- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
Krisz0630 #6637 üzenetére
Akksi idő, érdekes dolog. Ha leengedem 1-5 % körülire akkor kijön kb. 3 óra. Most jön a húúú nekem 3,5-4 órát bír. Oké, lehet, nem kell meggyőzni, nekem nem megy ennyit. Reggel 6-tól este fél 10-ig megy a telefon és 2:40 perc illetve 3:10 között van a kijelző idő. Ebben van kinti, tűző napfényes is, irodai is, változó. Automata fényerőn. Hasonló mint az S3-é talán 5-10 %-kal gyengébb. DE nálam megy: LTE, folyamatos szinkron, 2 óránként időjárás, Gmail, Facebook, nagyon kevés Wifi. Tehát használom!
Ha pedig elmegyek kirándulni több napra ahol nincs áram, akkor viszek majd magammal egy külső aksi töltőt s le van sajnálva
Szoktam mondani: "Sz.rból nem lesz teljesítmény!" Ne várjuk el egy 300LE-s autótól, hogy 3 litert egyen emelkedőn megpakolva lapos gumikkal eldugult légszűrővel.. Nekem megfelelő az üzemidő. Este 10 körül van még benne 10-15 %. Az S3, S4-ben volt 20-30 %. Tök mindegy, ígyis úgyis tölteni kell. Hibáa fogyaszt kevesebbet az S4 ha nem látom a napon, meg laggol. Sokkal idegesítőbb, mint az, hogy fel kell tölteni a telefontSZERINTEM
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest