-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inikoo
csendes tag
A videó lejátszás tényleg akadozik, konkrétan egy 1,08 gb-os AVI, 1óra 43 perc, belső memóriából lejátszva is. 20-50 másodpercenként a kép 2-3 másodpercre megakad, a hang az folyamatos. Laptopon ez nem jelentkezik. Más videóval nem teszteltem még a mobilt, nem is motivál, hogy a telefon minden hibáját megtaláljam. Vonaton néztem a filmet, akkor vettem észre ezt, amúgy így is élvezhető volt, de azért ha valakinek van ötlete hogyan lehet ezt orvosolni, vagy h miért van kérem ossza meg, szerintem kizárt, hogy a hardver nem elég erős hozzá, nem?
-
Inikoo
csendes tag
Korábban rendeltem 5 db hátlap, és 10 db kijelzővédő fóliát ebayről Hong Kongból. Egyszerre rendeltem őket, a hátlap 1 hét alatt megjött, a másik még nem. a hátlapfólia linkje: [link]
Nah és akkor a fóliáról: teljesen rendben van első ránézésre, simán feltapadt, először rossz helyre, majd pár próbálkozás után sikerült naggyából a helyére illszteni. A gyári, feliratos hátlap fóliánál tuti jobb. Szóval elégedett vagyok vele, és a teljesítményemmel is
Viszont most vettem csak észre, -amint a régit levettem,- hogy a telefon hátulján alul van vmi felirat. Nah az meg minek... :S Nah mindenesetre gyári gumitok megy a fiókba. végre
És akkor kérdés: kellene valami offline használható gps progi. galaxy 3-on navigon-t használtam, volt hozzá csomó ország térképem, így ha külföldre mentem akkor az adott ország térképét ráraktam az sd kártyára, amugy csak a magyar volta kártyámon alapból. Nah most a P6-om nem akarta elindítani ezt a progit, amikor felraktam. A google térképet nem lehet letölteni egyaz egyben? Vagy ez a navigáció, aminek az említését nem tom miért 1 órás kizárással díjaznak mükszik?
Valaki írjon egy progit légyszíves, ami jól működik, vagy ha lelehetne tölteni a google térképét, akkor hogyan? praktikus lenne...
Érdekes amugy ez az akkuidő, amikor nem sokat nyomogattam 3 napig bírta, most meg hogy egy napig folyamatosan, alig bírta 24 óráig.
Jah és még egy kérdés: online akartam nézni egy sorozatot, de azt írta h kéne az adobe flash player, ami viszont nem támogatott. Nah erre mi a megoldás, hogy lejátssza?
A válaszokért előre is köszi.
-
Inikoo
csendes tag
A vodafone-nál nekem 1 ft-ot számláztak az újfajta simre, kicserélték nem vágták.
Kis furcsaság: bekapcsoltam az automata fényerőt, viszont az kb nem használja a legerősebb fokozatot. Ma tűzött a nap, alig láttam valamit a képernyőből, majd automatáról felnyomtam maxra a fényt, és máris tökéletes lett a láthatóság. Erre a rendszer vajon miért nem jött rá, hogy ha süt rá a nap, akkor növelje a fényerőt
Kicsit így feleslegesnek tűnik ez a funkció. Ezis egy javításra váró szoftverhiba lehet?
-
Inikoo
csendes tag
válasz
Platina113 #2634 üzenetére
Ezeket rendeltem. Remélem jó lesz, elég random választottam, mert még soha nem vettem/használtam fóliát. Előlapra volt más típus is, amit ultra thin-ként hirdettek, az olcsóbb is volt, de gondoltam legyen ujjlenyomatmentes, remélem ez sem túl vastag
Lehet kisebb mennyiségben is rendelni őket, de db árban ezek érték meg legjobban, és sztem simán elfogy majd a 10 db is. főleg ha az első 3-4 a kukában landol, mert bénázok...
Tokot nem néztem, ha kocsmatúrára mennék majd rárakom a gyári tokot, amugy meg a fóliákra lesz bízva, hogy ne nézzen ki úgy pár hónap mulva, mint az előző mobilom...
-
Inikoo
csendes tag
Ma feltettem a 111-es romot a 107-es helyére, meglepően egyszerű volt a romfrissítés. Pozitívum, hogy már nem kapcsol be a bluetooth magától, és mintha a wifi, és a térerő is stabilabb lenne, bár ez utóbbi 2-t csak érzésre mondom. Mindenesetre a wifi bekapcsolva marad, vagy kikapcsol alvó módban, attól függően mit állítok be. Szóval úgy működik ahogy kell
Az ebay-ről rendeltem rá fóliát is, 10 db ujjlenyomatmenteset a kijelzőre, 5 db-ot pedig a hátuljára. Hong Kong-ból jön, gondolom jópár hét, de ha megjön majd megírom hogy milyen, 1500-at fizettem amugy összesen a 2 rendelésre.
Azt valaki tudja esetleg, hogy a telefon-hoz hány ohm-os fülhallgató a legideálisabb? Valahol azt olvastam, hogy adott készülékhez illőnél kisebb ohm-ú nem lehet a fülhallgató, nagyobbal pedig gyengébben szól. Most gondoltam veszek valami jobbat, de nem igazán értek a témához, eddig mindig az egyik legolcsóbbat vettem media markt-ban, volt hogy egyszer véletlenül egy mono fülest vettem, nah az volt a rossz fülhallgató, nem amit a telóhoz adtak
-
Inikoo
csendes tag
Köszi várom a tapasztalatot.
Egyébiránt pár nap használat után feltünt, hogy a bluetooth folyamatosan visszakapcsol magától. Én mindig kikapcsolom, aztán azt veszem észre később, hogy megint megy. Ez vajon miért lehet? Másik, hogy miközben wifin netezek, néha eltűnik a wifi jel, ilyenkor kinyomom, majd újra bekapcsolom a wifit, és ujra jó. Illetve a térerő jelzés is sokat ugrál, van, hogy elis tűnik pár másodpercre. Ezek a dolgok számomra nemis zavaróak annyira, de azrt ha valaki tudja miért van írja meg légyszíves! Amugy a gyári 1.07-es szoftver van még rajt, eddig nem foglalkoztam, hogy ujjabbra cseréljem, talán kellene...
-
Inikoo
csendes tag
válasz
Newlachka #2243 üzenetére
Köszönöm, hogy hozzászóltál a kérdésemhez, szimpatikus ez a hozzáállás a T-mobile-tól, azt hiszem akkor nemis pedálozok, hogy kapjak egy jótállási papírt, végülis eladni nem tervezem a telefont.
A korábbi galaxy 3, közel 3 éves mobilom után erre vennék valami védőfóliát. Szegény samsungnak a kijelzője szó szerint mindenhol karcos, nemis láttam még ennyire karcos kijelzőt
Kijelzőfóliában valaki leírná a tapasztalatot, mondjuk hogy mit ne vegyek semmiképp, vagy ezek mind ugyanannyira jók, a legolcsóbbak is? Lehet az ebay-ről érné meg rendelni leginkább, vagy van itthon vmi korrekt olcsó lehetőség?
Amúgy a telefon nagyon szép, talán a legszebb a piacon, és tényleg hasonlít az iphone 4-re egymás mellé téve, kb mintha az apple a duci kistestvére lenne
Mondjuk a hasonlóság főleg a teló fémes széle miatt van, ami szuper designelem. Most beleraktam a tokjába, hogy védve legyen amíg nincs fólia, meglepően korrektül néz ki gumitokban is, kb úgy fest mint pl egy LG, tok nélkül. Aztán kipróbáltam a PC-vel wifi segítségével való összekötést, nagyon szuper, csak lassú. Gondoltam rárakok egy filmet a telóra, aztán 8%-nál feladtam, kb 600 kb/s volt a max, de néha még beis lassult. Van akinél ez gyorsabb?
-
Inikoo
csendes tag
válasz
lfarkas #2241 üzenetére
Webshopban rendeltem, és az Allee-ban vettem át. Ott volt épp fekete színű készleten, érdekes fehér az több helyen van. Gondolom nem szólhatnának semmit arra, hogy kipróbálod a mobilt megvétel előtt, én ezt nem tettem meg, mikro sim-em sem volt, meg az, hogy egy telenoros kártyát dugsz bele, háát, kicsit kellemetlennek érezném a szitut
dehát nem vagyunk egyfomák, ugyhogy ha ezt így bevállalod nos hajrá!
-
Inikoo
csendes tag
válasz
lfarkas #2237 üzenetére
Akik a T-mobile-ban dolgoznak többségükben nemis tudják szerintem, hogy valamelyik készülékből függetlenek vannak készleten. Igazából kollektíve nemis ért a többségük a telefonokhoz. És persze nem reklámoznák azt, hogy független, mert nekik nem abból van a profit, hogy eladnak egy független telefont olcsóbban, mint a legputribb GSM bolt, hanem hogy esetleg egy jó készülékajánlattal új ügyfelet szerezzenek. Szóval ha nincs valami T-s haverod, akkor annyit tehetsz, hogy reménykedsz, hogy amit veszel az független, ha meg nem az, reménykedsz hogy gond nélkül visszaveszik, és visszaadják a pénzed. Én ezt csináltam, bejött. Csak a jótállási jegyet felejtették el odaadni. Bár ma bementem a szhelyi T-mobile-ba megérdeklődni a dolgot, és azt mondták nem számít, mert a számla bemutatásával is elvégzik a garanciális javítást. Most ezek után nem tudom, hogy töltsem e még az időmet az említett papír pesti beszerzésével...
-
Inikoo
csendes tag
válasz
lfarkas #2197 üzenetére
Amit én vettem az nagyon úgy tűnik, hogy független. Persze az átvételkor erről nem bizonyosodtam meg, csak később. Amúgy a szolgáltató szabályzatát úgy értelmeztem, hogy 8 napon belül visszaadják a pénzt, ha mégsem tartok igényt a telefonra, ezért mertem ezt bejátszani. A domino kártyára az ügyintéző azt mondta, ha akarom lebeszélem, ha akarom kidobom a kukába. Érdekes egy figura volt a srác, negatív értelemben... Mindenesetre mi baj lenne ha nem használod a kártyát....
A garanciával kapcsolatos kérdésemre továbbra is várom a választ, aki tudja. köszönöm
-
Inikoo
csendes tag
Sziasztok!
Már a telefon megjelenése óta olvasom ezt a fórumot. Azóta várom azt is, hogy a vodafone is bevegye a kínálatába a P6-ot, vagy lemenjen a független ára. Tegnap azonban meguntam a várakozást, és mivel többen írták, hogy a T-mobile-nál is független készüléket adnak, vettem egyet kártyás csomagban, hogy hátha... Azóta kipróbáltam egy Telenoros kártyával (abból tudtam hirtelen szerezni egy mikro simet), és működött. Szóval nagyon úgy tűnik hogy független a mobil.... Viszont lenne egy elég amatőr kérdésem: Amikor átvettem a pesti Allee-ban a már megrendelt telefont, nagyon siettem, és ma nézegettem csak a papírokat amit adtak, és nem látom közte a jótállási jegyet, csak a számlát, a bevételi pénzbizonylatot, és a domino kártya szerződést. Lehetséges lenne, hogy elfelejtették csatolni a jótállási jegyet? Vagy utólag kellett volna elkérni azt, és erről elfelejtett az ügyintéző tájékoztatni? Kérem írjon erről infót valaki mi a teendő. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest