- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
helyzetjelentés!
felraktam az insertcoint és az elementalx kernelt minden lehetséges sorrendeben dirty flash-sel (tegnap full wipe-pal is). utána mindig szorgalmasan flasheltem az insertcoin mappából származó boot.img-t. az eredmény az volt, hogy mindig visszaállt az insertes kernelre. először azt hittem, hogy a rom telepítője írja felül, de miután utoljára feltettem az elementalt és meggyőződtem róla a beállításokban, hogy tényleg az van fenn, majd ráflasheltem az insert archívumában lévő boot.img-t, ismét visszaállt az insertes kernelre. szóval most az van, hogy felraktam az elementalt a data kivételével wipe-olt insert alá, a boot.img-t viszont nem írtam felül. így most elemental a kernel, kérdés, hogy mennyire lesz stabil. gondolom nagy hülyeség volt ekkora köröket futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest