- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
adamssss #7203 üzenetére
-Gyors, mint a villám, nem laggol. Chrome jól működik, bár ahogy észrevettem jobban melegszik a teló Chrome alatt, mint a gyári böngészővel.
-A widegetek és alkalmazások rendben vannak.
-Nem tapasztaltam.-Nem számoltam, mindent összeadva szerintem 10+. Ja, hogy háttértár, az olyan ~25GB.
-Ezt nehéz megmondani, most fog jönni hamarosan a 4.2.2 frissítés, utáni ki tudja mi lesz.
-Nekem jól kézre áll, bár a bekapcsgomb néha messze van.
-Az tényleg nagyon üt, és a gyári füles is elég jól szól.Eddig elégedett vagyok vele. Ha keveset csesztetem, és nem is telefonálok sokat (30-60 min), akkor simán elmegy 2-3 napot egy töltéssel. A kamera nagyon szép makró képeket készít, illetve a videófelvétel is korrekt, egyedül "tájképek" esetén nem olyan jó, de igazából az is vállalható. Ami még nem tetszik, hogy nem lehet bele tenni +SD kártyát, és nem cserélhető az akksi (persze ezek már a vásárlás pillanatában tisztázottak voltak részemről).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest