Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

jegenye77:
    Most nézem én is, hogy már nem él a link... Megnézem majd XDA -an, csak még eléggé be vagyok havazva. Azóta nem találtál máshonnan?

Evil Snowman:
    Lehet csak hétvégén lesz időm megnézni, de 99% esélyt látok rá, hogy multi. :)

Deeday:
    Nekem rendesen beállítja. Melyikre nyomsz? Mégse gombra? Bár Megerősítés -sel is kipróbáltam és úgy is jó volt.

Én sem találtam, bár nem is nagyon volt időm mélyen belemenni. Én nagyon megköszönném, ha be tudnál dobni egy linket, mert nekem eléggé tetszik a téma.

-----

Más:

Egyik P7 -en - amit én frissítettem, de nem 3 gombossal, hanem Rendszer-frissítés -ből - előjött 2 hiba, ha valaki ilyennel találkozna, akkor csak simán csináljon egy mentést mindenről, aztán gyári visszaállítást. Minden rendben lesz utána, mentésből meg mindent vissza lehet rakni, beállításokkal és mappa elrendezésekkel együtt.

Szóval a 2 hiba:
    - Néhány gyári app sehogy sem akarta látni az SD kártyás adatokat. Pl. fotós program ráfotózott, de megnézni már nem lehetett. Galéria nem jelzett képeket...stb. Nem SD hiba vagy beállítás miatt.
    - Felső navisáv a főképernyőn fel-le ugrált (mint ha eltűntetném és újra vissza). Ez általában akkor jött elő, amikor a futó programokat gyilkoltam le, utána 2-3x fel le csúszott a navisáv.

Arra figyeljetek: adattól függően változik a biztonsági mentés mérete. Nálam nincsenek játékok, így ez kb. 1 giga az appok miatt, valakinél ez több is lehet. Ami fontos, hogy a biztonsági mentésből mindent egyből az SD -re pakol, tehát legyen elég hely. Nálam úgyis oda tette, hogy elsődleges mentési helynek a telefon SD lett beállítva. Utána át tudjátok helyezni őket belső tárhelyre, viszont ami nem képes SD -ről normálisan működni (pl. AVG), annak a widget -jét nem teszi vissza a mentés.

Új hozzászólás Aktív témák