- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
motorhead #22229 üzenetére
Na akkor még1x!
Igaz Duvi reagált már, de én is válaszolok.
OTA-n keresztüli főverzió frissítésnél 10ből 9,7 embernél problémák/anomáliák lépnek fel amit vagy észre veszel vagy nem. De fellépnek, ez TÉNY!! Nagyon örülök hogy te eddig nem tapasztaltad a problémákat, de kérlek ne hazudtold meg a tényeket mert ezzel félrevezethetsz pár embert.
Egyébként nekem soha nem volt bajom az OTA-val, de csak mert nem használom pont ez miatt, viszont én a topikban a kezdetektől fogva jelen vagyok így ismerem a tapasztalatokat.
Hogy kinél a hiba? A telefon gyártóknál, ugyanis ez a bug majdnem az összes egyéni launcheres vagy kerneles droidos telefonnál (ahogy okoska74 is írja) létező probléma, nem itt találtuk ki. Hogy miért nem tiltja be akkor a gugli? Mert maga a frissítés sikeres, a telefon működik, csak hogy ezután lehet hogy gyorsabban merül vagy itt-ott szaggat, esetleg eltűnik egy két opció, de ez a többséget nem foglalkoztatja. Akit igen, az jön panaszkodni a fórumra, és ezért is írtam bele a téma összefoglalóba és ezért is hangoztatjuk itt többen hogy ne frissíts OTA-n. Teccik' már érteni? -
duvi
nagyúr
válasz
motorhead #22229 üzenetére
"Neked és néhány más felhasználónak" Javaslom, hogy kicsit olvass vissza, vagy keress rá kulcsszavakkal az OTA frissítési anomáliákra. Nem véletlenül került be az összefoglalóba ez a figyelmeztetés. Nagyon sokan szívtak az online frissítésekkel verzióváltáskor. Nem viccből írta TomWexX, hogy nem ajánlott az OTA, max. minor patchekre jó
-
TomWexX
addikt
válasz
motorhead #22124 üzenetére
Akkor még1x elmondom, a P6-ot nagyon nem ajánlott OTA-n frissíteni (főverzió váltáskor)! Nem fogom megmagyarázni, a tapasztalatok szerint 10-ből 9-embernél problémák léptek fel ami egyértelműen erre bizonyítható. Neked eddig szerencséd volt...
Egyébként ugyanez a helyzet Sony-éknál is az Xperia P rendre összeomlott ha nem tisztán telepítetted a rom-ot hanem csak ota-n. Nexusnál lehet jól működik az ota, olyanom még nem volt, így nincs tapasztalatom. (de hamarosan lesz.)
-
Newlachka
őstag
válasz
motorhead #22130 üzenetére
az,hogy ota-s frissítés után maradnak olyan nyomok amik bezavarják az adott rendszert a megfelelő működésben. de te sokkal okosabb vagy mint egy olyan akinek 4 éve huawei-e van és szembesült a hibákkal.
Nem gyalul mindent a recovery-s törlés sajnos maradnak "szemét fileok"
Ezért ajánljuk,hogy full wipe, dalvik törlés és utána clean install.
ÉS ez nem nexus 7 meg egyéb.. -
Zsocy155
őstag
válasz
motorhead #22117 üzenetére
Így van ahogy TomWexX is írja, rendszernél ha fő verziót teszünk fel akkor erősen ajánlott a tiszta telepítés (P6-nál a 3 gombos). Az előző verzióból maradhatnak olyan "dolgok" amik bekavarhatnak az új rendszerbe.
Oldman2: Igen, a 3 gombos telepítéssel ajánlott újra feltenni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
motorhead #21006 üzenetére
ebay, megbízható eladó.
sokan és sokszor rendeltünk tőle, sose volt még gond a minőséggel. -
duvi
nagyúr
válasz
motorhead #21006 üzenetére
Ellenőrizni nem tudom, de szerintem memkarit érdemes megbízható forrásból vásárolni. Én INNEN szoktam vásárolni és még soha nem volt gondom velük (mellesleg 5 év garit adnak a márkásabb kártyákra). Pedig az elmúlt évek alatt sokat vettem, az egész családnak + haveroknak
. Persze van még számtalan megbízható üzlet itthon.
-
DzsiAr12
csendes tag
válasz
motorhead #20359 üzenetére
Ha feljön az értesítés, van olyan opció, hogy figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása. Ekkor többet arra az alkalmazásra már nem riaszt.
Ha az egész figyelmeztetést szeretnéd kikapcsolni, akkor Beállítások->Energiatakarékosság..jobboldalt fenn menü (3 gomb) és itt beállítások.
Legalábbis nálam B512 romnál.
-
törölt tag
válasz
motorhead #19868 üzenetére
A GPS-szel az a helyzet hogy sokaknak volt vele gondja de valóban legtöbb esetben egy factory reset segített rajta, valószínű a program felfutás közben akad össze valami időnként. Azok tapasztalnak kevés problémát akik ritkán kapcsolják ki a telefont, mert ha már egyszer pozíciókat talált azt megjegyzi és a következő kapcsolódás már hamar megy, egészen a telefon kikapcsolásáig.
A telefon egyébként valóban olyan ahogy leírtad, stabil , megbizgató.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest