Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balika333

tag

válasz Krisz0630 #6637 üzenetére

Akksi idő, érdekes dolog. Ha leengedem 1-5 % körülire akkor kijön kb. 3 óra. Most jön a húúú nekem 3,5-4 órát bír. Oké, lehet, nem kell meggyőzni, nekem nem megy ennyit. Reggel 6-tól este fél 10-ig megy a telefon és 2:40 perc illetve 3:10 között van a kijelző idő. Ebben van kinti, tűző napfényes is, irodai is, változó. Automata fényerőn. Hasonló mint az S3-é talán 5-10 %-kal gyengébb. DE nálam megy: LTE, folyamatos szinkron, 2 óránként időjárás, Gmail, Facebook, nagyon kevés Wifi. Tehát használom! :)) Ha pedig elmegyek kirándulni több napra ahol nincs áram, akkor viszek majd magammal egy külső aksi töltőt s le van sajnálva :DD
    Szoktam mondani: "Sz.rból nem lesz teljesítmény!" Ne várjuk el egy 300LE-s autótól, hogy 3 litert egyen emelkedőn megpakolva lapos gumikkal eldugult légszűrővel.. Nekem megfelelő az üzemidő. Este 10 körül van még benne 10-15 %. Az S3, S4-ben volt 20-30 %. Tök mindegy, ígyis úgyis tölteni kell. Hibáa fogyaszt kevesebbet az S4 ha nem látom a napon, meg laggol. Sokkal idegesítőbb, mint az, hogy fel kell tölteni a telefont :D SZERINTEM :R

Új hozzászólás Aktív témák