Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
retroid
senior tag
válasz bandigyerek #12752 üzenetére
Részletre venném csak kérdés megéri e a felárat
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
legenda
válasz retroid #12753 üzenetére
A Mate 10 Pro tapasztalat alapján azt mondom, érdemes lehet várni kicsit, mert ezt a telefont is akciózni kezdték a megjelenés után 2 hónappal, a 254.990 Ft-os nyitóárhoz képest ~15%-kal olcsóbban megvehető mindig azóta egyik vagy másik hivatalos viszonteladónál.
Ha mobilos szolgáltatónál vennéd, akkor más kicsit a helyzet, mert ők lassabban és kevésbé követik adott árazást.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
axlfsi
veterán
Oh, köszi mindenkinek, azt nem tudtam, hogy hitelesítésen is át kell mennie. Nem próbáltam, de akkor valószínűleg még nem menne fel...
Más: Google Goggles működik nektek? ... én nem értem mi van, de úgy tűnik, egyre több hátrány jön elő a Kirin(?) miatt? .... rányomok a gombra és nem szkenneli a látott képet. Kollégám 6x olcsóbb mobiljával 1mp alatt megoldotta azt a képfelismerést, ami nálam el sem indul
kali: sajnos a legutolsó verzióval is borul az alkalmazás... Majd egy FR befigyel a hosszú hétvége alatt, rászánom magam - hátha.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
retroid
senior tag
Szolgáltatónál venném (Vodafone) most akcios ott 192 000
-
legenda
válasz axlfsi #12756 üzenetére
A gyári visszaállítás biztos megoldja a problémát, de újnak állítsd majd be a telefont, ne húzz vissza utána korábbi rendszeren készült mentést és ne engedj automatikusan visszatelepülni minden előzőleg használt alkalmazást az áruházból, hanem egyesével tedd fel azokat manuálisan, hogy kiderülhessen, melyik okozza a problémát.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Az asszonynak vettünk egy hetet egy Nokia 7 Plus telefont.
Android 8.1 van rajta és stabilan működik minden.
Huawei -ék nem óhajtanak frissíteni esetleg? Nem mintha változna valami is de van egy olyan érzésem hogy ugyan az lesz a Mate 10 pro-val is mint a P8-al.
Kiadták nagy beharangozva utána meg szartak frissíteni.
Azt nem értem hogy megveszek egy független készüléket " mert ugye most már minden szolgáltató függetlenül adja a készülékeket" és úgy kell cigánykodni frissítés után hogy ha van valami hiba akkor jó legyen.Szerintem globál kellene a telefon gyártónak kiadnia a frissítést egy adott készülék típusra, függetlenül attól hogy Vodása vagy Tcom-os vagy Telenor. Elvégre független a készülék.
Vagy tévedek?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
legenda
válasz stnorcy #12760 üzenetére
Szia,
Nem igazán értem a problémát, mert a 6 hónapja megjelent telefon minden verziójára érkezett hivatalosan minimum három frissítés, nem nagy cigánykodással - azt legalábbis nem mondanám annak, hogy másik szolgáltató SIM kártyáját teszi valaki a teelfonba és úgy hivatalosan, OTA felkínál frissítést - akár több is.
Szolgáltatós készülékekkel minden gyártónál ez van, hogy nekik külön ellenőrizni kell és jóváhagyni a frissítéseket, illetve van kivétel, de azon a telefonon nem Android fut, illetve bizonyos szolgáltatós Carrier frissítésekre ott is szükség van bizonyos esetekben a gyártótól függetlenül is.
Aki nem akar a szolgáltatós metódus miatt problémázni, az nem szolgáltatónál vesz készüléket - attól elvonatkoztatva sem, hogy ezt pont függetlenül adják mindegyiknél, mert annak nincs köze a frissítési szisztémához -, emiatt kár is külön a gyártót szidni, de ez nem is fog egyhamar teljességgel változni.
Ettől függetlenül, pont egy szolgáltatós típusnál érhető el a legtöbb frissítés, szám szerint öt (Telekom), ha valaki hajlandó betenni a frissítés idejére egy Telenoros SIM kártyát a hivatalos OTA-hoz.
Küszöbön a következő frissítés, várni kell türelemmel.
A Nokia 7 Plus most jelent meg tavasszal, nem viszonyítási alap a tavaly ősszel megjelent telefonokhoz képest, a nem régen megjelent P20 sorozat szintén 8.1-gyel jött ki, azzal lehet összemérni, a tavalyi kiadású telefonok meg majd frissülnek arra hamarosan.
Már az is jó, hogy a Mate 10 Pro egyáltalán Android 8-cal jött ki tavaly ősz végén, hiszen a más gyártójú, 1 - 2 hónappal korábban megjelent csúcstelefonok jó része még 7-tel és csak jóval később, idén (tavasszal) frissültek 8-ra, még az 1 éves Mate 9 is hamarabb kapott például Oreót, mint a bő fél éves Note 8.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tengeritehen
csendes tag
Sziasztok. FF-ben nekem eltünt a 142es firmware. Másnak is?
-
Aryon87
félisten
válasz tengeritehen #12765 üzenetére
Nalam 2x volt fent, mot csak az egyik lathato. Szerintem par nap es telepithetjuk.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
KZP
őstag
válasz tengeritehen #12765 üzenetére
Reggel óta nekem sincs ott egyik sem, csak a 137-esek.
-
gusthy
veterán
válasz retroid #12748 üzenetére
Ez abszolút ízlés dolga. Nekem volt egy P9 plus, arra nagyon lassan jöttek a nagyon nem túl jó frissítések, akkortájt a Mate-et jobban támogatta a Huawei.
De ez esetleges szerintem.
A két készülék között tényleg inkább ízlésbeli különbség van. Vedd kézbe, tapizd meg, és amelyik jobban tetszik, válaszd azt. -
Tailorzsolt
tag
Reggel nekem is eltűnt. Aztán most kb fél órája néztem rá és újból ott van. Annyi a változás hogy már nem duplán van fent hanem egy sima OTA és egy Full OTA verziót mutat. Ha jól emlékszem legutóbb a 137-nél is ugyanígy volt és rá pár napra már aláírták és tölthető volt.
Remélem így lesz most is. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Milyen video lejátszót használtok?
A gyári és a VLC is olyan halk, hogy buszon semmit nem hallani a filmből.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
retroid
senior tag
Pokemon Go val van tapasztalata valakinek?
-
fdisk
őstag
Milyen jófajta kemény tokot és fóliát ajánlotok?
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Aryon87
félisten
válasz retroid #12776 üzenetére
Bovebb kerdeskorrel talan hamarabb kapsz valaszt.
Tudtommal van annak is topikja, szerintem ott kerdezz majd, mert gyanitom hogy nem a telefonhoz fog kapcsolodni, latva az alairasodat
-----------------------Uvegfolias kerdesre ennis kivancsi lennek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz golyós #12780 üzenetére
En szeretem. Minden formatumot ismer, nalam sose volt vele gond. Fenyerot is tudja kezelni a program, es a hangerot is atlagon felul hasznalja
-
retroid
senior tag
Vodafone milyen verziót árul?
Jön a vodásra is a frissítés rendesen?
-
retroid
senior tag
Akkor a PokémonGo val senki se játszik itt?
-
Aryon87
félisten
válasz retroid #12785 üzenetére
Nem hinnem. En probaltam 10 percet, es az eleg is volt. Mikor bejott mint uj jatek, akkor nyomattam, de mostanra unalmas, es a 1.5 ev alatt se valtozott semmit.
-
Aryon87
félisten
Buszon hazafele most lattam eloszor szurke M10Pro-t, hat az valami eszmeletlen gyonyoru... Akkor milyen lehet a kek eloben?
-
axlfsi
veterán
válasz gusthy #12788 üzenetére
Az alkalmazás ugyan elindul, de az exponálás nem jön létre, hiába nyomom a gombot, azaz, nem készül fotó, nincs mit felismernie az alkalmazásnak, ... de ezekszerint, ez is csak nálam jelen levő probléma
Köszi, hogy megnézted!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Gyugyu1987
tag
válasz axlfsi #12790 üzenetére
Szia!
Már többször ajánlották neked a visszaállítást, mert a photos sem működött. Mivel látván egyre több helyen tapasztalsz ilyet, lehet, hogy rá kellene szánnod az időt és megtenni.
Ne értsd félre nem kötekedek, de ha nekem ennyi bajom lenne, már rég megtettem volna.[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
lajos111990
csendes újonc
Sziasztok! azt mondták ha veszek ilyet akkor tudom nézni a tv vele de most se adja be otg nem tudok vele tv nézni másoknak jo csak nekem nem akarja bekapcsolni :S sd azt látja usb is azt nem látja mit kéne :S tudok segíteni valahogy vagy valami tanács is jol(L:/dl/upc/2018-05/19/707282_vrorbsl7zwxu02tz_img_20180519_090123_2.jpg)(L:/dl/upc/2018-05/19/707282_cuavxxtck3tvbcbo_img_20180519_090154.jpg)[kép](/L)(/L) jönne
L
-
félisten
Tudjátok én P9 Plus-ról váltottam, és azért nem mindenben. Pl a hangszóró sokkal ergyább ebben, az alsó is meg a felső is... Kijelző nem sokkal jobb, de azért van némi előrelépés.
Ami tetszik, hogy a GPS sokkal megbízhatóbb, és az üzemidő is a másfélszerese. A rendszer sebességében olyan hatalmas különbséget nem érzek. A jack csati hiánya nekem nem tényező.
A kamera elég véleményes. Automata módban egyáltalán nem részletesebb a kép, csak a dinamikatartomány magasabb. Nyers DNG fájlokat téma hiányában még nem volt időm összehasonlítani.
Végeredményben ha nem alakulnak úgy a körülmények, hogy új telefont kell vegyek, nem fizettem volna rá a háromszorosát a P9P-ra. Összességében meg vagyok elégedve a készülékkelVissza kell vinnem pár kazettát.
-
gusthy
veterán
válasz lajos111990 #12795 üzenetére
Kizárt, hogy ennyiből bárki okosat tud mondani, ez milyen eszköz?
-
törölt tag
válasz lajos111990 #12795 üzenetére
Egyrészt ezeknek a kicsi tunereknek van egy support listája, magyarul, hogy mely készülékeket támogatja.
Másrészt linkeld be honnan vetted a kütyüt.
Harmadrészt, ha nem sikerül működésre bírni, akkor csinálsz egy videót, felveszed, hogy marhára nem működik, elküldöd az eladónak és kérsz full refundot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek