Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
ácsi. amikor 250 volt az s8, sirtak a topicban mennyi baja van. lefagy telózás közben, stb.. ők is sokkal jobbak, ahogy a mate is.
ma félkészen adják ki a cúcstelókat, az early birdek kb a beta teszterek.
talán az lg az aki ilyen szempontból sokkal jobb, de ők meg le vannak maradva, igy érthető, hogy stabilan jön ki.
a mate GSM térereje valami brutálisan jó, közelében nincs semmilyen teló, amim volt. ez pl sok embernek sokat megér.
a BT gond szerintem szoftveres, jó lenne, ha a gpu tuning helyett ezt megoldanák. tény, h csomó fejegység bt kezelése problémás, de azért a sajátommal előbb utóbb mindegyik ment. ezzel a métával nem sikerült másfél óra alatt működően pároztatnom. de minden más (vagy 4-5 ) bt eszközömmel pöccröff volt.szóval szerintem kettőn áll a vásár, máte + autós fej egyelőre nem sima ügy.
gusthy + többiek: akinek képes az 5ös hisuite csatlakozni a telójával, mondja már el milyen oprendszerrel működik, plz.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest