- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.b.
csendes tag
Én is regeltem a béta teszternek.
Már várom, hogy kolompoljon a masina, mert megcsináltam a 3 gombos frissítést B133-ra. Wipe is volt meg biztonsági mentés és visszaállítás,de nem vagyok maradéktalanul elégedett az eredménnyel.
Akadozik olyan dolgoktól amit eddig simán megcsinált, volt olyan alkalmazás amit nem sikerült visszatennie rendesen és el sem tudott indulni és a GPS jeleket sem szedegette valami flottul. A beállításokról meg ne is beszéljünk.Szóval már rendesen ki vagyok hegyezve az új rendszerre, bár tudom, hogy béta.
Csupán annyi a kérdésem, hogy ha wipolom az OTA telepítés előtt akkor nem korábbi verzió fog visszakerülni rá , ugye (gondolom, nem)? Azért kérdem, mert ugye azt írtátok, hogy a csak a B133-ra megy fel ilyen módon és annyira nem tudom mélyen rendszert átlátni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest