Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
t.imi:
Nézd meg nagyobb boltokban is, néha elég jó akciók szoktak lenni náluk telefonokra. Pl. Media Markt. Vagy az edigital is szokott akciózni, bár nála most nem emberi áron megy. Viszont néha érdemes meglesni a feltöltős árakat is, szokott lenni ott is meglepetés. Persze ha mindenképp itthonról akarod és előfizetés nélkül.Silenzio:
Mondjuk attól függ mire használod, hallomásból én úgy tudom nem rossz telefon a G6, de semmi tapasztalatom nincs vele kapcsolatban. Még nem is nyomogattam.jegenye77:
Az elég korrekt annyiért...Huawei mellett nálam is a Xiaomi játszik, esetleg még OnePlus One, de annál nekem már túlzás a méret, illetve kicsit lejjebb a THL 5000 az akksi miatt nagyon kecsegtető. Kaptam kölcsön egy Cubot -ot (mert most cserélem a másik telefonom), nem egy nagy szám, de addig elketyegek vele, amíg nem döntöm el mit szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Apple Watch
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Projektor topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő