Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

NagyZL:
    Azért ez egy kicsit túlzás, mármint a kijelentés. Viszont van benne igazság is. Nagyon sokat bővült a Huawei vásárlóköre, most már a 3. legnagyobb gyártónak nőtte ki magát. Ráadásul jól optimalizálnak, nagyon jó az anyaghasználat és egyre minőségibb a hardverük is (bár ezen a téren még van hova fejlődni). Optikailag is jól választottak. Reméljük frissítés terén sem fognak elmaradni. Van néhány dolog tervezési szempontból, amit át lehetne gondolni a külsőt illetően, de alapvetően igen jó minőséget gyártanak, ehhez képest megfizethető áron. Magyarország sosem mérvadó, tehát ne így tekintsük az árakat.

GSPLR:
    Még szerintem annyit hozzá lehet tenni, hogy az anyaghasználatuk borzalmas. Én nagyon szerettem régen a Samsung -ot, de pár éve nagyon eltávolodtam tőle, nem véletlenül. Amoled és a Super Amoled kijelzőjük nagyon szép, tényleg, gyönyörű, de nem valósághű. Olyan mint egy erősen feljavított fotó. Sajnos beégés is társul mellé, amit tapasztaltam. Persze ezt csak bízonyos színeken lehet észrevenni, alapban nem annyira. Az is nagyon sajnálatos, hogy ott is műanyagot használnak, ahol nem kellene. Laptopoknál ilyennel sokat szívtam.

Új hozzászólás Aktív témák