Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
B@ldrick
üzenetére
B@ldrick, nem elsősorban neked, csak elnyomtam, de:
Ez az "át se veszem" ez mi?
T esetében GLS hozza ki, nem köteles megvárni, hogy végignyalogasd, idő sincs rá, van még pár címe. Én megkértem, mondta, hogy ők csak megkapják, elviszik, vissza nem viszik. Ha kibontottad, onnantól átvetted.
A t-n keresztül, visszáru nyilatkozattal, kb 2-3 hetes.procedúra, mire visszaküldik a pénzt, és visszaállítják előfizetésed korábbi állapotát. (De max 30nap)Szerintem a PPP-s sem fogja megvárni, hogy kipróbálhasd, de ha meg is vár, vissza nem ő küldi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Ford topik
- Formula-1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Netfone
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó egy pixel 7
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi