- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
válasz
sludgeboyx #28398 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/lg_telefonok_javitasa_gyari_alkatreszekkel_garanciaval/hsz_1-200.html
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
beyruth82 #28394 üzenetére
Nekem anno egy j5 2016-ot nyírt ki a kislányom így. Odaverte az oldalát valakinek. Semmi külsérelni nyom nem volt rajta. A külső üveg (digitizer) nem sérült, viszont a képernyő belül fél centis ívben betepedt. Emiatt elszállt az egész. Semmi nem látszott kívülről a telefonon, csak fény felé fordítva csillant be a belső kis repedés. Természetes bepróbálkoztam a szervíznél, mert garanciás volt, de visszadobták, mert észre vették 😀😀 egyébként írnál majd pár sort a 9t-ről? Bár le nem cserélném a matet rá, de nagyon tetszik a készülék, főleg, hogy milyen jó ára van. Ha esetleg nekem is megfőne valamiért a mate 10 pro, tuti mi 9t lenne az utódja.
-
Ok köszönöm szépen megkérdezem
-
zoleeno1
veterán
válasz
beyruth82 #28394 üzenetére
Valszeg a digitizer sérült, nem maga az üveg. Ez a rosszabbik eset sajna...
Egy próbát megér elküldeni gariba, hogy "reggel igy ébredtél"Sok esélyt nem látok, de vesziteni valód nincs.
+1 fagyalllo kollegara innen a forumrol, nagyon korrekt szerelő, anno az LG G3 telomnal harmad áron cserelte a kijelzőt, mint a hivatalos szerviz.Honor Magic5 Pro
-
Teljesen használhatatlan lett.Kék foltok keletkeztek rajta és nem érzékel semmit szinte.Érdekes mód alaposan szemügyre véve a telefon belül repedt meg az üveg belső oldalán tehát nem a külsőn az tükörsima.Ilyent még nem is láttam.Nehezen észrevenni de ők biztos észre fogják.Beruháztam addig egy xiaomi mi 9T-re(ennyit bírtam kifizetni egyben most) most töltöm ha nagyon bejön akkor lehet maradok azon és hagyom a francba ezt.Sajnálnám de végül is 2 éves lassan bár nem ilyen körülények között akartam váltani telót.Azt már most észrevettem hogy jóval lassaban töltődika xiaomi mint a mate 10 pro és a wifis speedtesten is csak 122 mb/secet képes hozni az 500 mb-s netből
Hiába új de mégis csak egy középkategóriás teló a mate meg 2 évvel ezelőtti csúcs.Nem is tudom mit tegyek -
Leejtettem a telefont kb 1,5 méter magasról az előbb.A kijelzővédő megrepedt de a telefon üvege teljesen sértetlen maradt viszont azóta a kijelző alsó harmada abszolút nem vagy alig érzékel.Pont ahol írni kell meg a hívás,sms vagy épp a kilépés,visszalépés,alkalmazásváltó gombok is vannak.Ki és bekapcsoltam többször is de nem változik a helyzet.Akkor ebben végleg tönkre ment valami az ütődéstől(hiába nem tört be az üveg) vagy esetleg helyre áll a dolog csak megzavarodott valami benne egy időre?Egy gyári beállítás visszaállítása lehet segít vagy kijelzőcsere mindenképp?
-
mirci18
addikt
Számomra is ezt hozta kikapcsolt aod ellenére.
Óránként 1 százalék akkumulátor vesztést.
Ha nem töltőn hagyom.
Bár én ha otthon alszom egész éjszakára lassú töltőn hagyom a telefont.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz
olajbogyo #28310 üzenetére
Már százszor leírtam.
De akkor leírom újra.
A telefonokat nem akkor kell megvenni amikor piacra dobják hanem akkor amikor leakciózzák.
Én is tavaly ősszel modellváltáskor vettem az enyémet 106 e ft-ért.
Annyit megért.
Eleve 100 e ft-nál felesleges többet költeni egy telefonra.Noname vackokat meg nem veszünk.
Csak hogy a sok károgásom mellé mondjak valami jót is.
Megkaptam a 9.1-et.
Változást üzemidőben nem vettem észre.
Az óra javult.
Az Aod okosodott.
Most olyan a telefon amilyennek már az elején lenni kellett volna.
Nagyon tetszik. Nem tudom mi tartott ennyi ideig a hüvelynek.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
GEIL
addikt
válasz
zoleeno1 #28381 üzenetére
Ezt írtam pár napja....hogy kb 6-8 óra alatt minimum 8-10%-ot merít a telón ha aktív az AOD.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
válasz
zoleeno1 #28379 üzenetére
Amig szar volt az aod 9.0-n addig kicsit hasznaltam az amoled appot, egyebkent tok fun meg testreszabhato, de az tenyleg ette az akkut. A gyari sztem alig eszrevehetoen fogyaszt. En 100%-on hozom el reggel es altalaban este 9korul rakom fel toltore 45-55% korul.
Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
SkiDev
őstag
válasz
zoleeno1 #28377 üzenetére
Bár annyit enne...
Óránként esetleg. Maxon tettem rá az AOD-ot, a délután folyamán eltűnt 36%. Mióta kikapcsoltam ismét emberi lett a fogyasztás. Múltkor is bekapcsoltam, akkor óránként -1%, követtem folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
válasz
golyós #28375 üzenetére
Az még hagyján, de ha ki van kapcsolva az AOD (mivel irgalmatlanul eszik), akkor meg villog az értesítési LED, holott senki nem írt.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
golyós
addikt
Csak én kapok agyvérzést attól, hogy az AOD a messenger ikont kinthagyja ha a chatablakot otthagyom a főképernyőn?
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
A Volte bekapcsolással sokkal jobb lett az akksiidöm,Legalább is azt hiszem...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
thedivision2
aktív tag
válasz
Iomega #28372 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, viszont én nem nagyon szoktam állítgatni, kivéve általában plusz mélyet adok neki. Az előző M10Pro-mnál igaz bluetooth fülessel, de állítgatás nélkül is tökéletes volt. Azért furcsállom, és azért az a kérdésem, hogy lehet-e a gagyi átalakító miatt ?!
-
Iomega
addikt
válasz
thedivision2 #28371 üzenetére
A zenelejátszóban kellene beállítani számodra megfelelően a hangzást, a mélyhang frekvenciájának csökkentésével megoldódna a probléma.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok !
Visszatértem M10Pro-ra pár napja, viszont type-c - jack átalakítót nem kaptam a telefonhoz (használtan vettem). A környéken csak valami noname 1500 forintos vacak kábelt tudtam venni, de olyan sok vele a basszus némely zenében, hogy azt már én sem bírom. Előtte ezzel a fülhallgatóval iPhone-on tökéletes hangzást kaptam. Okozhatja ezt a jelenséget a silány átalakító ? Ha veszek egy gyári Huaweit, akkor ez elmúlik ? Előre is köszönöm.
-
sompetike
aktív tag
Már nekem is aktív...jókor kapcsolták be,jövö7 már megy a gyerekhez a telefon....
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Goxi
tag
Bad day! Ma törtem a hátsó üveget a telón. Tokban volt ugyan, de a térkővel való találkozást nem bírta...
Tudtok segíteni hogy hova vigyem/küldjem? Vidéki vagyok. A teló svájci MM-ban lett vásárolva (bár, gondolom ez nem releváns mivel nem garis).
Köszi előre is. -
sompetike
aktív tag
Ma reggelre nekem is jött a SMS,hogy 72órán belül aktiválják az Volte szolgáltatást...
-
Telekomnál külön kérni kell a 4G hangot ugye?
Sajnos céges előfizetés, nem olyan könnyű intézni. Nem tudom mi a francért nem lehet ez automatikus.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
GEIL
addikt
voLTE éjjel bekapcsolt.....jött az sms is róla....szépen virít fent
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
sompetike
aktív tag
válasz
yodamester10 #28345 üzenetére
Aktiváltatad,vagy csak egyszer megjelent a menüben?
-
Domb!
tag
Úgy néz ki, hogy már mate 10 pro-n is elérhető telenornál a voLTE. 😉
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz
beyruth82 #28333 üzenetére
En allandoan aktivan hagyom, a Mate 10-en is az es a HTC U11+-on is. Utobbi 2 sim, 4 e-mail fiok, 2 felho, viber, messenger stb, 6-8 ora kepernyo idot tud, wifit sokszor meg otthon sem kap.
A Mate 10 is hasonlo, csak egy SIM-mel, es 2 e-mail fiokkal.
Ujabb Android rendszereken mar eleg jol optimalizaltak a hatterfolyamatokat.
"Bad reklám is reklám too"
-
A pár napja említett rombuszos elszineződésre a kamerán a szerviz telefonon azt mondta a kamerát is alaphelyzetbe kéne tenni, ha nem hoz megoldást akkor meg a telefont is, és ha ettől sem akkor szerviz.
Azóta a rombuszt nem tudtam reprodukálni, de a lilás-zöldes előjött egyszer.https://tinyurl.com/rasoapro
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Az letezik, hogy ugy pusztult el az USB-C a telomon, hogy toltes megy gond nelkul, viszont egyetlen fulest se erzekel, atalakitoval se?
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
beyruth82 #28333 üzenetére
Ezt értem, csak ugy nem vagy folyamatosan online. Pl egy messenger vagy viber uzenetnel. Persze ez nem mindenkinek lehet fontos, nalam pl már sokszor a kollegak is ott irnak. Nalam folyamatosan aktiv, ha reggel 100-rol indulok, sosem ertem haza még este 40 alatt.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Szerintem ma már nincs számottevő különbség.Talán az elején mikor még új volt a technika akkoriban hallottam róla hogy esetleg az lte több energiát fogyaszt de mára már tökélyre fejlesztették a 4g technikát.Ha egy kicsivel többet is fogyaszt cserébe nem csak sebességbeli de hatalmas minőségbeli különbség is van 3g és 4g között.A 3g-t hanghívásra tervezték a mobilnetezést csak hozzáfejlesztették míg az lte-t netezésre tervezték alapból.Mindenképp a 4g-t használd sokkal többet nyersz vele mint amit esetleg vesztesz.
(#28330) zoleeno1
Nem én kapcsolom ki hanem az automatika egy bizonyos idő után.Rengeteg energiát lehet így spórolni.Én azon csodálkozok hogy van aki állandóan aktívan hagyja.Gondolom ők azok akiknél még ez a telefon is épphogy egy reggeltől estig tartó időszakot kibír 4 max 5 óra kijelzőidővel.Nekem ez a duplája.
-
Hogy hogy tiltottad?Átállítottad hogy ne kapcsolódjon 4g hálózatra?Akkor 3G-n neteztél eddig amikor mobilneteztél vagy mi?A wifinél persze hogy jobban meríti az aksit a mobilnet(2,3,4g is,mindegyik)de be lehet állítani hogy ha lekapcsolod a kijelzőt akkor a mobilnet is kikapcsoljon pár perc múlva és ha újra felnyitod a kijelzőt akkor automatikusan bekapcsol.A folyamatos mobilnet(2,3 és 4g is ami az lte ugyebár)eszi az aksit kb olyan mintha folyamatosan beszélnél telefonon valakivel.
-
g4mer
senior tag
Másnál is így merül a telefon, ha engedéylezve van az lte?
Mobilcsoamgot váltottam, sokkal több net, mondom akkor engedélyezem az lte-t. Viszont észrevettem, hogy rohamosan merül tőle a telefonom, 1 hétig teszteltem(munka közben nem tudom nyomogatni): 8-12-ig simán merül 15%-nyit, úgy hogy semmit se csinálok vele.
Ma letiltottam az lte-t, most van fél 5, akksim 94%-on.
Sic Parvis Magna
-
válasz
rasotamas #28324 üzenetére
Mert nem egyszerűbb beállítani, hogy 11 és 6 óra között ne menjen
Vagyis bocsánat, az túl Mainstream!
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Nekem mindig be van kapcsolva az AOD, de éjszakára
***spoiler alert
LEFELE
fordítom a telefontÍgy a közelségérzékelő miatt kikapcsol az AOD.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Manuális kb 33% fényerő...adat, wifi és hely bekapcsolva éjjel nappal....este 23:00 kor lehúzom töltőről...reggel 5:00 kor kézbe véve 91%, 92% és 90% volt az utóbbi 3 nap eredménye.....ennyit enne az AOD ?
Visziont ha flipes bőrtokot összecsukom (AOD kikapcsol), akkor 99% marad az akksiban reggelre...
Semmilyen progi vagy alkalmazás nem fut a háttrében...mindent kilövök az "akkumulátor" menüben.
9.0 után a 9.1 alatt is hozza az eddigi 5,5-6 óra kijelzőidőket....
-
ClioRS
őstag
válasz
Májkülnájt #28318 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, hogy kevesebbet tud mint 9.0 alatt. Nekem csak wipe cache volt, nem gyalultam, de nem sokat segített.
-
Integrale
veterán
válasz
Májkülnájt #28318 üzenetére
Minden beallitasod stimmel? Animaciok, wifi es bluetooth scanning, alkalmazasok tiltasa, jogosultsagok megszabasa stb
"Bad reklám is reklám too"
-
Májkülnájt
tag
Úgy fest, hogy a 9.1-gyel vesztettem 1,5-2óra kijelzőidőt :/ Előtte 0-ra gyalultam. Valakinek tipp?
-
Ezt így képről senki nem mondja meg neked. Nekem egy feltűnően hasonló Qoltec 50427 van a TME-től, eddig minden tévével tökéletesen működött.
Olyanról viszont, hogy a laptop monitorját külső forrásból meg lehetne hajtani még soha nem hallottam.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Goxi
tag
Sziasztok. Az alábbi Tipe-c Hub segítségével szerném a telefonon lévő tartalmat külső képernyőn megjeleníteni. Konkrétan laptop monitorján. Ezidáig nulla sikerrel.
Van tapasztalatotok erről, egyáltalán a fotón látható Hub alkalmas erre? Ha igen mi a process?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
yodamester10 #28308 üzenetére
Szia!
Azt hiszem, én nem költök többet ennyit telefonra, mint a M10 pro-volt. Igaz meg vagyok elégedve vele, semmi kivetnivalót nem találok benne, de arra,amire én használom elég egy ilyesféle is, ráadásul nem is kell féltenem annyira.
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
zoleeno1
veterán
válasz
yodamester10 #28308 üzenetére
Elvileg szeptember 19-én lesz a bemutató, kb 1 hónappal hamarabb, mint az előd: link
Honor Magic5 Pro
-
yodamester10
őstag
Talált már bárki valami infót,hogy mikor jelenik meg a M30Pro?
-
-
coyotex
tag
Van rá mód hogy egyszerre töltsem és zenét hallgassak? Autóban jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest