- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Érdeklődni szeretnék, mar azert eltelt hozzá kellő idő, hogy nagyjából kitapasztaljátok a telót, üzemidő terén... Mennyi az átlag SOT kb....? Ha használja is az ember...
Tetszett a teló már amikor megjelent akkor is nézegettem... Viszont P2-ről váltani, üzemidő tekintetében nem lesz egyszerű...
Én azért elég sokat nyomkodom, a p2 elmegy egy napot kb...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
törölt tag
válasz
Sly189 #11091 üzenetére
Mivel nem rootolt a telefonod, igy rendszeralkalmazast nem tudsz torolni.
Meg egy dolgot kiprobalhatnal.
Ha bemesz oda, hogy Beallitasok -> Alkalmazasok es ertesitesek -> Alkalmazasok: Lehuzod, Zene -t megkeresed.
Katt ra.
Engedelyeknel: Tarhely kinyom. Ha mas is engedelyezve van azokat is nyomd ki.
Ertesiteseknel is kinyomhatsz mindent.
Megjelenites mas alkalmazasok felett kinyom.
Rendszerbeallitasok irasanak engedelyezese kinyom.Mivel letiltani sem lehet igy hatha...
-
tengeritehen
csendes tag
Sziasztok!
Laikus kérdés. Mate 10pro vagy p20pro? Kettő között vacilálok. Aki hónapok óta használja a mate10-et. Vélemény? Működésben változás? Általános fotós vélemény?
P10-et váltanék.
Köszi.
-
japy
őstag
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, továbbra is azzal a problémával küzdök, hogy amikor a kocsimmal kapcsolódik bluetooth on a telefon, akkor a Zene App indul el, a PowerAMP helyett. A "zene" szekcióban már alapértelmezettként a PowerAMP van beállítva, és így is. A PowerAMP-ban pedig be van állítva hogy "folytatás bluetooth-on" Hogyan tudnám kipucolni ezt a gyári zene appot??
-
válasz
gizmoboy #11088 üzenetére
Szia,
Ez a Huawei "AOD" egyelőre ennyit tud csak, bár a leírtakon kívül hívásos infó is van, nem csak SMS.
Ha bármilyen védelem beállításra kerül, akkor csak feloldást követően lehet érdemi funkciókat használni, ez a zárképernyős értesítéseket is ilyenné teszi. (Oreo óta már az értesítési sáv, vezérlő panel sem húzható le feloldás nélkül, ez egyfajta új biztonsági funkció.)
A zárképernyős értesítések egyszeriek, ha feloldod, akkor eltűnnek és csak a többi helyen jelzik az alkalmazások, mondjuk ez nekem így is tűnik logikusnak, engem pont zavarna ellenkezőleg, de elfogadom, ha valakinek más a véleménye.
Dupla koppintásos feloldás nincs, húzásos csak külön védelem beállítása nélkül.
Intelligens feloldás eleinte csak bluetooth alapú volt, de van már hely szerinti is.
Eleinte 16:9 arányú fényképezés volt, de átálltak a kijelző szerinti 18:9-re. (A 12 MP 4:3 maradjon, az a lényeg.)
Közvetlenül beállítható bármi ébresztési hangnak, az ébresztés szerkesztésén belül a csengőhangnál felül a bal oldalon a gyárik, a jobb oldalon pedig bármilyen zene a telefon tárhelyéről.
A Telekomos egyéni verziós frissítést nem muszáj már telepíteni, a telefon kiadásakor azon lévő firmware verziónál (*.115) volt jelentősége, a későbbieknél már csak a szolgáltatós dolgokat adja hozzá (csengőhang, alkalmazások, böngészős kezdőlap...stb.)
Az alkalmazás fejlesztőjén és a készülék gyártóján is műlik, hogy mely alkalmazások kerülnek be a listába, az általad említettnél vélhetően nem stimmel valamelyik.A 7. pontban leírtnál nem vágom, hogy mire gondolsz.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
Roland861010 #11087 üzenetére
Akkor passz, csak pont az imént olvastam jobban utána a GCam problémáknak, mert tegnap sok panaszt láttam az S8, Note 8...stb. topikokban.
Lehet, hogy valóban érdemesebb akkor visszaállítást nyomni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gizmoboy
csendes tag
Sziasztok! 8 év HTC telefonhasználat után 2 hónapja áttértem a Mate 10 Pro-ra, és bár összességében egy nagyon jó készülék, van néhány hiányosság, amire egyelőre nem találtam megoldást.
Az előző telefonomon még a 7-es Android futott, így a hiányosságok egy része valószínűleg az Android 8.0 sara/sajátossága, nem pedig az EMUI-é. Tegnap a Mate 10 Pro-mra felkerült a 137-es FW verzió, de sajnos az sem hozott ezekben változást. Szóval örülnék, ha tudnátok ezekben segíteni, főleg az első háromban:
1. Nem lehet beállítani, hogy az Always-on kijelzőn minden értesítés ikonja megjelenjen (mint pl. ahogy a Galaxy S7 edge-en láttam)? Nálam egyelőre csak ezek látszódnak: idő, dátum, akkutöltöttség, SMS, Google Play Music current song. Feltételezem, ez nem Android, hanem EMUI sajátosság.
2. Zárolt képernyőnél nem lehet lenyitni az értesítést a felfelé nyíló kacsacsőrrel (azt írja ki, hogy Touch again to open), így gyorsparancsokat se lehet onnan használni (pl. egy Messenger üzenetből csak pár szó látszik, és válaszolni sincs lehetőség egyből a zárképernyőről)? Mintha erről azt olvastam volna, hogy a Mate 9 Pro-nál is így volt eleinte, aztán egy frissítéssel jött helyre. Ez igaz?
3. Ha van(nak) új értesítése(i)m, és simán feloldom a zárképernyőt (tehát nem úgy, hogy értesítésre koppintok kétszer), majd visszazárom a telefont, akkor már üres lesz a zárképernyő, pedig ha újra feloldom, akkor az értesítéseim még mindig aktívak a bal felső sarokban. így viszont a zárképernyő megtévesztő módon azt sugallja, nincs értelme feloldanom a telefont, mert nincs új aktivitás. Pedig van, csak az előző feloldásnál még nem kezeltem őket, tehát aktívak maradtak, és lehet közöttük fontos is.4. Telefon felélesztése dupla koppintással vagy felhúzással (swipe up)? Gyanítom, ennek hardveres vagy szabadalmi licensz akadálya lehet, de azért megér egy kérdést.
5. Smart Lock-ból csak Bluetooth lehetséges (Trusted devices), nincs On-body detection, Trusted places, Trusted face és Trusted voice sem?
6. Fényképezésnél nincs 16:9-es képarány, csak 4:3 és 18:9? A videónál viszont csak 16:9-es képarány van.
7. Nem elérhető a Notification Log gyári widget-ként, vagy bárhogy máshogy?
8. Csak workarounddal állítható be alapértelmezett ébresztőhang, közvetlen beállítási lehetőség nincs? Amúgy a Telekom frissítés (DT.HUN 8.0.0.115(CT)) minden alapértelmezett hangnak beállított valami szart
9. A Settings > Security & Privacy > App Lock listából vajon miért hiányzik a Messenger app?Köszönöm előre is: Ákos
-
válasz
Roland861010 #11084 üzenetére
Telepítve van most a GCam? Sok rá a panasz más telefonokon is, újraindulásos eseteket is írtak.
Lehet, hogy elég annak az eltávolítása és nem kell gyári visszaállítás.Tsebacsi: Én is így vagyok vele, nem rajongok az arcfelismerésért, volt telefonom, ami tudta, de ujjlenyomat-olvasó nem volt rajta (950 XL), sok esetben, illetve helyzetben kényelmetlen vagy használhatatlan az ujjlenyomatos feloldáshoz képest.
Ettől persze beletehetik ebbe is és aki akarja, az használja majd.P20 Pro gyári háttérképek, ha esetleg érdekel valakit: Link
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #11084 üzenetére
Visszanyalt a fagyi?
-
Roland861010
veterán
Na addig vagánykodtam ,hogy ma 2*random újra indult a telefon semmi melegedés meg ilyenek csak úgy bumm ... és ennyi !
Mióta a 137-es van fent azóta csinálja / történtek ezek !
Esetleg egy full factory reset ?
-
válasz
Kavinton75 #11081 üzenetére
mint egy falat kenyér, úgy kell
(magánvéleményem szerint, az ujjlenyomat olvasó gyors, pontos, jó helyen van).
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Tailorzsolt
tag
válasz
Kavinton75 #11081 üzenetére
Hát szerintem ebbe is bele tudnák rakni utólag szoftveresen csak valamiért nem akarják egyenlőre... :/
Korábban már volt ez téma és többek szerint nincs értelme tekintettel az ujjlenyomat olvasóra, mondjuk személy szerint nekem ez különösen fontos feature lenne.. nekem ez nagyon várós...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Roland861010 #11079 üzenetére
Pedig könnyű megfogni úgy, hogy nem érzed, hogy közben nyomod is a gombot.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
válasz
#04441088 #11075 üzenetére
Jól mondod, kora reggel félkómásan telefonáltam, felvettem a telefont hogy arrébb menjek 2 métert és rossz helyen fogtam meg (kihangosítón volt). Mire eszméltem, hogy nem hallok semmit, már a logót láttam, bekapcsoltam, hívtam az illetőt és szevasz...
-
mouzrr
őstag
válasz
tamas.varga5 #11076 üzenetére
Ha gyári visszaállítás után úgy érezted pár percig hogy jó volt, lehet a bejelentkezett Google fiókod kavar be valahogy ebbe, de persze ez egyáltalán nem biztos.
-
tamas.varga5
tag
Köszi,természetesen az volt első a gyári adatok visszaállítása előtt. Minden esetre e miatt nem viszem szervizbe,kibírom azt a húsz másodpercet amíg csatlakozik. Legfeljebb mielőtt lejár a 2 év gari, előtte megnézetem ha meglesz még,bár nagyon úgy tűnik,hosszú együtt töltött idő lesz ebből.
Honor 90 pro 12/512 giga - HP Omen 16,1" gamer Ryzen 9 - 32 giga DDR5 - 2 TB SSD - Bang&Olufsen hang - RTX 4070 8gb VGA
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #11074 üzenetére
Tokban hordba pl eszre sem veszed, hogy nyomod a gombot.
-
válasz
tamas.varga5 #11072 üzenetére
Megpróbálhatod esetleg a hálózati beállítások visszaállítását, az csak a wifi,bluetooth és a mobiladat adatait és beállításait törli, utóbbi vissza is tölti majd a SIM kártya alapján, így csak a wifi és bluetooth beállításokat kell majd manuálisan újra beállítani.
-
tamas.varga5
tag
Semmi ilyen alkalmazásom nincs, wifi+-t nem használom. / Viber, Simple, My Vodafone,Horizon Go/ amik telepítve vannak. Otthon UPC Connect Box ,de páromnak hibátlanul teszi dolgát a P9 lite ,illetve ezt nekem minden más helyen is produkálja.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 pro 12/512 giga - HP Omen 16,1" gamer Ryzen 9 - 32 giga DDR5 - 2 TB SSD - Bang&Olufsen hang - RTX 4070 8gb VGA
-
válasz
tamas.varga5 #11070 üzenetére
Szia,
Nem töltöttél le és használsz olyan alkalmazást, ami a hálózati forgalmat (is) menedzseli, vagy valamilyen szinten beleszólhat?
Magán a telefon rendszerén a Wi-Fi+ opció tudja valamennyire befolyásolni a wifi kapcsolatot.
Ha csak egy wifi hálózaton működne a leírtak szerint, akkor azt mondanám, hogy érdemes átnézni az ellenoldali kiszolgáló beállításait is, de ha sok wifi hálózaton így tesz, akkor nem azokkal lehet gond.[ Szerkesztve ]
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok! Egy hónapja van meg a MT pro telefonom,Honor 8-ról érkeztem és lenne egy kérdésem wifi csatlakozással kapcsolatban. Keresőbe írva nem találkoztam még másnál hasonlóval. Bármely wifi hálózathoz csatlakozva /kapcsoló aktívvá téve/ azonnal lefrissíti a leveleimet,mutatja az inaktív szakban érkezett értesítéseket,viszont nem tudok megnyitni egyetlen oldalt sem,Viber hívást nem tudok indítani és egy "nincs hálózati kapcsolat" hibaüzenetet kapok. Kb.15-20 másodperc múlva beavatkozás nélkül kapcsolódik szépen és innentől szakadozás nélkül tudok bármit csinálni amihez net kapcsolat szükségeltetik. Csak play áruházból letöltött appokat használok,csináltam egy gyári visszaállítást,akkor 15 percig mintha jó lett volna a helyzet,de lehet,csak én éreztem így,mivel elég sűrűn kapcsolgattam ki-be a wifit,hogy ellenőrizzem a hiba meglétét. Ha van ötlet,kérlek ne tartsátok magatokban! Köszi előre is!
-
válasz
Tailorzsolt #11064 üzenetére
Tavaly decemberben frissült utoljára az áruházi infó alapján, de később is rendezgettem az ikonokat hosszú nyomva tartással és nem tűnt fel, csak nem olyan régen futottam bele véletlenül.
ClioRS: Nem sokkal korábban vettem észre, amikor az FF-es 137-es frissítés után gyári visszaállítást nyomtam és utána rendezgettem vissza kézzel az ikonokat, hosszút nyomva azokon.
Azért érdekes csak, mert január végén is úgy tettem, amikor az egykártyás telefont kétkártyásra cseréltem, de akkor még nem tudta szerintem, hiába írja korábbinak az áruház az alkalmazás ezen verzióját.Mindegy, köszi az infókat, lehet, hogy a telefonon a firmware frissítése is szerepet játszott a dologban, mert azóta volt kettő is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#04441088 #11060 üzenetére
P8 lite szerűt adtak volna cserének, de van itthon egy S7 Edge, az került vissza hozzám, asszony úgyis csak netezni használta még. Nem akartam a cserekészülékkel szórakozni, beleírni mindent, a samuban meg még ott van tényleg minden. Ilyen szempontból szerencsém van. Most várok, remélem le is frissítik a legújabbra...
-
Aryon87
félisten
válasz
yodamester10 #11063 üzenetére
Tegnap kaptuk meg, nem maradtal le nagyon
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Tailorzsolt
tag
Nekem úgy rémlik, mintha ez korábban nem működött volna a Telekom appal, viszont valóban elég régen volt utoljára frissítve. Én egyébként használom rendszeresen ezt a funkciót, de én sem tudtam, erről, hogy a Telekomnál is működik, pedig időnként megnyomogatom mindegyik appot, hogy melyiknél újítottak.
-
yodamester10
őstag
Bocs ha volt már de most vettem észre,hogy Telenoros 1 simesre meg jött a 137.
-
válasz
Tsebacsi #11059 üzenetére
Bátor voltam és kipróbáltam, de nem okozott gondot a művelet.
Előtte persze tettem előkészületeket, hogy kijelző nélkül is vissza tudjam állítani gyári állapotra a HiSuite segítségével, de szerencsére nem volt rá szükség.
A bátor jelzőmet biztos módosítottam volna utólag, ha beüt a krachAkik használják a telefonon a Telekom alkalmazást; Mikor került bele az ikon hosszú nyomására felugró opció?
Nem olyan régen vettem észre, pedig már régebben frissült utoljára az alkalmazás.[ Szerkesztve ]
-
Leadtam a szervizben. Bevették, mert nem normális értékek voltak az áramfelvételnél is. 5 nap kb. a javítás. Nem örülök, hogy kb. annyitól, amennyit leírtam, ilyen állapotba tud kerülni a telefon... Legyetek óvatosak.
-
Drag77
senior tag
válasz
zoleeno1 #11055 üzenetére
Nekem Telecom-os ff-el van 131 rajt még nem érkezett 137.
Félorája nem volt most jött meg :-)-
[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Z.É.T.
őstag
137-es frissítéssel megjavult az AoD utáni lassú feloldás az ujjlenyomat-olvasóval. (és finomabb-gyorsabb lett a felület - nem volt factory reset, csak full OTA)
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz
Occon adom #11051 üzenetére
Tudtommal egyikben sincs FM radio, csak elirtak. Link.
[ Szerkesztve ]
-
Igen de nem ismeri fel, lehet nem nyomtam rá a ne kérdezze többet opcióra. A gép érzi a telefont, de a hisuite nem tudja kezelni.
-
zoleeno1
veterán
Van itt olyan Telekomos, akinek mar OTA-n frissult 128-rol 137-re? Tehat elotte nem tette fel mas modszerrel a 131-et. Nekem a 128-ra még semmi
Honor Magic5 Pro
-
-
törölt tag
válasz
Tsebacsi #11041 üzenetére
Vao.
Elsokent probald ki:
-Hangero fel + bekapcs gomb.
Bejon elvileg egy recovery felulet.
Ott wipe cache. Hangero gombokkal navigalsz fel, le. A kikapcs gomb egyszeri megnyomasaval leokezod.
Szoval ezt a Wipe Cache-t probald meg.
Aztan felso menupot, a reboot.
Ha utana se jo, akkor ugyanitt Wipe Data/Factory reset. -
Üdv!
Sikerült hívás közben nyomni a bekapcs gombot, a telefon újraindult, majd a pin és kód beírása után akartam is újratárcsázni a másik felet, és elsötétült a képernyő. A másik fél hívott, de semmi sem látszott, ellenben fel tudtam venni és beszélni vele, de továbbra sincs kép, hiába nyomom sokáig a bekapcs gombot, olyan, mintha újraindulna (sincs se hang se kép csak egy apró rezgés) de semmi. Gépre dugva sem csinál semmit.
Mit csináljak? Az sem baj, ha gyári reset, csak legyen kép...
Köszi
-
Gelmi
tag
Sziasztok!
Beállítottam a telefonomon hogy automatikusan 22:30-kor kapcsoljon ki majd reggel 4:30-kor be.
Most ezen szeretnék változtatni de az istenért nem találom azt a menüt 😒
Valakinek ötlete?Segítséget előre is köszönöm!
A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében!
-
Roland861010
veterán
válasz
hurenzon #11036 üzenetére
Amennyit az ide való írogatással töltesz már rég végig próbálhattad volna mi lehet a baj! De ez csak az én véleményem.
Ha valami nem megy egyből vagy nem úgy működik ahogy kellene akkor egyből a telefon a hibás !
Kivéve a kamera mert ott minden egyes frissítés javít az eredményen.
-
golyós
addikt
válasz
magicbox #11031 üzenetére
Nem nyert.
Más ötlet?
Soha semilyen telefonnal nem kellett se asztali nézet, se semmi.Egyszerüen Alin rányomtam a megosztás gombra, link másolás vágólapra és ide linkeltem. Ezen nem megy.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Feladtam a linkelést
Valaki írja már meg, hogy ezt a rendkívűl bonyolult müveletet hogyan kell végrehajtani ezzel a remebe szabott csúcskészülékkel?[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Roland861010 #11024 üzenetére
Nalam meg a facebook se okoz galibat, ellenben egy konkurensnel pl rendre osszeomlik az alkalmazas mostansag 🤔
Neha hajlamos tobbet enni, akkor kap egy gyorsitotar torlest, es jonapot.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
golyós
addikt
Ha valaki tervezi tartalék füles csatlakozó beszerzését akkor ezt ajánlanám Nem rakja be a nyomorult linket jól
Miért csak ez a készülék képtelen egy linket berakni?
Kipróbáltam, felismeri és még szól a füles is
Március 15-én rendeltem 2db-ot.[ Szerkesztve ]
-
válasz
hurenzon #11023 üzenetére
Biztosra nem mondhatom így látatlanban, de lehetségesnek, sőt, valószínűnek tartom, ezért csinálnám a korábban leírtak szerint, hogy a gyári visszaállítás után a telefont újnak beállítva, alkalmazást nem telepítve ha nincs gond, akkor egyesével tenném vissza a leírt alkalmazásokat és mindegyik után keresném a korábbi problémákat, hátha kibukna úgy, hogy melyik után jönnek elő.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz
hurenzon #11019 üzenetére
Én egy igazán rohadék ember vagyok ha bele kell kötni egy telefonba de ebbe a kamerán kívül még hibát nem találtam !
De a 137-essel az is jobb most már , oda akarok ki lyukadni ,hogy amikor ilyen hibákat produkál egy telefon az TUTI USER ERROR !150% hogy van egy appod amire nem is gyanakszol és össze akad a rendszerrel !
Én is használók jó pár appot de semmi baja a rendszernek vagy a telefonnak !
Csak úgy halkan a Facebookot úgy gyalulnám le mint a sicc ....
[ Szerkesztve ]
-
-
-
hurenzon
senior tag
-
Kavinton75
senior tag
-
Buckey
őstag
Igen, túltelített itt a galambdúcban a 2,4 GHz. De ahogy nézegettem a városban, még a családi övezetes részen is szinte 3-8 között volt az elérhető 2,4GHz-es sáv.
Épp ezért is álltam át az 5GHz-re.Remélem, azért hamar megoldják ezt a hálózati problémát/átállást.
Nekem ez az első D-Link cuccom, de eddig még nincs semmi gondom vele. Amilyen sebességet mér a Máté, szinte annyit mér a gép is.
De majd kiderül, hogy mennyit bír, mondjuk nincs kihajtva. -
válasz
Buckey #11011 üzenetére
A 2.4 GHz annyira túltelített a sűrűn lakott helyeken, hogy például a panelekben sok helyen szinte már használhatatlan, összeakadnak az elérhető hálózatok, lassulnak, akadnak...stb.
Ahol persze nincs sok elérhető idegen hálózat, ott nincs gond, legfeljebb lassabb, mint az 5 GHz-es átvitel.
Lehetett Telekomos probléma is, faragják most nagyon a hálózatot sok helyen, a minap is írt valaki a kapcsolódó topikban problémát például Szekszárd és környékéről.
Wifi tekintetében nem annyira szeretem a D-Link cuccokat, de ez csak az én rigolyám a sok korábbi negatív tapasztalat miatt, volt idő, amikor nem győztem lecserélni sok helyen az olcsó D-Link routereket, amiket rátukmáltak a vásárlókra a "hozzáértő" eladók...japy: Az a baj, hogy problémás alkalmazásból nem is kell sokat telepíteni, akár egy is alávághat a rendszernek.
bokarcsi71: Ha a képen pirossal jelölt felső részen nem fogod/takarod le és akkor is kiírja a figyelmeztetést, akkor esetleg koszos lett ott az érzékelő előtt az üveg.
[ Szerkesztve ]
-
japy
őstag
válasz
Aryon87 #11007 üzenetére
Igen vannak sokan akik túlzásokba esnek. A telefonokat általában akkor lehet megfeszíteni amikor mérhetetlen sok semmire való alkalmazással telerakják! Nekem is van egy barátom akinek 250 alkalmazás van fent és mutogatja nekem. Mikor megkérdezem hányat használ belőle nem tud válaszolni rá.
-
Buckey
őstag
A 2,4 GHz-ről átálltam 5 GHz-re. Azon csak én vagyok, nagyon egy elmaradott vidékről írok (legkisebb megyeszékhely az országban). Itt még az egyik számítógépes boltban is meg akarták magyarázni, hogy minek nekem 5GHz, mikor még a 2,4 sincs kihasználva.
Természetesen a városban nem is lehet kapni 5GHz-es vevőt.Én azért gyanakszom a Telekom hibájára, mert a múlt hétig semmi ilyen hiba nem volt. És tegnapelőtt vettem észre a VOLTE hibát is. A telefonra nem telepítettem semmit és nem is állítgattam ilyen részen.
Amúgy a wifi vevő és a gép is tudja az 5GHz-et, azzal nincs gond. ( D-Link DWA-192 )
ui.: egy másik gép, 2,4GHz-es wifivel is ugyan azt a jelenséget produkálta
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz
bokarcsi71 #11000 üzenetére
Ez akkor van, ha letakarod, pl ujjal lefogod a szenzort fent. Okozhatja rosszul felrakott folia is.
Honor Magic5 Pro
-
válasz
hurenzon #10994 üzenetére
Korábban is javasoltuk már a gyári visszaállítást, utána meg újnak beállítani a telefont, mentést nem visszatenni és manuálisan beállítani mindent, mert annyi és olyan problémáid voltak és vannak, hogy valami nagyon nem kerek.
A jelenleg használt alkalmazásokat egyesével tedd majd vissza és mindegyik után használd kicsit a telefont, hogy kiderülhessen, melyik okoz gondot.
Más gyártójú készülékről átvitt mentés/dolgok is okozhatnak problémát.nylacika: A fényképezés javult láthatóan, de a videók minősége sem lett rosszabb.
Buckey: Javasolt módosítani a gyárilag megadott csatornát (a környezetnek megfelelőre) és jelszót.
bokarcsi71: Nem takard le fent az érzékelőket? Akkor nem tudja mérni a fényerőt...stb. és azért figyelmeztet.
Schweini: Nem létezik olyan telefon, amivel kivétel nélkül senkinél sincs probléma, de sok esetben nem a telefon direkt hibája, ellenkező esetben mindenkinél gond lenne, de mint láthatod, itt is csak néhány embernél jelentkezik ez vagy az és jellemzően az is javítható (lenne), de a jelentős többségél nincs panasz.
Ilyen alapon semmilyen telefont sem fogsz tudni venni, mert mindegyikkel kapcsolatban lesz legalább néhány negatív vélemény, de azt is nézni kell, hogy van mellette nagyságrendekkel több elégedett tulajdonos.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz
hurenzon #11005 üzenetére
Nálam sincsenek ilyen problémák.
Amikor kell, akkor a fényképező szinte azonnal (szerintem) jó képeket lő, a bluetooth naponta kb. 30-40-szer azonnal kapcsolódik a rádióhoz a kocsiban. És az akksi meg brutális!
Szerintem ami hiba van, az nem a készülék hibája, hanem a szolgáltatóé illetve más, külső app hibás megírásából fakad.
Én nem bántam meg, hogy a Mátét vettem, kollégám S8-asát elnézve, semmivel sem tud kevesebbet, inkább többet. -
Aryon87
félisten
válasz
hurenzon #11005 üzenetére
Javallott egy Factory reset, mert ott valami osszeakad csunyan.
Schweini: tul sokat akarnak azert a hoborges.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hurenzon
senior tag
A legzavarobb, hogy sűrűn nem tudok fényképezni mert rögtön kilép magától. Csak telefon újraindítás után jó.
Bluetooth csatlakozásnál összeomlik a rendszer. Több app rosszul működik. Lefagy a telefon.
És még sok apróság. -
Schweini
tag
Komolyan mondom már kár feljárni ide. Már kinéztem egy telefont ez előtt, de a topikjában páran lehúzták így letettem róla. Aztán jött ez, mindenki mondta hogy ezzel aztán nem lehet mellé lőni erre itt is a sok negatív visszajelzés. Már nem tudom hogy sokaknál nagyok az elvárások, vagy a piacon lévő flagship telefonokkal mind baj van. Jövő hétig még van időm gondolkodni, de bármikor benézek ide, már a kedvem is elmegy tőle.
-
Aryon87
félisten
Akkor jol latom en is hogy a frissitesekkel azert javul a kepminoseg. Nekem eddig is tetszett amit produkalt, kiveve a megjeleneskor. Azota teljesen mas.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest