újból bár a páromnak egy G8-a van két éve és a mai napig működik hibamentesen ráadásul még 3-4 óra SOT-ot is lazán bír és még marad 20-30%.
A külső, gyorsaság, üzemidő az mind kitűnő. Az egyik legszebb ha nem a legszebb telefon.
Nagyon sokat nézelődtem ezelőtt hogy melyik legyen, nézegettem a htc U11-et mert imádom a HTC-ket de sajnos kinézetre nem jön be. Az S8 se tetszett annyira és a topikját olvasva elég sok hiba van vele és bár cserélik garanciában de nekem nem fér bele, hogy napokig telefon nélkül legyek.A negatívum részemről az a Emui fapadossága a Miui-hoz képest vagyis most érte el azt a szintet amit a Miui7-8 tudott. Úgyhogy nekem sok újdonságot nem hozott.
A másik a fotó/videó részlege. Ahogy olvasgattam más is találkozott a színhelyesség problémájával. Na most engem nem érdekelne túlságosan de pl a fotónál/videónál sokszor olyan az emberek szája mintha rúzsozva lenne és elég durván. Remélem orvosolják majd egy frissítéssel.Az üzemidőhöz annyit, hogy most vagyok 50%-on és 4,5 óra van benne.
Olvastam a mate10 és a telenor 4g problémájáról is. A haverom p10-e is ezt csinálja és Ő is Telenoros.
Telekommal minden rendben van. Szóval a Telenornál van a bibiBoldog Új évet mindenkinek!
-
Juliuska
senior tag
Üdv a Csapatban!
Vagyunk páran olyanok, akik az U11 és a 10Pro között lamentáltunk, kiváltképp azért mert akinek volt hTc-je, az onnantól kezdve már olyan "mérce" alapján tekinti a konkurenciát.
Mint mezei user, hozzám nem jut el a Kollégák fotózás terén említett problémái, így azok közé tartozom, akik maradéktalanul tudnak örülni a Huawei eme igen jól sikerült termékének.
Köszi a beszámolót!
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Z.É.T.
őstag
válasz marco0007 #4293 üzenetére
Úgy értettem, hogy
- ha vannak esemény és egyéb értesítések, akkor ébreszti a telefont
- ha nincsenek, akkor meg nem ébresztiNekem ez így hibátlan működést jelent, mert semmiről nem szeretnék késleltetve értesülni, nem ér meg plusz 20 perc üzemidőt, hogy lemaradjak egy értesítésről.
(egyébként a fb alkalmazáson belül az értesítések beállításai alatt lehet a push-t megszüntetni)
Inkább azt oldanák meg végre, hogy a fb app ne egy akadozó, dadogós-döcögős sz@r legyen androidon...
[ Szerkesztve ]
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
törölt tag
nálam negatívum az EMUI, a Huawei ebből a szempontból nem tudja felvenni a versenyt a Samsunggal, vagy mondjuk az iPhonenal
még akkor sem, hogyha témázható, ahogyan a teszt is írja. (Az LG G6-om is az, de a legtöbb téma ízléstelen.)
az üvegborítást sem kedvelem, pláne, hogy felesleges, hisz vezetéknélküli töltés nincs. + ennyi pénzért azért lehetne vízálló, hamár csúcsmodellről beszélgetünk.a kamera kifejezetten jónak tűnik (na nem a cikkben lévő tesztképek alapján)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest