Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16519) steelsec


steelsec
aktív tag

Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek, hogy jártam a szervizeléssel. Vidéken lakok és meló miatt nem tudok feljárni Pestre. Mivel vodás vagyok így náluk adtam le a készülékem. Már az is egy rémálom volt. 2 órát vártam és közben akik később jöttek mind már sorra kerültek és átmentem egy kisebb vodába ( én naiv azt hittem, hogy a helyi központ gyorsan halad).Kijelző porosodással adtam le + a fénymérő szenzor se volt tökéletes meg állandóan kikapcsolgatott. 6.án adtam le a készüléket. 8. án már az e-care-ben volt a voda szervízfigyelője szerint. Ma reggel nézem azt írják 30.ára kész van, mondom ácsi van majd egy hónapig nélkülözzem vagy mi?
Bementem hát és annyit tudott először mondani, hogy nincs itt majd szólnak. Mondom oké de azért a 2 hét már rég letelt és semmi tájékoztatást nem kaptam, hogy miért késlekednek. Erre rögtön tudta mondani, hogy valami természeti katasztrófa volt Tajvanon és amiatt akadozik az alkatrész ellátás. (oké tudom az e-care honlapján is kint van de mivel a telón neteztem általában így nem néztem.)

Mire most hazaértem már azt írja a szervízfigyelő, hogy a logisztikai központban van. Vagy egy fura véletlen. Vagy nem tudom...

Nem lejáratás, meg semmi csak azért én szeretem tudni, hogy most mi miért van és nem azért fizetek havonta egy kisebb vagyont a vodának, hogy ne tájékoztasson.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.