- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
#04441088 #10998 üzenetére
Nálam eddig minden jó, mint ahogy eddig is.
Esetleg csak annyit tudnék felhozni, hogy hiába osztottam meg wifin a netet, hiába kapcsolódott a gép, nem volt internet. Mondjuk ezt a múlt héten is eljátszotta egyszer, de valahogy az is megjavult magától, pedig volt újraindítás, driver újratelepítés, minden.
Ez is szerintem hálózati hiba lesz. Pedig eddig nem volt bajom mobilon a Telekommal.
Lehet, hogy ezután lesz? -
törölt tag
Mi ez a nagy felhaborodas tobbek reszerol
-
nylacika
aktív tag
Ma leírta magát a kamera nálam... Eddig semmi problémám nem volt vele, de a 137-es frissítés után kritikán aluli a video minősége... Szerintem hamarosan csere lesz...
-
hurenzon
senior tag
Bugok megint vissza jöttek.
Lassan ott tartok hogy kidobom a telefont.... -
Schweini
tag
Nem tudjátok véletlen, hogy a Telekomos M10prok függetlenek-e gyárilag?
-
magicbox
senior tag
Nekem sincs semmi Telekomosra...
-
Roland861010
veterán
A Kamera 150%-os javulást mutat !
Igaz nem is lehet annyira bele zoomolni de így is látványos a javulás !Nem tudom van-e értelme a teljes gyalulásnak a második szoftver frissítés után !
Túl sok alkalmazást kellene vissza rakni újra ! :SNekem Telekomosra ment fel a 137-es !
-
KZP
őstag
válasz
molacika91 #10981 üzenetére
Ugyanez van.
-
Buckey
őstag
Köszi, a VOLTE tudom, hogy szolgáltatói hiba, de a remény hal meg utoljára. Bíztam benne, hogy megjavul, ha már ilyen meglepetés ért, hogy kiadták ma a 137-est.
A képet töröltem, de én még mindig látom a hozzászólások között.
Ha megkérhetlek, a hozzászólást is töröld, ha Te is látod ott.
Köszönöm! -
válasz
Buckey #10975 üzenetére
A VoLTE csak akkor fog megjavulni, ha a Telekom országosan visszakapcsolja, mert tudtommal sehol és semmilyen telefonnal nem működik jelenleg.
A kamera tekintetében biztos fogsz változást tapasztalni, mert szerintem javítottak rajta a 137-es firmware verzióban.
Nincs már kép, ezek szerint sikerült törölni, vagy illetékes megoldotta, én csak komplett hozzászólást tudnék törölni, szerkeszteni nem.Wilika: Akkor marad a Huawei/Honor szoftveres vonal.
molacika91: A megfelelő verziót próbáltad? Két Full-OTA is van, de csak az egyik jó.
-
gusthy
veterán
Felment a 137. Most nekem jó?
-
Wilika
aktív tag
Ugyanezzel a felállással használom már 6+ éve, és sosem volt gond. A saját domain-es, az a google apps csomagon belül működik, szóval a google kezeli. (saját domain, de ugyanúgy van drive, fotók, youtube, minden, szólva egy teljes értékű google profil, csak nem gmail.com a vége)
Egyelőre még nem a 137-es van, csa a 128 (telekom)-nál tart, viszont az tökre aggaszt, hogy mások is panaszkodnak rá. :/
-
válasz
Wilika #10967 üzenetére
Szia,
Nem használom úgy, ezért kapcsolódó gyakorlati tapasztalattal nem tudlak segíteni, azt viszont merem mondani, hogy szervizbe ne add a készüléket, mert felesleges kör lesz és még bosszantó is, ha sablonosan szétkapják és cserélnek benne alaplapot, de megoldást az sem jelent majd, viszont lesz egy már nem gyári állapotú és összeszereltségű készüléked.
Ha a készülék hibája, akkor szoftveres a Google vagy a Huawei részéről, amin frissítés segíthet, ha javítják a problémát.
Nem tudom, hogy melyik firmware verzióval használod jelenleg a telefont, de ha nem a 137-es verzióval, akkor érdemes frissíteni és kipróbálni azzal.
A saját domain kapcsán a címzések, átirányítások...stb. rendben vannak, nem azokból adódó esetleges hibák miatt von be másik fiókot? -
Buckey
őstag
Üdv!
Telekom is kiadta a 137-est (Telekom single)
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Használja itt valaki egyszerre több gugli account-tal a telefont, illetve használ helyzetmegosztást/helyelőzményeket ("idővonal")?
Mióta ez a telefonom van, azóta nem képes helyesen megosztani a pozíciómat, illetve az idővonalat se jegyzi. :/
Most írtam a Huawei-nek, aki kéri, hogy vigyem szervizbe, ám az xda-n több topicot is találtam amiben arra panaszkodnak, huawei/honor készülékek nem kezelik normálisan az idővonalat.Az enyém kifejezettem fura, mert van a fő gugli accountom, (saját domain-es, de teljesen google van mögötte), de hiába azt használom, minduntalan egy másik guglis címembe jegyez, és tök mindegy, hogy mit választok ki a helyelőzményeknél, hogy melyik accountnak szabad jegyzetelnie, melyiknek nem, akkor is az egyikbe jegyez. :/
-
Aryon87
félisten
Fent a 137.
Most tunt fel: a Huawei logo mindig is animalt volt a zenes bejatszas utan? 🤔
-
KZP
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #10962 üzenetére
Mázlisták!
-
zozzzzzzzzzz
tag
most jön lefelé a 137-es, magától dobta fel OTA-n
(Vodás single sim-es)
-
Aryon87
félisten
Telenoros gyári frissítés kb 700Mb. FF-el nyomom rá a Full-OTA-t
-
Szia,
Köszi az infót, frissítem az összefoglalót.
fenergie84: Szűkítheted a hibalehetőségek körét, például ha felcserélt SIM kártyákkal kipróbálod, akkor mi a helyzet?
Vagy ha a második SIM kártya helyett teszel be másik SIM kártyát és azt felhívod, akkor miként működik?
A második SIM kártyát ha másik telefonba teszed és felhívod, úgy van probléma, vagy nincs?
Szolgáltatós hálózati, SIM kártya és telefonos probléma is okozhatja, ezért érdemes szűkíteni a hibalehetőségek körét.Nekem ugyan Telekom + Vodafone SIM kártyák vannak a telefonban, de a 137-es firmware verzióval sincs probléma.
zoleeno1: Telenoros SIM kártyával vagy esetleg FF segítségével feltetted korábban a 131-es frissítést a Telekomos telefonodra?
-
törölt tag
FFben telepíthető a 04.04.-i B137 egykartyas telefonra.
-
fenergie84
addikt
Van egy új jelenségem, amiről nem tudom eldönteni, hogy hálózat, vagy a 137 felrakásából jön.
Sim1 saját kártya 4G, Sim2 céges flottás, beszélgetős (Telekom mind a kettő)
Ha utóbbira bejön egy hívás, akkor másodpercek múlva elnémul a hívó, és nemsokára szakad a vonal.
Ha visszahívom, akkor már megy rendesen.
Nem értem. Ötlet? -
Domb!
tag
Sziasztok!
Kijött telenorra is a 137es frissítés.
-
válasz
Darksiders84 #10950 üzenetére
A típustól függően a 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1, a belépéshez admin/admin vagy az eszközön lévő matricán megtalálható.
A wifi opcióknál találhatók a kapcsolódó beállítások, ha adsz pontos típust, akkor részletesen leírható.
A Mate 10 Pro-val ha kapcsolódsz az eszközhöz wifi hálózaton, akkor az aktív wifi kapcsolatra pöttyintve olvashatók bizonyos adatok, az segíthet a megfelelő értékek beállításában, mert a sebességből látható a sávszélesség...stb. -
Darksiders84
aktív tag
Köszi megnézem otthon amúgy UPC router de nem szívesen állítgatnám nehogy még rosszabb legyen nem értek hozzá nincs türelmem már az ilyenekhez de muszály lesz megnézem jó lenne ha házban minden készülékkel egyforma gyorsasággal mükődne.
A messenger se csinált ilyet csak amióta a router szórakozik. -
válasz
pitimany #10945 üzenetére
Azzal nincs gyakorlati tapasztalatom, így passzolom sajnos.
Az előzővel kapcsolatban az jutott még az eszembe, hogy a kedvenceknél működik a direkt hívás - ha a névjegyhez több telefonszám is tartozik, akkor alapértelmezett beállítható -, az pedig úgy is elérhető, hogy hosszan kell nyomni a Névjegyek ikonjára, majd Gyakori.
-
pitimany
tag
Kedves Kali!
Arra még tudnál válaszolni, hogy Android Autóval gépkocsihoz kapcsolódva miért nem írja ki a az autó kijelzője a hívó felet, illetve miért nem jelenik meg a hívás befejezése gomb? Esetleg ez beállítás, vagy szoftver verzió kérdése?
(Megint csak arra tudok hivatkozni, hogy ugyanazon az autón az S8 kiírta, de ne érts félre nem sírom vissza az S8-at, összességében jobban szeretem a Mate 10 prot.) -
válasz
Darksiders84 #10940 üzenetére
Szia,
A Telefonon a Wi-Fi+ opció tudja például befolyásolni.
Az ellenoldali/kiszolgáló eszközön is érdemes ellenőrizni a wifi beállításokat, mert a Mate 10 Pro már jobb MHz/MIMO képességű, mint például a Honor 8, így ha a HGW, router...stb. beállítása 2.4 GHz és 5 GHz N szabvány esetén csak 20 MHz (40 MHz helyett), 5 GHz AC kapcsolaton pedig csak 40 MHz (80 MHz helyett), akkor az az adott tekintetben is jobb Mate 10 Pro számára befolyásoló tényező lehet.
Érdemes továbbá más/minden csatornán is kipróbálni a wifi kapcsolatot, mert ha a környezetben változás állt be adott tekintetben - beüzemeltek elérhető közelségben újabb wifi eszközöket/hálózatot, vagy a meglévők valamelyiknél változott a csatorna értéke -, akkor az is befolyásolhatja akár úgy is, hogy az egy csatornát használó Honor 8 nem problémázik amiatt, mert az az érték pont nincs zavarva, de a két csatornát használó Mate 10 Pro már igen, mert a másik csatorna - amit a Honor 8 nem használ - már érintett a dolgoban.
Messengert nem használok, így azzal kapcsolatban még tippem sincs sajnos.pitimany: Szia, Nem lehet beállítani, mert a névjegyre pöttyintve még egyéb opciók és információk érhetők el, amiket adott tekintetben ellehetetlenítene, ha a névjegyre direktben bökve azonnal tárcsázná az alapértelmezett telefonszámot.
-
pitimany
tag
Sziasztok!
Már volt róla szó, hogy híváslistából van direkt hívás, ez nálam is működik.
Ugyanakkor a névjegyzékből, ha egy névhez több telefonszám is tartozik - hiába van beállítva alapértelmezett telefonszám - a névre bökés után még a telefonszámra is rá kell bökni a híváshoz, tehát nincs direkt hívás.
Ez ilyen, vagy be lehet állítani névjegyzékből is a direkt hívást?
(Előtte Samsung Galaxy S8-am volt, abban volt direkt hívás, ezért hiányzik ez a funkció.) -
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok mitől lehet az hogy az itthoni wifi első csatlakozás elég lassú de utána már gyors minden de mobilneten nem kell várni gyors másik Honor 8-cal se kell várni a wifire egyből fönt van a Mate nem akar pedig már probáltam újra párosítást is és nem volt ilyen gondom most pár napja lett kicsit zavaró. A másik hogy a Messenger állandóan kidob hogy lejárt munkamenet ezért bezárás és már ki is dobott. Ezt lehet állítani idő limit vagy mi?
-
grabowsky
újonc
válasz
duckymusic04 #10915 üzenetére
Nekem most 4G-n is hálózatra vár... Inkább az alkalmazással lesz vmi
-
válasz
Májkülnájt #10937 üzenetére
A Chrome hajlamos ilyenre - nem csak ezen a telefonon -, arra tudtommal nincs megoldás.
-
válasz
gilfoyle #10930 üzenetére
Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Mobiladat -> Opciók (jobb felül a fogaskerék) -> Kezdőnap
Akik nem találják korábbi firmware verziókon, az azért van, mert csak a 131- és újabbaknál adott.duckymusic04: Nem tudom, mert mióta korlátlan mobilinternetem van, alig van használatban a wifi (csak a router beállításainak a módosításakor, ha azt telefonról csinálom), de ránézek majd az opció jelen gyakorlati működésére.
-
válasz
szabosasito #10923 üzenetére
Ha valamelyik hazai szolgáltatótól van, akkor biztosra csak adott szolgáltató tudja megmondani, vagy esetleg a Huawei.
A C432 nem csak a mi országunkat jelenti, hanem ezt a régiót, azt viszont nem tudom, hogy más országokban nem szolgáltatónál is lehet-e venni egykártyást, vagy máshol is úgy van, mint nálunk, hogy csak szolgáltatónál.
Papír nincs hozzá semmilyen, amiből megállapítható lenne?duckymusic04: Igen, amiatt lehetett, mert úgy ha nem volt töltőn a készülék, akkor készenlétben lekapcsolta a wifi hálózatot.
Mindig állásban készenlétben sem kapcsolja le. -
törölt tag
válasz
szabosasito #10923 üzenetére
Imeit toroltesd inkább innen.
-
szabosasito
aktív tag
Szia Kali!
Hivatalosan szolgáltatós, értem, hogy melyik szolgáltatóé azt lehet tudni? És nem hivatalosan is lehetséges ezek szerint, de ha jól tudom a C432 a hazai, vagy Európai. Pontosabban is be lehet határolni?
Köszönöm
Huawei IMEI ellenőrzés eredménye:
IMEI 866218031555288
Serial Number GAB7N17C20000838
Product ID 89289150
Product Model BLA-L09C
Model HUAWEI Mate 10 Pro Single SIM Card 6 GB (RAM) + 128 GB (ROM) (BLA-L09)Supported Country Latvia, Lietuva, United Kingdom-Honor, Hrvatska, România, Norge, Magyarország, България, France, Belgique, Deutschland, Suomi, Danmark, Ireland, České, Österreich, Κύπρος, Sverige, Slovenia, Italia, Portugal, Polska, Suisse, Ελλάδα, España, Nederland, Estonia
End of warranty 2020-03-28
Warranty status Full Warranty
Device model type mobile -
válasz
duckymusic04 #10915 üzenetére
Szia,
Nézz rá a wifi beállításokra, hogy alvó módban is aktív maradhasson.
szabosasito: Szia, Magyarországon BLA-L09 hivatalosan csak a szolgáltatóknál kapható.
-
golyós
addikt
válasz
szabosasito #10913 üzenetére
Szerintem csak független van.
-
zoleeno1
veterán
válasz
A szolgaltatok is függetlent arulnak, szóval nagy valoszinuseggel az lesz
-
duckymusic04
csendes tag
válasz
#04441088 #10914 üzenetére
Sziasztok!
Ha wifin vagyok, nem mindig jelez ha értesítés jön, csak ha feloldom a képernyőt, de általában akkor is azt írja pl. a messenger, hogy várakozás a hálózatra. aztán vagy újra lezárom és feloldom a képernyőt, vagy wifi ki/be és megint jó amíg le nem zárom. mobilhálózaton minden oké. valakinek ötlet, hogy mitől lehet?
-
törölt tag
válasz
kalit idézve:
'*#*#2846579#*#* -> 3 -> 2 -> ACTIVE/DEACTIVE'Beírod a tárcsázóba, 3. menü, aztán 2. menü ha Active, akkor függő, ha Deactive akkor független.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok segítséget kérnék, szeretném megtudni, hogy a telefonom gyári független vagy szolgáltatós.
BLA-L09 8.0.0.128(C432) ez elég infó a megállapításához?Előre is köszönöm.
-
gilfoyle
őstag
A FullOTA verzióból a március végi volt csak jó az enyémre (L29 C432). Az április 4-i nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest