- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
KKrisz751 #16845 üzenetére
Tudom sok lesz belőlem éjszakára, meg lehet el se olvassa senki.
Más hibát is találtam a GPS státuszban, és biztos, hogy ez nem a V3 vagy V4 hibája, hanem az alap romé.
Van ugye benne egy dőlés érzékelő is. Asszonyén (P7 L10 b609) próbálgatva hibátlan. (Vízmértékhez képest is.) Persze az iránytű is stb.. (amúgy iránytűt még a faterom katonai(nem mai darab) tájolójához szoktam hasonlítani, és a gyári esetében nagyon is pontos. És mivel a telefon oldala egyenes vonal, próbáltam már térképen tájolni és hibátlan.)
Viszont most nézegettem az se jó igazából itt.
Ha az asztalra teszem a telefont és beállítom észak dél irányba a hosszát, akkor ha atetejét fel emelem, szépen mozog a dőlés érzékelő a telefon teteje felé.
Ha a telefont az asztalon elfordítom 90 fokkal és kelet-nyugat irányába néz az alja és teteje, akkor ha az oldalát emelem meg, ami dél felé néz, akkor srégen mozdul el a dőlés érzékelő, vagyis nem arra amerre dől, hanem délnyugati irányba.
Remélem érthető.Vagyis a dőlést akkor érzékeli pontosan, ha éppen észak dél irányba áll a telefon. Ha nem akkor a dőlé s érzékelő keveredve az iránytűvel, kb 45 fokkal eltérve mozog.
Míg a standard romon, amerre dől arra mozdul el az érzékelő, és tök mindegy hogyan fekszik a telefon. Ha például a sarkát emelem akkor arra.
Kipróbálva üveg asztalra téve fejjel lefelé, a dőlés érzékelő is hibátlan. Vagyis a dőlés és az iránytű driverei, beállításai, meghajtója? keveredik egymással.
Lehet meg kellene írni a gyári rom készítőinek. De sajna angolul ilyen mértékben nem tudok.
Ja és ez lehet csak nálam, kihatással van a mozgás érzékelőre is.
Mivel be van állítva, ha megemelem a telót akkor halkuljon le.(illetve most kikapcsoltam mert...) Gyári romnál, azért rendesen fel kell vennem, hogy lehalkuljon.
Ellenben V3 alatt meg se emelem és lehalkul. Mivel a rezgés is be van kapcsolva és azonnal érzékeli, hogy megemeltem a telót, holott fekszik, csak rezeg.
Arcal lefelé szintén jól működik ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest