Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz dorten #11267 üzenetére
Szia,
Üdv itt, használd egészséggel.
Monokróm képeknél mehet a 20 MP, mert az a modul tud annyit, de színesnél csak 12 MP, mert mind a két modul dolgozik olyankor, a színes pedig csak 12 MP, így ha az elkészült színes kép is 20 MP, akkor annak a modulnak a képét szoftveresen kell felhúzni a rendszernek a másik 20 MP mellé, ami valamilyen szintű romlást eredményez.Na, hogy milyen korán ébred mindenki vasárnap.
Tsebacsi: Pont azt akartam írni én is, hogy a nagy részletességnek hála, máshol is olvasható a forgalmi rendszám.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz dorten #11272 üzenetére
Látszatra nem mindenkinek jelentős a különbség, de van, a részletek tekintetében is.
Oda feltöltve csalóka kicsit, mert adott oldal tömörít és ront a minőségen.
Feltöltöttem oda teszt gyanánt egy 3 MB-os képet és a harmadára tömörítette.
Erre tértek át mostanában sokan, mert mát a kephost és társai is behúzták a féket: Link, nem tömörít és regisztráció nélkül 15 MB/kép, regisztrációval pedig 50 MB/kép.[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz dorten #11277 üzenetére
Köszönöm. Ha majd jobban belaktad, használtad, kíváncsi lennék egy véleményezésre hogy valóban jobb-e a Mate. Persze nem egyformák a használati szokásaink,de a következtetést le lehet vonni belőle.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
legenda
válasz dorten #11639 üzenetére
Régió (és azon belül szolgáltató, ha onnan lett vásárolva, vagy bizonyos esetekben meghatározott SIM kártyája van használva a készülékben) függvényében is változik a firmware verziója, nálunk (C432) például nem adtak ki 134-est, a 129 után 137 jött.
-
golyós
addikt
válasz dorten #11800 üzenetére
Még nem kaptuk meg tudtommal a face unlockot.
Elvileg 8.1-el jön vagy a 141es frissítéssel.
Nekem még mindig nem mutatja a FF a 141et , valakinek már igen. Itt is olyan káosz van frissítés terén mint Xiaomiéknál.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
-
-
-
golan7
tag
válasz dorten #12855 üzenetére
Akkor nálam valami gebasz van! Reggeltől estig alig húzom ki, ha melózok! Kevés Facebook meg nevezés, 1-2 óra olvasás(fbreader) plusz Bluetooth zenehalgatás! De otthon se tudom 24 óra fölé tornázni, pedig akkor se Bluetooth, se olvasás!
Utolsó frissítés után csináltam gyári visszaállítást, de nem változott semmi! Mondjuk nem is trükközök semmit vele, este csak a hangot veszem le és van pár alkalmazás amit engedek futni a háttérben, de ezek nincsenek a nagy fogyasztók közt! -
freemanone
addikt
válasz dorten #16408 üzenetére
hogy mi történt azt nemtudom, de a melegedésen time-lapse képeknél még az is sokat segít, ha a képernyő fényerőt manuálisan minimumra veszed, amíg még épp látod amit muszáj. Fél órás volt a leghosszabb amit csináltam és nem volt gond vele, pedig meleg környezetben volt, mert egy 3D nyomtatást vett fel épp.
(#16410) Aryon87: Király képek lettek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
golyós
addikt
válasz dorten #27121 üzenetére
Nekem fent van, ezzel készítem a céges képeket, így külön mappába rakja a családi képektől. Na, emiatt az egyetlen dolog miatt van még fent.
Borzalmas lassú, körülményes a fotók vissznézése, onnan visszatérni a kamerába.Nekem nagyon nem jön be. Még régebben a Camera fv-5 kamerát használtam, az nem volt rossz.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs