Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorten
tag
válasz
marco0007 #11788 üzenetére
Szia,
Nekem van tapasztalatom a Nillkin markaval, nagyon jo dolgokat csinalnak. Amit Te keresel az a Frosted Shield nevre hallgat. Nekem a szemelyes kedvencem a Nature, ez egy sima TPU tok, vekony, de annyi az extra benne, hogy korbe a szelen van egy pici textura (erdesebb felulet) igy nagyon jo es stabil fogast eredmenyez.Hasznalja mar itt valaki a face unlockot?
[ Szerkesztve ]
-
-
wayne1
senior tag
válasz
bandigyerek #11790 üzenetére
De ez is a Mi Fit alkalmazást használja vagy valami mást?
-
Aryon87
félisten
Naplemente a komprol (Tihany-Szantod). 1080p60 felbontas.
[link] -
bandigyerek
senior tag
válasz
Wilika #11778 üzenetére
Én ezért cseréltem a Huawei Band 2 Pro -ra. Nem bántam meg! Drágább, és nem húzza olyan sokáig, mint a Mi Band 2. De! Szerintem pontosabb az alvós része (ha hajnalig a gép előtt ülök ez tudja, nem lehet átcsapni), folyamatosan monitorozza a pulzust alapból, erősebb a kijelzője (de napfényben ennek is satu) és átmennek az értesítések! (rezeg, és az első pár sor is + feladó)
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki egy jó hátlap tokot a telefonhoz? A nyári melegben szerintem a Spigen tokban ami teljesen körül öleli nagyon melege lesz...Nilkin tokokról vélemény?
-
DrGonzo85
újonc
köszönöm szépen mindenkinek.... Hiba megoldva! Most teljesen király minden... P8 lite ról váltottam. Ahhoz képest ez egy űrhajó.
-
zoleeno1
veterán
válasz
imrus72 #11785 üzenetére
+1, ez lesz a bibi, en is szivtam vele. LG v10 volt elotte, ott gond nelkul megjelentek, itt nem, csak, ha hozza adtam a simhez is a kepet, vagy toroltem onnan a nevjegyet. Hiaba ugy van beallitva, hogy a sim nevjegyeket meg se jelenitse... De ennel nagyobb bajunk ne legyen
-
-
DrGonzo85
újonc
Sziasztok. Már egy hónapja birtokomban van egy Mate 10 pro, sokat olvastam a fórumot a sajátom kézhez vétele előtt is kB. 4000 feedbacket. Nagyon meg vagyok elégedve a telóval, le a kalappal. Sok kis huncutságot a fórumon lévő tippekkel, ötletekkel orvosoltam de egy pontosabban 2 dolgot a mai napig nem sikerült beállítanom. A feleségemnek a névjegyéhez a fényképét és egy az alaptól eltérő csengőhangot hozzáadtam. Ennek ellenére nem jeleníti meg se ha ő hív se ha én. Természetesen a csengőhang sem szól amit kiválasztottam.Nem nagy dolog, tényleg csak ez az egy ami hiányzik a teljes elégedettségemhez... Várom a segítő ötleteket. Előre is köszi. Még annyit elmondanék, hogy az uccsó 137-es frissítés a Bluetooth csatlakozós ledobós problémát nálam teljesen orvosolja.
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz
Daffni2 #11776 üzenetére
És akkor te mit használtál volna ehelyett a magyartalannak vélt kifejezés helyett?
Szerintem elég elterjedt informatikai körökben...
Láttam már pár magyartalanabb kifejezést, amit az emberek használnak fórumokon, de erre nem gondoltam, hogy valaki ebbe fog belekötni.De kitaláltam egy jobb magyartalan szót
upgradelődött[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
Daffni2 #11776 üzenetére
Igen...furán hangzik de magyarország eltérő tájegységein is van pár fura kifejezés:
- pl kifőzöd a tésztát vagy megfőzöd a tésztát ? ( anyósom szlovákiai magyar...ő azt mondja hogy a leveshez befőzi a tésztát ( mert a levesből szed ki egy kis lábosba és abban főzi, ezért "befőzi" )
fura
LEfrisssül vagy FELfrissül ? Ha verziószámot nézzük akkor FELfrissül.....én azt mondom hogy frissül és ennyi.
PL a fák KIzöldülnek ( de lehetne BEzöldülés is) .....a szemem alatt a mokesz meg BElilul....
De a kedvencem az hogy :
"-mikor piros a kékszilva?
-amikor még zöld"bocs az OFF-ért,,,,
-
Wilika
aktív tag
válasz
wayne1 #11720 üzenetére
Fogja ez a szar mindenhogyan az alkalmazásokat, ma még pl. egy értesítést nem sikerült átlőnie a karperecre nekem sem, pedig még az értesítési sávba is bevackoltam már a MiBand Tools-t, meg kézi kezelésre van állítva a MiFit, meg a Tools-is, aztán mégis hol megjönnek, hol nem. :/
-
thomasfinal
csendes tag
válasz
Jano_023 #11772 üzenetére
Teljesen be van fóliázva. Legalábbis az előlap 'faltól falig' úgymond. Lehet ennél is jobban körbefóliázni egy telefont?
Amúgy egyelőre hagyom rajta az üvegfóliát, de veszek hozzá egy flip tokot meg biztos ami biztos még sima fóliát is, ha gond lenne az üveggel. Flip tokban nem hiszem, hogy annyi szösz meg kosz telepedne a káva széleire, mint csak a sima szilikon hátlapi tokkal. -
Jano_023
őstag
válasz
thomasfinal #11765 üzenetére
Szia, ha teljesen befóliáztatod a telefont az nem jó megoldás?
-
Goxi
tag
Eu-ban vásárolt készülékre nincsen magyarországi garancia?!
Ez nagyon gagyi. Huawei ügyfélszolgálatos mondta. Tényleg igy lehet, vagy az üsz csávó lőtt mellé?(fordítva, Mo-n vásárolva, EU-ban garanciáztatva már működik)
[ Szerkesztve ]
-
Daffni2
addikt
Eddig azt tapasztaltam a 137 -es fw telepítése óta gyorsabb lett minden,eddig is igen gyors volt,de most.......
lcee79
Mi az,hogy lefrissült?
-
lcee79
addikt
válasz
wayne1 #11763 üzenetére
Most ezekkel a beállításokkal letölti újra?
Bár a wifit nem kimondottan tudtam beállítani, mert nincs wifim a munkahelyen, csak egy telefonhoz csatlakoztam, de ott vigyáznom kellett, hogy ne kezdjen el véletlenül se azon keresztül letölteni.
Először nem történt semmi, de egyszer csak telefonnyomkodás közben megjelent, hogy jött egy frissítés, és tölthetem a 2.96 gb-os filet.
Szóval akkor letöltöm másodszorra is. -
thomasfinal
csendes tag
Még mindig fólia ügyben járok..
Hétvégén kicseréltettem üvegfóliára a gyárit, mert ugye a gyári egyik szélén már bement a kosz a fólia alá.
A gond az, hogy bár most nem ment be kosz alá, de az üvegfólia széle körbe végig tele van szösszel ami elég gányul néz ki. És ha 2 nap után ilyen, milyen lesz fél év, egy év után..?
Kifújtam a szöszt, viszont így bement levegő, mert most a kijelző fele párás.Szóval én arra gondoltam veszek egy flip tokot hozzá, az zárt, így nem lesz ennyire szöszös/koszos, és veszek egy sima kijelző védő fóliát, ami nem ér végig a káván, mert szerintem az a gond, hogy a fóliák nyilván nem lekerekítettek, így mindig lesz rés a telefon széle és a fólia között ha az végig ér. Ha csak egy kicsi kilóg a kijelző széléből a fólia alól, akkor nem lesz koszos.
Mi a véleményetek? Jó lenne megoldást találni, mert nagyon nem örülök, hogy egy 200 ezres telefon alig másfél hét után tiszta dzsuva meg szösz és látszólag semmilyen fólia nem jó rá.
-
wayne1
senior tag
-
lcee79
addikt
Most feltettem a Firmware findert, mert nem jött frissítés...
BLA-L09-re hoz sokféle verziószámú firmware jön fel, de akkor láttam, hogy a C432-eseket kellene nézni
meg azt is látom, hogy fullos, meg van ami kisebb.Most már csak azt nem tudom, hogy az mindegy, hogy ezeken nem látszik első ránézésre, hogy ezek telenoros v vodafone-s, vagy telekomos?
Köszi!
-
Aryon87
félisten
Nincs szívem 50 képet berakni ide, így [link] formájában teszem be.
Tihanyi túra, kalandos befejezéssel (nehézkes hazajutás)
Nagyon durva mit tud a telefon RAW-ban...[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Üdvözlet, szombaton megérkezett a tok amit rendeltem az Aliexpressről. Itt vannak a képek.
Nagyon jó tapintású a hátlap és a tok minőségi. Ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
Az mitol lehet hogy inditasnal az AdGuard be van allitva ne automatikusan kezelje a rendszer sot kezileg van engedelyezve hogy fusson a hatterben meg is lekapcsolja naponta a telefon az alkamazast ?
[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Roland861010 #11740 üzenetére
Ez a kettő abban különbözik a Mate 10 pro -tól, hogy bazi nagy zoom van rajtuk, meg képstabi. A hangya p..ét is lefotózhatod a Mecsek tetején a Balaton északi partjáról. De átütő képminőséget ne várj a képek terén. Amennyi borzongtál a Máté képminőségén... nem lesz sokkal jobb. DSLR, MILC m4/3, vagy APS-C valami nagyobb (általános) zoom objektívvel. Minden másra ott a Master Card, meg a Mate 10 PRO!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Szia!
Én nem venném meg, mert nem lesz nagy előre lépés a telódhoz képest, legalábbis akkora, mint amire gondolsz.
Nézz utána, de én úgy tudom, hogy pl az 500-asnál nincs RAW fotózásra lehetőséged, már pedig, ha komolyan érdekel a fotózás, csak az jöhet szóba.
Továbbá nincsenek manuális módok sem P S A M , (milyen már az, hogy nem tud egy fotós záridőt, vagy rekeszt állítani???)nos ezek nélkül pedig nincs fotózás. Ha csak automatán lövöldözzük a képet, abból nem mindig sül ki jó dolog, de te tudod. Nem tudom a 700-as is ilyen e, de feltétlen nézz utána, nehogy csalódás érjen!
Én biztosan cserélhető objektíves tükrös gépet vennék, bár kissé pénz igényes, de ha van rá keret akkor azt vegyél, ha kevesebb is elég akkor valamilyen „bridge”, vagy MILC tükör nélküli rendszerkompaktot. De ha rá kapsz az ízére, tuti, hogy előbb utóbb FF géped lesz Full Frame (36 x 24 mm)....no ott aztán köll a zsé majd...![ Szerkesztve ]
-
válasz
A megfelelő topikban biztos tudnak segíteni: Link
-
bigrock
addikt
válasz
Arra ügyelj, hogy bármelyiket is veszed, mindenképpen kártyafüggetlen legyen...
-
Roland861010
veterán
Szerintetek Nikon Coolpix B500 vagy B700 akarok mostmár egy "rendes" gépet is a telefon mellé !?
-
Aryon87
félisten
Nekem is inkabb mar megszokas a hosszabb utazasoknal, a Mate most eloszor megy hosszabb utra (Tihany fotozas). 6k-s powerbank ez, de sajna mar csokkent a kapacitasa ugy tunik, mert kb 20-30%-ot veszthetett azon a 20 percben mig tolteni probaltam, mikozben a Mate 1%-ot se vett be. A masikat persze otthonhagytam, bar az is kbb60% kapacitassal bir mar... Sebaj, ilyenkor a toltofej is nalam, kritikus esetben beulok mekibe, es az a fel ora alatt nyerek +50%-ot
De az eddigi tapasztalatok alapjan nem fog kelleni feltenem a telot a hosszabb, tobb oras utazasokon sem. -
válasz
Aryon87 #11735 üzenetére
A gyengébb külső akkumulátorok nem bírják, de a jobbak igen, nekünk kettő is van, amik nagyobb kapacitásúak, mint a Mate 10 Pro akkumulátora, azok bírják tölteni rendesen, más kérdés, hogy mióta a Mate 10 Pro-t használom, feleslegesen utaznak a hordozható akkumulátorok, mert nagyon jól bírja a telefon, a párom Honor 8 telefonja miatt tesszük be inkább, meg megszokásból, esetleg biztonságérzetből.
-
gusthy
veterán
válasz
bandigyerek #11726 üzenetére
Na igen, nincs svenkelés mód. Fényképezőgépeken szokott lenni, az adott fényviszonyoknak megfelelő minimális záridőt állít be.
-
Dave69
tag
4.18-dikán ki adták a full OTa-t 141-re 2.8GB
telenorosok vagy valaki megkapta már ?
-
Schweini
tag
válasz
bandigyerek #11726 üzenetére
Kösz a tippet. Most fotóztam először érdemben. A képek nem lettek rosszak, de van még mit gyakorolni, meg kell szokni.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Schweini #11723 üzenetére
Svenkelésnek hívják, és tiszta sz..pás. Próbálj gyors záridőt, a blende majdnem mindegy. A lényeg, hogy kövesd a motort, a géppel éééés közben klatty. Ettől a háttér életlen lesz, a motor meg, ha ügyes vagy, éles. Manuális fókusz. mert autófókuszon szerintem nem menne úgy sem. Egy kalappal!
Ezen van követő fókusz. Azt is meg lehet próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
wrrs
tag
Na, kicsit kifog rajtam. Valami nem oké.Főleg én...
Ha már volt leírva jó a korábbi hsz linkje is, de nekem addig ment el, hogy körbe ment a FF-ben a kör, vagyis leszedte a hwff mappába a 2GB-is update.zip-et. Ez oké, látom, ott van. És? Hova tovább? A frissítést hogyan? Mert a beállítások frissítésnél persze semmi nem történik. Köszi! -
Schweini
tag
Gyorsan mozgó tárgyak fotózására milyen beállításokat használtok, hogy a háttér el legyen mosva? Jelen esetben motorról van szó.
-
wayne1
senior tag
Lenne egy kérdésem.
Használ valaki itt Mi Band 2-őt a Mi Band Tools-al együtt rajtam kívűl?
Az egyik gondom az, hogy a reggeli ébresztésnél ha kikapcsolom az ébresztést, az értesítési sávban ott marad az óra ikon jelezve, hogy itt még valami készülődik. Aztán egy idő után vagy eltűnik, vagy csinál egy újabb ébresztést. A másik, hogy állandóan kilövi a Mi Band Tools-t a teló és nem kapom az órára az értesítéseket pedig sokszor van némítva a telefonom és fontos lenne, hogy arra kapjam. Az előző telefonom Samsung volt ott nem volt ilyen gondom, miután beállítottam, hogy ne figyelje a fogyasztást figyelő app.
Találtam egy menüt Akkumulátor - Indítás. Ha itt kézi kezelésben megadom, hogy Automatikusan indulhasson, Másodlagosan indulhasson és Futhasson a háttérben akkor nem fogja állandóan leállítani a telefon? -
Aryon87
félisten
-
lcee79
addikt
Hi!
Most már kicsit zavar, hogy nem jön ez a frissítés
Valakinek jött már meg simán a telekomosok közül? -
válasz
profi02 #11708 üzenetére
Szia,
Üdv a csapatban, használd egészséggel a készüléket!
beyruth82: A nagy és kalibrált monitoron nem tudtam még megnézni - mert a feleségem használja épp -, de a notebook kijelzőjén (HD+ csak) teljesen rendben vannak a képek.
thomasfinal: Előfordulhat, a tömegtermelés ilyen sajnos, hogy becsúszhatnak hibák.
[ Szerkesztve ]
-
dorten
tag
válasz
profi02 #11708 üzenetére
Udv a fedelzeten
BLA-L29 8.0.0.137(C636) for Mate 10 Pro Asia/Pacific now available. Adds support for face unlock and security patches for April
Amint megjon felrakom -
profi02
csendes tag
Üdv: Boldog tulajdonosa vagyok egy Mate 10 pronak Az eddigi tapasztalatom jó
-
thomasfinal
csendes tag
Szerintem rosszul rakhatták fel gyárilag. Egyik ismerősöm megnézte, akinek szintén Huawei telefonja van és jobban konyít a mobilokhoz mint én, és azt mondta tisztán látszik (legalábbis neki), hogy egyik oldalon beljebb van a fólia, mint a másikon. Na mindegy, lecserélem egy másikra, azt a pár ezer forintot túlélem.
-
válasz
thomasfinal #11703 üzenetére
Nálam teljesen rendben van a gyári fólia.
A Mate 9-et 8 hónaposan adtam el úgy, hogy kifogástalan állapotban volt rajta a gyári fólia, az alapján bízom benne, hogy ezen is jól bírja majd, amíg cserére nem ítéltetik a telefon. -
Aryon87
félisten
válasz
thomasfinal #11703 üzenetére
Nalam 2 honap utan is passzol. Mikrokarcokat gyujtott ossze eddig.
Van uvegfoliam is, de nem raktam fel (ugyse passzol a kijelzore szerintem).
-
thomasfinal
csendes tag
A gyári fóliával mik a tapasztalatok?
Nekem kb. egy hét után kijött az egyik szélén egy fél borsónyi folt, ez a folt pedig egy vékony csíkban folytatódik végig a telefon egyik oldalán. Érdemes lecserélni a gyári fóliát? Nem ütöttem oda semminek, nem nyomtam meg a képernyőt, ez biztos nem a telefon baja. Gondolom bepárásodott, vagy levegő ment alá..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Otthoni időjárás-állomás
- Gitáros topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Whisky topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest